- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.921
Bende arada unutuyorumKızlae sağlık ocağının verdiği d vitamini kullanıyo musunuz ben sürekli unutuyorum ya
Doktor asıl karın kaşları yapman gerekir dedi banaBen 4. Gun yuruyuse baslamistim canim simdi 48 gunluguz 15 gunden sonra kosmaya basladim. Karin egzersizleri haric herseyi yapiyorum.
Yok cnm ben de denedim onu evin sicakliginida insidik yatak idasi 22.7 deece salon gerci sicak oluyorda ondada daha ince ortuyorum uyurken. Doktor vucudunda yok bisey degil dedi ama kafasinda var boynunda gidiginda var hafifte gossunde var. Sonra arkadasim dediki yumurta alerjisi cikti sonra gecti yumurta yemiyorum su an baya azaldi tabi mustela da kullaniyoruz belki onun etkisi olmustur diye de dusundum de emin olamadim 2 hafta denicem sonra 3 gun yurta yiyerek kontol edicem. Bu arada yumurta olan hicbisey yemiyorum.Bizim de isilik geçmiyor ya
Çarşafı kalın mi geliyor acaba terletiyor mu oluyor defim müslin örttüm çarşaf yerine vücudunda da başladı yüzle beraber
Şampuan mustela deterjan fendly mi me onlsrdsn mi diye düşünmeye başladım
Ben 3 defa giydim korse pentinin cok fayda etmedi direk belden çıkmalı geçirmeli almak en iyisiBana doktorum bu saatten sonra korse göbek sarma yapma bir işe yaramaz dedi, karın kaşları hareketi yapman gerekir dedi. Ben 50 güne kadar korse taktım.
Bana daha 1 haftalıkken tak demişti.
Hatta geçen hafta abartıp 2 korse birden taktım, havasız kalıp göbek deliğim kızarmıştı
Annem sayesinde taktım diyebilirim, bazen yanındakinin gerçekleri yüzüne vurması gerekşyor. Yoksa o hengamede göbeğimi asla düşünmezdim.bebek daha önemli derdim. Yatmamı oturmamı bile engelliyordu çünkü emzirmede zorluk çeksem de annem çarşafla bile sardı.
Kendimizden çok veriyoruz ama kendimize geldiğimizde de keşke dediğimiz çok şey olucak. İyi ki takmışım diyorum.
Üsttü mü diye düşündüm ağızdan yel alırsa olabilir dedi cubku annemBenimki de öylr olmuştu gaz birden gelip direkt ne aldıysa hepsini çıkarmıştı, dönem dönem farklı şeyler yapıyorlar.
Ya bu süte geçme olayını anlamadım ben
Hemşire senin gazın bebeğe geçiyor, süt gaz yapmıyor dedi.
Ee ben o an gazlıysam o an mı geçiyor bebeğe, yoksa yediklerim hemen bebeğe gaz yapmadığına göre?
Kendim bi ürününü kullanmıştım yıllar önce kokusu kötüydü ve ise yaramamıştı o yüzden hiç yanaşmadım sebemadeBi tek ben mi sebamed kullanıyorum:)
Ben her gun 1-2 bazen yumurta yiyordum Gazi ona bağladım yemedim yine çıktıYok cnm ben de denedim onu evin sicakliginida insidik yatak idasi 22.7 deece salon gerci sicak oluyorda ondada daha ince ortuyorum uyurken. Doktor vucudunda yok bisey degil dedi ama kafasinda var boynunda gidiginda var hafifte gossunde var. Sonra arkadasim dediki yumurta alerjisi cikti sonra gecti yumurta yemiyorum su an baya azaldi tabi mustela da kullaniyoruz belki onun etkisi olmustur diye de dusundum de emin olamadim 2 hafta denicem sonra 3 gun yurta yiyerek kontol edicem. Bu arada yumurta olan hicbisey yemiyorum.
canım ben de bazı ritüellere karşıyım, daha doğrusu sorgulanmadan yapılmasına karşıyım. imansızlıkla alakası yok bence, ona yapılan masraf ve meşakkati fakir birilerini doyurmak için kullanmak daha doğru geliyor. kriter Kuran da yazıyor olan birşey olup olmaması bence. bu bi farz değil. annem diyo çocuğun başına Kuran koydun mu? dedim neden, kalkıp okuyacak mı? ayrıca dün babası başında iken okudu, mealini ama, anlamını bilerek okumak lazım, diyorum. yoksa böyle sorgulanmadan, o yapılması lazım, bu yapılması lazım'lara sinir oluyorum. neden? diyorum. nedenBiz yapıyoruz. Daha dogrusu annem yapiyormevlut tarzi islerle pek alakam yok hayatimda da hic gitmedim. Ama sanirim ozellikle bebek mevlutu altin gunu birseymis yapilan hazirliktan anladigim o. Yaptıklarımiza daha dogrusu hediyeliklere gelirsek lavanta kesesi cikolata lokum kutusu gul kokulu tespih (gerci bana sorsan felaket kokuyor ) havlu tulbent. Butun hepsi tul kesede tul kese kagit cantada.
