2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hep aranıyo hem emziriyorum hem mama veriyorum doymadı diye sonra da kusuyo fıskırarak
valla ne desem bilemedim mamayi az ver ozaman 30 cc hazirliyosan 15 cc icir gerisini icirme yani belki o an tokluk hissi yasamiyo 10cc icse doyacak bunu deneyerek bulacaksin bende profesyonel degilim ilk bebegim ama onun tepkilerine gore hareket ediyorum deniyorum

Bugün Toker’e gittik enfeksiyon çıkınca hemen ateş ölçeri götürdük gideceğiz diyip erteliyorduk kol altıyla ölçülüyordum beurer alından ölçer
Dedim ki biz 2 defa 38 çıktı doktora gittik doktorda 36 bunun ayarı yapılıyorsa yapılsın yoksa iade alın yok oda sıcaklığı yüksekse çocuğunda ateşi yüksek çıkar vs bakın dedim doktorun yanında da ölçtük biz 38 onda 36 aynı oda sıcaklığı e bizim bu makina ilk önce oda sıcaklığını ölçüyorsunuz sonra bedeni ölçmeniz lazım onu algılayıp öyle bedeni algılıyormuş ben alaka dedim siz doktora gidene kadar ateşi düşmüştür vakit geçiyor diyo bunu doktor demedikçe bilir kişi demedikçe ben sizin dediğinizi kale almam ayrıca ateş yüksekse 20 dk nasıl düşebilir dedim
Cıngar çıkardım dedim çocuğum enfeksiyonlu sürekli ateş ölçmem gerekecek ben öden sıcaklık yüksek aaa ondan 38 çıkmıştır diyebilecek durumda değilim bunun sorumluluğunu siz alıyor musunuz dedim başka aletlerle ölçtük ilginçtir ki diğerleri ve bizde ki ölçer bizi beni eşimi ilgilenen kadını aynı derece çıkardı fark iknası diğer ölçeklerle ama kızıma gelince farklı ölçtü :)
Gönderelim size idareden orda kullanılan verelim bundan cevap gelirse size verdiğimizi getirirsiniz dediler esimde iade alınırsa braun alalım farkı öderiz dedi biri geldi telefon açtık çocuk enfeksiyonlu mu hemen iade alın dedi Hakan bey diye geldi hepsi ayak fark öderiz diyince hemen değiştirdiler kulaktan ölçer aldım artık kesin çözüm olarak
Beurer evi de ölçüyordu onun içinde termometre aldık icim artık rahat
Braun kullanan var mi memnun musunuz

ben daha 90 veriyorum ama 120 miye gecicem beni emdigi icin o kutunun ustunde yazan kuzum yani emseydi verilmesi gereken 150 iydi ama emdigi icin daha az veriyorum biz 2.5 aylik olmak uzereyiz 68 gunluguz
150 iki aylığa göre mi o zaman normal canım

Aynen.uyku tulumu kollari acik yani. Ama.zaten 2.aydan sonra kollariyla.uyandirma olayi bitiyor. Ben rahat ettim bununla. Owliyi giydirsem terliyor cunku kislik o. Ustune battaniye ortsem aciyordu komple. Bu incecik terletmiyor kendide rahat etti sanirim debelenmiyor uykuda.

Kızlar biz bugün 1. Ay aşımızı olduk
Çok ağladı yavrum
Doktora sormayı unuttum bugün yıkayabilir miyim yoksa yarın mı yıkasam siz neler yaptınız? Yıkansa rahatlar aslında ama bilemedim

Bizimki çok hareketli ya sabah çıkardım kundağı diğer uykusunda elleriyle kendini uyandırdı kimi kucaklıyorsa sürekli kucaklar gibi kollar açıklıyor biraz daha mi kullansam kol kapalı zaten şeninde dediğin gibi yattığı kolu acıyorum çünkü öyle kafası çok asagida ve yamuk duruyor iki büklüm oluyor bsy olsa eliyle falan kendini duzeyemez vs diye açık bırakıyorum tekini
Bu olwi de 6 aya kadar aldık ya :/ yazında böyle terleyecekse yandık
Eşim uyanın üstüne kar yağar diye üstünü hep örttürüyor ben örtmeyelim zaten terliyor diyorum yok örtüyoruz gerçi benimde içim rahat etmeyebilir örtmeden bilemiyorum

