2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya bu süte geçme olayını anlamadım ben
Hemşire senin gazın bebeğe geçiyor, süt gaz yapmıyor dedi.
Ee ben o an gazlıysam o an mı geçiyor bebeğe, yoksa yediklerim hemen bebeğe gaz yapmadığına göre?

Yok cnm ben de denedim onu evin sicakliginida insidik yatak idasi 22.7 deece salon gerci sicak oluyorda ondada daha ince ortuyorum uyurken. Doktor vucudunda yok bisey degil dedi ama kafasinda var boynunda gidiginda var hafifte gossunde var. Sonra arkadasim dediki yumurta alerjisi cikti sonra gecti yumurta yemiyorum su an baya azaldi tabi mustela da kullaniyoruz belki onun etkisi olmustur diye de dusundum de emin olamadim 2 hafta denicem sonra 3 gun yurta yiyerek kontol edicem. Bu arada yumurta olan hicbisey yemiyorum.

Ben 3 defa giydim korse pentinin cok fayda etmedi direk belden çıkmalı geçirmeli almak en iyisi
Benimki de öylr olmuştu gaz birden gelip direkt ne aldıysa hepsini çıkarmıştı, dönem dönem farklı şeyler yapıyorlar.
Üsttü mü diye düşündüm ağızdan yel alırsa olabilir dedi cubku annem
nemesis dediğine göre 12 saat sonra süte geçiyormuş yediklerimiz

Ben her gun 1-2 bazen yumurta yiyordum Gazi ona bağladım yemedim yine çıktı
Soluna yatıyor geceleri solunda cok mesela ben tere yordum Çarşafa yordum bazen vücutta oluyor dediğin gibi gidisi ve böğründe bazen olmiyor

canım ben de bazı ritüellere karşıyım, daha doğrusu sorgulanmadan yapılmasına karşıyım. imansızlıkla alakası yok bence, ona yapılan masraf ve meşakkati fakir birilerini doyurmak için kullanmak daha doğru geliyor. kriter Kuran da yazıyor olan birşey olup olmaması bence. bu bi farz değil. annem diyo çocuğun başına Kuran koydun mu? dedim neden, kalkıp okuyacak mı? ayrıca dün babası başında iken okudu, mealini ama, anlamını bilerek okumak lazım, diyorum. yoksa böyle sorgulanmadan, o yapılması lazım, bu yapılması lazım'lara sinir oluyorum. neden? diyorum. neden

Ters pozisyon demi memenkn Altından uzanacak demi çocuk bahsettigin o pozisyon mj kuzum bir de hangi kundak demiştin :) ona da bakayım ben
Aynen o.pozisyon. memeyi emerken.emzirdigin.tarafin kolunun sltindan.sirtina.doğru gidecek bacaklar.woolnat kundak.canim sıfır ter bizde.
Evet sindirilip sut olmasi bir besinin 12 saatmis. Bir kitapta okumustum.ordan aklimda kalmis

Valla yaptigimiz masrafla 1 degil 50 fakire fayda saglardik. Ama annem cok istedi. En azindan magnetlerimiz losevdendi. Az bucuk.ise yaradik
O neden sorusunu.sormayalim cikamayiz isin icinden :) .

evet canım, ısrarcı olmak lazım sanırım. benim de fazla ucu yok, ama emdikçe büyüyo, sonra yine sönüyo ama ilk bi ağzına sokup tutturmayı başarabilirsen, sonrasında emerken içerde daha da büyüyo. inşallah emer yavrum benim.

Kendin mi içiyorsun bebeğine mi veriyorsun canım.ben kimyon vermek istiyorum ama cesaret edemedim daha
Ben veriyorum canım sıcak suyla demleyip ve gaz güzel çıkarıyor rezene kendim içiyorum benimde gazim var çünkü ona geçmemesi için içiyorum...

Kızlar ben mastit olmuş olabilirim 3 gündür göğüslerim aşırı aşırı sızlıyor ve bıçak saplanır gibi oluyor özellikle sağ ve ucu ağzına verince bebeğin kopuyo sanki öyle acıyo mastitte uçda acırmış galiba pompa ile bosaltayim diyorum tıkanmasın kanallar diye ama az süt çıkıyor ancak bebegim emince biraz rahatlıyorum sonrası yine aynı ağlamak geliyo bazen o derece acıyo ateş yok ama uc kısımlar ve yanlar altlar acayip batıyo ya çaresi var mı?

Kızlar gece uyumama rağmen göğüslerim hiç dolgun değil hep yumuşak ama sıktıkça geliyor sizinde öylemi artık?

Ne egzersizi canim? Kilo icin mi benim kilom kalmadi göbek de gitti ama göbeğin altinda kahve bir çizgi belirdi dogumdan sonra. Cok rahatsiz edici ama zamanla geçecek o da.
Ya bende de hamile iken yoktu ama şimdilerde iyice belirginleşen kahve çizgi var

Hastaneye.git hastane.pompasiyla.bosalt canim. Daha iyi bosaltiyor hastane.pompasi rahat edersin. Hem.mastitde.olmaz.bir kere tam bosalirsa.

Bende ağdayı merak ediyorum. Dikiş zarar görür sanırım. Doktorlarınız bişi dedilermi hiç. Ben gitmiyorum doktora.
Aslında dış dikişler kayboldu yine de bişey olurmu ki çünkü bidahaki kontrolde alttan bakacakta bide azcik özel olcak ama ayıptır demesi pazar günü ilişki oldu sizlere doktorlarımız bişey dedimi bu konuda olsun olmasın falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…