- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #47.021
valla ne desem bilemedim mamayi az ver ozaman 30 cc hazirliyosan 15 cc icir gerisini icirme yani belki o an tokluk hissi yasamiyo 10cc icse doyacak bunu deneyerek bulacaksin bende profesyonel degilim ilk bebegim ama onun tepkilerine gore hareket ediyorum deniyorumHep aranıyo hem emziriyorum hem mama veriyorum doymadı diye sonra da kusuyo fıskırarak
ben daha 90 veriyorum ama 120 miye gecicem beni emdigi icin o kutunun ustunde yazan kuzum yani emseydi verilmesi gereken 150 iydi ama emdigi icin daha az veriyorum biz 2.5 aylik olmak uzereyiz 68 gunluguzBiz 1 aylıkken 60-80 veriyorduk 150 çok değil mi ya
150 iki aylığa göre mi o zaman normal canımben daha 90 veriyorum ama 120 miye gecicem beni emdigi icin o kutunun ustunde yazan kuzum yani emseydi verilmesi gereken 150 iydi ama emdigi icin daha az veriyorum biz 2.5 aylik olmak uzereyiz 68 gunluguz
Aynen.uyku tulumu kollari acik yani. Ama.zaten 2.aydan sonra kollariyla.uyandirma olayi bitiyor. Ben rahat ettim bununla. Owliyi giydirsem terliyor cunku kislik o. Ustune battaniye ortsem aciyordu komple. Bu incecik terletmiyor kendide rahat etti sanirim debelenmiyor uykuda.Canım belki unutmuşlardırkahveci34 dediği gibi ph yapisi bozulmasın diye elemiyoruz dedi hemşirede
Ama yinede temiz olmalı demek ki bizde sorun çıktı
Bu woolnat kundak değil uyku tulumu mu kuzum sen uyku tulumunu mu aldın
Bizimki çok hareketli ya sabah çıkardım kundağı diğer uykusunda elleriyle kendini uyandırdı kimi kucaklıyorsa sürekli kucaklar gibi kollar açıklıyorAynen.uyku tulumu kollari acik yani. Ama.zaten 2.aydan sonra kollariyla.uyandirma olayi bitiyor. Ben rahat ettim bununla. Owliyi giydirsem terliyor cunku kislik o. Ustune battaniye ortsem aciyordu komple. Bu incecik terletmiyor kendide rahat etti sanirim debelenmiyor uykuda.
İlk askda yıkanmaz demediler ama verem asisinda 2 gün yıkanmıyor diye biliyorumKızlar biz bugün 1. Ay aşımızı olduk
Çok ağladı yavrum
Doktora sormayı unuttum bugün yıkayabilir miyim yoksa yarın mı yıkasam siz neler yaptınız? Yıkansa rahatlar aslında ama bilemedim
Woolnat owlinin yari inceliginde ama merinos yunu oldugu icin sicacik tutuyor. Ustune ilave bir sey ortmuyorum ben. Zaten her yani isilik oldu cocugun. Bizde de esim cocugu soyup duruyor sicak diye. Uzun zibin altina pijama giydiriyoruz oyle tuluma yatiriyoruz ama gece nobetinde esim altini degistirince pijamayi giydirmiyor esim sicak diye. Buna ragmen ayaklari bacaklari sicacik oluyor tulum icinde.Bizimki çok hareketli ya sabah çıkardım kundağı diğer uykusunda elleriyle kendini uyandırdı kimi kucaklıyorsa sürekli kucaklar gibi kollar açıklıyorbiraz daha mi kullansam kol kapalı zaten şeninde dediğin gibi yattığı kolu acıyorum çünkü öyle kafası çok asagida ve yamuk duruyor iki büklüm oluyor bsy olsa eliyle falan kendini duzeyemez vs diye açık bırakıyorum tekini
Bu olwi de 6 aya kadar aldık ya :/ yazında böyle terleyecekse yandık
Eşim uyanın üstüne kar yağar diye üstünü hep örttürüyor ben örtmeyelim zaten terliyor diyorum yok örtüyoruz gerçi benimde içim rahat etmeyebilir örtmeden bilemiyorum
Evet benimki de Ali :)) ben de sac kurutma makinesi sesi aciyorum ama ben uyuyorum o uyumuyor:)Valla seni beni uyutur da bunlar uyumaz. Senin ki de ali idi değil mi ? Ali ler bizi bitirdi . Şu an ayağımda sallıyorum bakalım ne olacak .