Çok ağladı yavrum
Doktora sormayı unuttum bugün yıkayabilir miyim yoksa yarın mı yıkasam siz neler yaptınız? Yıkansa rahatlar aslında ama bilemedim
İlk askda yıkanmaz demediler ama verem asisinda 2 gün yıkanmıyor diye biliyorum

Woolnat owlinin yari inceliginde ama merinos yunu oldugu icin sicacik tutuyor. Ustune ilave bir sey ortmuyorum ben. Zaten her yani isilik oldu cocugun. Bizde de esim cocugu soyup duruyor sicak diye. Uzun zibin altina pijama giydiriyoruz oyle tuluma yatiriyoruz ama gece nobetinde esim altini degistirince pijamayi giydirmiyor esim sicak diye. Buna ragmen ayaklari bacaklari sicacik oluyor tulum icinde.

Kuzum su pamuk kullanıyorum her seferinde yıkamam imkansız banyo yukarıda tek başıma da kokarım alt katta lavabo var ama minik yapamam sanırım
Evet haklisin herseferinde yikamak cok zor is, bizde de pisik problemi oldu. Ben de pamuk islatiyorum. Bir de tek kullanimlik altdegistirmelerden aldim bazen kaynatilip sogutulmus sudan dokuyorum siseyle oyle temizliyorum.

Dün 1 aylık aşımızı olduk kızlar dünden beri bi huzursuz oğlum. Gazlı bi bebekmiş öyle dedi doktorum. 3300 doğmuştu 5 kilo olmuş paşam

Çok ağladı yavrum
Canım ben sordum yikanma işini yıkanabilir dediler. zaten 2.ay sikintiliymis bu asi ağır değilmiş .

Kuzum emzik kullanıyor musun sakinlemek için aranıyor olmasın kusuyorsa doyuyordur çocukların tek bildiği şeylerden biri emmek o yüzden aksama kadar emme refleksi yapar sen onları yapınca aç mi sanıyorsun acaba
Gercekten anlamıyorum. Eşimde anlamıyo. Aranıp ağlıyo aç gibi ve öyle emiyo öyle mamayı içiyo ki bildiğin aç cocuk yarım saati geçmeden çoğunda fışkırarak kusuyo ki ben biliyorum çok geldiğini iki göğsümü de boşaltıyo kesin kusacak diyorum kusuyo. Mamayı 120 cc içiyo kusuyo. Vermiyorum ağlıyo. Bende ağlıcam artık kafam karıştı. Hepsinde kusmuyo ama psikolojim bozuldu kusacak diye yanından ayrılamıyorum

Bizimse yattığı taraf isilik terden mi anlamadım ben bu isi
Bir bakayım olmadı yaza doğru alırım
Dün 1 aylık aşımızı olduk kızlar dünden beri bi huzursuz oğlum. Gazlı bi bebekmiş öyle dedi doktorum. 3300 doğmuştu 5 kilo olmuş paşam
Masalah çok güzel kilo almış nazar degmesin oğlusa
Sadece anne sütü mu alıyor kuzum
Canım gazlı olabilir
Emzik verebilirsin kusuyorsa zaten yedigi hep boşa gidiyor emdikten sonra 10 dk dik tut sonra gazını çıkar bence ayak bastırma falan yapıyorsan baya bi dk geçsin öyle yap

Zaten gaz çıkarcam diye kusuyo az ıkınıyo kusuyo. Gazlı oldugunda emdiği zaman huzursuz emiyo ama bugün bildiğin aç . Emzik verdim artık biraz sakinleşti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…