2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
atopik dermotit ne canım melek öpücüğü mü

Bende onu merak ediyordum canım ne zaman düz ıslak mendile geçeceğiz diye söylemen iyi oldu senditive daHa uygun çünkü

atopik dermotit ne canım melek öpücüğü mü
Alerjik kuzum kırmızılı pullu cilt kaslar kırmızı ortası kırmızı pullu pullu dökülüyor o isilik gibi şeyler de atopik dermatitlerde cok olurmus

5/8 nöbetinde kimler var kızım 10 dk erken kalktı nöbete :)

Aslında ben de baby me denesem mk diyorum ama arkadasim kullandığım gun 4 Aydıner pişik olmayan kızım pişik oldu diyince gözüm korktu
Komilinin de cok iyi olduğunu duydum komili baby me den daha ucuz mesela indirime girince

Bu arada ankaradaysan 2 ya da 4 nisan da nata Vega avm ye e bebek açılacak her ürün indirimli olacakmış haberin olsun canım
Ankaralılar haberiniz olsun :)

Herkese merhaba kizlar bizde nobetteyiz
Ya kizlar bana bildirim gelmiyo dun hic girmedim cunku bildirim gelmedi konuyu hala takip ediyirum ama neden boyle oluyorki kimse yazmiyormu maj gelmiyo dedim bugun bi baktim anan msjlar birikmiş

Baby me kullandım iki kutu almıştım bizde pişik yspmadı ama keskin bi koku hissedilşyor açınca onu sevmedim ben. Yaklaşık 3 buçuk aya kadar yetecek uni baby stoğum var ondan sonra da komili dikkatimi çekti markette. su ve pamuk diyordu bi süre de onu kullanırım diye düşündüm

Sleepy beğendin pişik yapmadı bize ama mesela sleepy normal aliniyla uni baby nin indirimlisi Neredeyse ayni fiyatla geliyor cok az bi fark oluyor bezi de öyle primayla
Gunde kac damla veriyorsun canim?
günde 5 olarak veriliyor

Herkese merhaba kizlar bizde nobetteyiz
Ya kizlar bana bildirim gelmiyo dun hic girmedim cunku bildirim gelmedi konuyu hala takip ediyirum ama neden boyle oluyorki kimse yazmiyormu maj gelmiyo dedim bugun bi baktim anan msjlar birikmiş
Site yönetimiyle bir görüşsene kuzum

Benim bir arkadasin bebegi de cok fena pisik oldu baby me den canim. Bence simdiki mendiline devam et degistireceksen de bebisin biraz daha büyümesini bekle

Canım ağlarsa bende alırım. Öyle ağlatmam. Kucağa alıştırmak keyfi olarak sürekli kucakta tutmaktan yani bize alışsın kokumuzu alsın diye , bide ah uh edince azcık huzursuzlanınca hemen koşup kucaklamaktan oluyor. Bana çok dediler. Gerçekten başka hiç işin yoksa 3-4 ay sürekli kucaklayabilecekler için sorun yok ama temizlik yemek bulaşık misafir yolculuk sırasında hep kucak olmuyo. Belin kolun kopuyo. 6.ayda hareketleniyorlar ozamanda kucakta durmuyorlar. Ben oğlumla okadar çok ilgilenmiştimki 2 dk onunla konuşmadığımda ağlıyordu hemen. Hep ilgi istedi hala da ilgi sçı sıpa.
Kolik bebeklere söylenecek hiçbir söz olamaz. Herşey mübahtır. Yeğenimde kolikti hamileyken hep dua ettim nolur hayırlısını ver allahım kolik olmasın kızım diye. Allah yardımcın olsun. Benim kaldırabileceğim bir durum değil kesinlikle. Okadar ağlarken dayanamam ben.

O pamuktan bende kullanıyorum kızımda da kullanmıştım .. hatta gözüne kulağına ağız bezi gibi bile kullandığım oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…