- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.901
Bizimki de sabah 6 dan beri sadece 1 saat uyudu , her gün böyle uykusuz nasıl duruyor bilmiyorum.bense her an bayılabilirim :-( bebekler bizi ellerinde oynatıyorBenim günlerdir 10 buçukta uyuyan oğlum bu saat oldu uyumaya niyeti yok. Avm ye gitmiştik orada 1 saat kadar bebek arabasında uyudu bütün düzen bozuldu. Bu bebeler bu kadar hassas olmak zorunda mı. Gözlerim kapanıyo:/
Benimki de öyle. Siz mama veriyor musunuz?Bugün nedense sürekli memedeydik tek damla süt kalmadı neredeyse göğsümde çok ağladı hep meme istedi kalmadımı süt yoksa memedemi kalmak istedi hiç anlamadım.
Memeyi her istediğinde verdim sonunda bir iki çekip orda uyumak istedi.
Açmıdır tokmudur vallahi anlamadım
Benim arada oluyor doktorum olacak da dedi, sağ tarafın ağrıyordu baktı bastırdı hiç bir sıkıntı yok dediSezeryan olan anneler iyilestinizmi agrilariniz varmi. Benim kesi yerimin ust tarafinda kizariklik var ve baya yaygin sol tarafimda sismis. Bugun asi yatirmaya gitik aile hekimi dkisin iyi sikinti yok icerden odem olusmus dedi. Simdi nolacak bilen duyan varmi. Agrim olmasa onemli degil. Lutfen cevapp
Doyup doymadığını bende anlamıyorum. Sıkınca süt geliyo ama yutkunmuyo. Mızmızlanıyo ağlıyo acaba çekemiyo mu diyorum annem de midesine gidiyodur süt diyo bilemedim nedenBugün nedense sürekli memedeydik tek damla süt kalmadı neredeyse göğsümde çok ağladı hep meme istedi kalmadımı süt yoksa memedemi kalmak istedi hiç anlamadım.
Memeyi her istediğinde verdim sonunda bir iki çekip orda uyumak istedi.
Açmıdır tokmudur vallahi anlamadım
Merhaba bence ihmal etmeyin d vitamini verilmesi gerek ayrıca bıngıldağın kapanması için önemliKızlae sağlık ocağının verdiği d vitamini kullanıyo musunuz ben sürekli unutuyorum ya
Gece veriyorum siz?Benimki de öyle. Siz mama veriyor musunuz?
Ters pozisyon demi memenkn Altından uzanacak demi çocuk bahsettigin o pozisyon mj kuzum bir de hangi kundak demiştin :) ona da bakayım benYok alismaz o kadar zamanda. Sag memeni sol memeyi emzirir pozisyonda emzir. Bazen bebekler bir memeyi red edebiliyormus. Tamamen keyfi. Bizim ilk haftalarda olmustu dedigim sekilde aştık.
Benim de gecenlerde cok yorulup yuksege falan uzanip zorlayinca agrimisti.hatta 3 gunluk ameliyatli gibi yuruyunce zorlaniyordum.Cok korktum bisey oldu mu ki diye ama sukur gecti.dikisin basi ve sonu hafif sis hala benim de o da olurmus normalmis.Sezeryan olan anneler iyilestinizmi agrilariniz varmi. Benim kesi yerimin ust tarafinda kizariklik var ve baya yaygin sol tarafimda sismis. Bugun asi yatirmaya gitik aile hekimi dkisin iyi sikinti yok icerden odem olusmus dedi. Simdi nolacak bilen duyan varmi. Agrim olmasa onemli degil. Lutfen cevapp
Tam saatine uyamıyorum maalesef ne zaman rast gelirse ozaman veriyorum inşallah sorun olmazMerhaba bence ihmal etmeyin d vitamini verilmesi gerek ayrıca bıngıldağın kapanması için önemli
Valla kendi yonlendiriyor 20 dk emince biraktiginda hadi diyorim digerine gecelim. Yoksa tek meme oluyor.Kızlar bir emzirmede tek meme mi veriyorsunuz iki mi?