Evet haklisin herseferinde yikamak cok zor is, bizde de pisik problemi oldu. Ben de pamuk islatiyorum. Bir de tek kullanimlik altdegistirmelerden aldim bazen kaynatilip sogutulmus sudan dokuyorum siseyle oyle temizliyorum.Kuzum su pamuk kullanıyorum her seferinde yıkamam imkansız banyo yukarıda tek başıma da kokarım alt katta lavabo var ama minik yapamam sanırım
Dün 1 aylık aşımızı olduk kızlar dünden beri bi huzursuz oğlum. Gazlı bi bebekmiş öyle dedi doktorum. 3300 doğmuştu 5 kilo olmuş paşam
Canım ben sordum yikanma işini yıkanabilir dediler. zaten 2.ay sikintiliymis bu asi ağır değilmiş .Kızlar biz bugün 1. Ay aşımızı olduk
Çok ağladı yavrum
Doktora sormayı unuttum bugün yıkayabilir miyim yoksa yarın mı yıkasam siz neler yaptınız? Yıkansa rahatlar aslında ama bilemedim
Ah ah yazık bizeEvet benimki de Ali :)) ben de sac kurutma makinesi sesi aciyorum ama ben uyuyorum o uyumuyor:)
Gercekten anlamıyorum. Eşimde anlamıyo. Aranıp ağlıyo aç gibi ve öyle emiyo öyle mamayı içiyo ki bildiğin aç cocuk yarım saati geçmeden çoğunda fışkırarak kusuyo ki ben biliyorum çok geldiğini iki göğsümü de boşaltıyo kesin kusacak diyorum kusuyo. Mamayı 120 cc içiyo kusuyo. Vermiyorum ağlıyo. Bende ağlıcam artık kafam karıştı. Hepsinde kusmuyo ama psikolojim bozuldu kusacak diye yanından ayrılamıyorumKuzum emzik kullanıyor musun sakinlemek için aranıyor olmasın kusuyorsa doyuyordur çocukların tek bildiği şeylerden biri emmek o yüzden aksama kadar emme refleksi yapar sen onları yapınca aç mi sanıyorsun acaba
Bizimse yattığı taraf isilik terden mi anlamadım ben bu isiWoolnat owlinin yari inceliginde ama merinos yunu oldugu icin sicacik tutuyor. Ustune ilave bir sey ortmuyorum ben. Zaten her yani isilik oldu cocugun. Bizde de esim cocugu soyup duruyor sicak diye. Uzun zibin altina pijama giydiriyoruz oyle tuluma yatiriyoruz ama gece nobetinde esim altini degistirince pijamayi giydirmiyor esim sicak diye. Buna ragmen ayaklari bacaklari sicacik oluyor tulum icinde.
Masalah çok güzel kilo almış nazar degmesin oğlusaDün 1 aylık aşımızı olduk kızlar dünden beri bi huzursuz oğlum. Gazlı bi bebekmiş öyle dedi doktorum. 3300 doğmuştu 5 kilo olmuş paşam
Canım gazlı olabilirGercekten anlamıyorum. Eşimde anlamıyo. Aranıp ağlıyo aç gibi ve öyle emiyo öyle mamayı içiyo ki bildiğin aç cocuk yarım saati geçmeden çoğunda fışkırarak kusuyo ki ben biliyorum çok geldiğini iki göğsümü de boşaltıyo kesin kusacak diyorum kusuyo. Mamayı 120 cc içiyo kusuyo. Vermiyorum ağlıyo. Bende ağlıcam artık kafam karıştı. Hepsinde kusmuyo ama psikolojim bozuldu kusacak diye yanından ayrılamıyorum
Zaten gaz çıkarcam diye kusuyo az ıkınıyo kusuyo. Gazlı oldugunda emdiği zaman huzursuz emiyo ama bugün bildiğin aç . Emzik verdim artık biraz sakinleşti şükürBizimse yattığı taraf isilik terden mi anlamadım ben bu isi
Bir bakayım olmadı yaza doğru alırım
Masalah çok güzel kilo almış nazar degmesin oğlusa
Sadece anne sütü mu alıyor kuzum
Canım gazlı olabilir
Emzik verebilirsin kusuyorsa zaten yedigi hep boşa gidiyor emdikten sonra 10 dk dik tut sonra gazını çıkar bence ayak bastırma falan yapıyorsan baya bi dk geçsin öyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?