Yemek olarak annem adak adamis zaten kurban kestiler. Yemek firmasiyla anlasildi yapacaklar onlar yemekleri. Ha birde lohusa serbesti. Bak onu niye veriyoruz bilmiyorum gelenlerin hepsi lohusamida serbetimi icecekler anlamadim
Sirf o cicili bicili bebek mevlut kiyafetinin hatrina yapıyorum mevlutu. Kirmizi kinalik gobi bir elbise aldim :) kendimde beyaz cicekli bir elbise :) ha birde ne mevlutu ya ne gerek var dedim diye dulale aynı anda yedi ceddime sovup dinsiz imansizlikla suclandim diye ses çıkaramadim.
Işimiz zor vallahi Allah acisin halimizeYa benimki uyusa iyi bir de isigi kapattiriyor. Butun gece elimde fenerle geziyorum.
Bende Sebamed kullanıyorumBi tek ben mi sebamed kullanıyorum:)
Aynen o.pozisyon. memeyi emerken.emzirdigin.tarafin kolunun sltindan.sirtina.doğru gidecek bacaklar.woolnat kundak.canim sıfır ter bizde.Ters pozisyon demi memenkn Altından uzanacak demi çocuk bahsettigin o pozisyon mj kuzum bir de hangi kundak demiştin :) ona da bakayım ben
Evet sindirilip sut olmasi bir besinin 12 saatmis. Bir kitapta okumustum.ordan aklimda kalmisBen 3 defa giydim korse pentinin cok fayda etmedi direk belden çıkmalı geçirmeli almak en iyisi
Üsttü mü diye düşündüm ağızdan yel alırsa olabilir dedi cubku annem
nemesis dediğine göre 12 saat sonra süte geçiyormuş yediklerimiz
Valla yaptigimiz masrafla 1 degil 50 fakire fayda saglardik. Ama annem cok istedi. En azindan magnetlerimiz losevdendi. Az bucuk.ise yaradikcanım ben de bazı ritüellere karşıyım, daha doğrusu sorgulanmadan yapılmasına karşıyım. imansızlıkla alakası yok bence, ona yapılan masraf ve meşakkati fakir birilerini doyurmak için kullanmak daha doğru geliyor. kriter Kuran da yazıyor olan birşey olup olmaması bence. bu bi farz değil. annem diyo çocuğun başına Kuran koydun mu? dedim neden, kalkıp okuyacak mı? ayrıca dün babası başında iken okudu, mealini ama, anlamını bilerek okumak lazım, diyorum. yoksa böyle sorgulanmadan, o yapılması lazım, bu yapılması lazım'lara sinir oluyorum. neden? diyorum. neden
Ben de :)Bende Sebamed kullanıyorum
evet canım, ısrarcı olmak lazım sanırım. benim de fazla ucu yok, ama emdikçe büyüyo, sonra yine sönüyo ama ilk bi ağzına sokup tutturmayı başarabilirsen, sonrasında emerken içerde daha da büyüyo. inşallah emer yavrum benim.Benim göğsümün ucu yok ama silikonla emince çıkıyor o zaman silikonu çıkarıp veriyorum bu sefer biraz emiyor sonra durup bekliyor biraz daha sonra da bırakıyor emmeyi. Sanırım silikon uça göre daha yavaş geliyor ve bu onun hoşuna gitmiyor. Nasıl bıraktıracağız bende çözemedim. Galiba ısrarcı olmak lazım ama bende kıyamıyorum emmeyince
Canım normal bence sıkıntılı görünmüyor maşallah:)Kızlar benim bebeğin bacakları böyle. Normal mi doktora mı götürsem bilemedim
Ben veriyorum canım sıcak suyla demleyip ve gaz güzel çıkarıyor rezene kendim içiyorum benimde gazim var çünkü ona geçmemesi için içiyorum...Kendin mi içiyorsun bebeğine mi veriyorsun canım.ben kimyon vermek istiyorum ama cesaret edemedim daha
Ya bende de hamile iken yoktu ama şimdilerde iyice belirginleşen kahve çizgi varNe egzersizi canim? Kilo icin mi benim kilom kalmadi göbek de gitti ama göbeğin altinda kahve bir çizgi belirdi dogumdan sonra. Cok rahatsiz edici ama zamanla geçecek o da.
Hastaneye.git hastane.pompasiyla.bosalt canim. Daha iyi bosaltiyor hastane.pompasi rahat edersin. Hem.mastitde.olmaz.bir kere tam bosalirsa.Kızlar ben mastit olmuş olabilirim 3 gündür göğüslerim aşırı aşırı sızlıyor ve bıçak saplanır gibi oluyor özellikle sağ ve ucu ağzına verince bebeğin kopuyo sanki öyle acıyo mastitte uçda acırmış galiba pompa ile bosaltayim diyorum tıkanmasın kanallar diye ama az süt çıkıyor ancak bebegim emince biraz rahatlıyorum sonrası yine aynı ağlamak geliyo bazen o derece acıyo ateş yok ama uc kısımlar ve yanlar altlar acayip batıyo ya çaresi var mı?
Aslında dış dikişler kayboldu yine de bişey olurmu ki çünkü bidahaki kontrolde alttan bakacakta bide azcik özel olcak ama ayıptır demesi pazar günü ilişki olduBende ağdayı merak ediyorum. Dikiş zarar görür sanırım. Doktorlarınız bişi dedilermi hiç. Ben gitmiyorum doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?