Arkadaslar mrhba öncelikle hepimizin bebegi sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlad olsun...Ben cicegi burnunda bes gunluk mart annesiyim ikinci cocugum ilk cocugumdan çok huysuzdu ve hala çok huysuz ve aksama kadar aglayan bir cocuk simdikide her agladinda ona benziyo diye çok korkuyorum ve bu benim lohusa d epresyonumu katmerliyo siz nasıl atlatiyosunuz bu depresyonu ben çok bosluktayim kotuyum emzik versemmi beş günlük çocuğa çok kafa sisirdim ama ne bilim beni en iyi yeni dogum yapmış anneler anlar diye düşündüm
Sorun sanirim sağ meme dünde aynısı oldu emzik yoktu sağ memehi istemiyor anlamadım önceden emerdi hep şutumun tadida ayni sol memeyi gayet iyi emdi
Öğlenden aksama emziğe alışır mi ki hemen
Ben verdim emzik benim de ikinci çocuğum ve ilk kızım da 2015 mart bebeği (16 mart ) :)) hiç susmayan devamlı ağlayan emzik biberon almayan hatta yumuşak memeyi bile emmeye bir bebekti oğlum böyle olmasin diye çok dua ettim ve emzik verdim rahatlığını görüyorum emzige karşı değilsen ver bebeği saatlerce ağlatmaya gerek yok sen de rahat edersin ki o aglamalardan dolayı depresyon çoğalıyor zaten .. Allah kolaylık versinArkadaslar mrhba öncelikle hepimizin bebegi sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlad olsun...Ben cicegi burnunda bes gunluk mart annesiyim ikinci cocugum ilk cocugumdan çok huysuzdu ve hala çok huysuz ve aksama kadar aglayan bir cocuk simdikide her agladinda ona benziyo diye çok korkuyorum ve bu benim lohusa d epresyonumu katmerliyo siz nasıl atlatiyosunuz bu depresyonu ben çok bosluktayim kotuyum emzik versemmi beş günlük çocuğa çok kafa sisirdim ama ne bilim beni en iyi yeni dogum yapmış anneler anlar diye düşündüm
Nasıl uyuma saatleriniz ? Ne kadar uyanık kalıyor gece uykusuna kaç gibi geçiyorBenim günlerdir 10 buçukta uyuyan oğlum bu saat oldu uyumaya niyeti yok. Avm ye gitmiştik orada 1 saat kadar bebek arabasında uyudu bütün düzen bozuldu. Bu bebeler bu kadar hassas olmak zorunda mı. Gözlerim kapanıyo:/
Bizim de isilik geçmiyor yaBenimde kizimin yuzundeki isilikler gecmek bilmeyince yumurtayi deniyorum su an alerjisi varmi diye. :)
Valla kendi yonlendiriyor 20 dk emince biraktiginda hadi diyorim digerine gecelim. Yoksa tek meme oluyor.
Cnm ben senin yerinde olsam bebegimle arama plastik bir emzik koymam. Tamam evet zor ama ilerde meme emmek istemeyip emzikten dolayi senden uzak durursa pisman olursun. Ama koliktir ve emmesinde sorun yoktur. Kundaklama vs yaptiktan aonra sakinlessin hemde sen dinlen diye ara ara verebilirsin bence. Lohusalik depresyonu biraz hayata katilinca duzeliyor bence ben bir iki sosyallestim iyi geldi bana
Bence sol gosterip sag ver:)) ya sol tarafi emiyormus gibi yandan sagi ver yada once solu ver sonra hemen cikarip sagi ber. Arada banada yaptigi oluyordu. Ben biraz i
Kızlar dün akşam ve şimdi daha emerken kustu kızım posalı degil direk şutu çıkardı ateşi Yok
Neden olabilir ki yel yemiş olabilir mi ağzından markette çıkıştik çünkü dün
Bende balkon yıkamanın sonucunda bagirsaklari bozmuşum umarım kıza geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?