2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizim kız emziği emiyor memeyi az emiyor atıyor
Korktuğum basıma mi geldi yoksa ya
Emziği alıp meme reddi
Tekrar emmezse ben biterim

Arkadaslar mrhba öncelikle hepimizin bebegi sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlad olsun...Ben cicegi burnunda bes gunluk mart annesiyim ikinci cocugum ilk cocugumdan çok huysuzdu ve hala çok huysuz ve aksama kadar aglayan bir cocuk simdikide her agladinda ona benziyo diye çok korkuyorum ve bu benim lohusa d epresyonumu katmerliyo siz nasıl atlatiyosunuz bu depresyonu ben çok bosluktayim kotuyum emzik versemmi beş günlük çocuğa çok kafa sisirdim ama ne bilim beni en iyi yeni dogum yapmış anneler anlar diye düşündüm

Ben zor anlarda ve sabrım yaptığında hep mucizevi bir şeye sahip olduğumu düşünerek sakinleştim. Tedaviyle oldu bebeğim ve ben o kadar beklediğimde bir evlada sahip olmak için senelerce uğraşan o kadar insanla tanıştım ki, o günler geliyor aklıma ve sakinliyordum.

Canim ben daha hastanede bir günlükken verdim emziği hiç de pişman olmadim. Bebegin seni emmeyi ogrendiyse emzigi vermenin zarari olmayacagini düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim. Bebekleri sakinlestirmenin en kestirme yolu emzik bence

Emziği yok edip bol bol ten tene temas deneyin yol yakınken
Sorun sanirim sağ meme dünde aynısı oldu emzik yoktu sağ memehi istemiyor anlamadım önceden emerdi hep şutumun tadida ayni sol memeyi gayet iyi emdi
Öğlenden aksama emziğe alışır mi ki hemen

Benimde hiç yok istahim. Gün içinde humana çaylarını içiyorum . Onun haricinde sabah kahvaltida zeytin , peynir yiyorum o kadar diyebilirim .

Sorun sanirim sağ meme dünde aynısı oldu emzik yoktu sağ memehi istemiyor anlamadım önceden emerdi hep şutumun tadida ayni sol memeyi gayet iyi emdi
Öğlenden aksama emziğe alışır mi ki hemen
Yok alismaz o kadar zamanda. Sag memeni sol memeyi emzirir pozisyonda emzir. Bazen bebekler bir memeyi red edebiliyormus. Tamamen keyfi. Bizim ilk haftalarda olmustu dedigim sekilde aştık.

Sezeryan olan anneler iyilestinizmi agrilariniz varmi. Benim kesi yerimin ust tarafinda kizariklik var ve baya yaygin sol tarafimda sismis. Bugun asi yatirmaya gitik aile hekimi dkisin iyi sikinti yok icerden odem olusmus dedi. Simdi nolacak bilen duyan varmi. Agrim olmasa onemli degil. Lutfen cevapp

Benim günlerdir 10 buçukta uyuyan oğlum bu saat oldu uyumaya niyeti yok. Avm ye gitmiştik orada 1 saat kadar bebek arabasında uyudu bütün düzen bozuldu. Bu bebeler bu kadar hassas olmak zorunda mı. Gözlerim kapanıyo:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…