2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebeğim pişik olmuş ne önerirsiniz. Sebamedin pişik kremini sürdüm ama pek işe yaramadı

Vay be 2li taramalardan amniyon sivilarindan geldiğimiz noktaya bakin hele :) kundaklar gazlar
Daha dur dişiydi emeklemesiydi yürümesiydi dağıtmasıydı:) bi anda geçiyo zaman. Biz şimdi 2012 kasım anneleri olarak seneye 1 e gönderelim göndermeyelim konuşuyoruz:) hamilelikten buralara nasıl geldik bilmem:))

Bizim de uykuda bazen sesli bir şekilde durmadan ağlıyor kucağıma alınca susuyor. Sanki sizin de öyleydi yalnış hatırlamıyorsam

Evet kuzum sadece anne sütü ama bizimkisi hiç 3 saat dalıp uyumuyor en fazla 1 saat aralıkla emziriyorum 1 buçuk saat beklettiğimde mosmor oldu ağlayarak doktorumda emzir ne zaman isterse emzirceksin o sana muhtaç dedi. Çok yoruluyorum her gece 1 saat aralıklarla emziriyorum çok zor oluyor

canım 120 cc çok fazla gibi zaten emiyormus. Ben emmediği halde 90 cc veriyorum yetiyor . Biraz azalt bence mamayı inşallah düzelir.

Bır ayda 2 kılo nasıl oldu maşallah bız 45 gunluguz 2940 la doğduk anca 4 e ulaşabıldık

Benim oğlan biraz sıkıntılı canım. Gaz olayı çok bizde e böyle oluncada 1 saatte bir emmek istiyor emzirmeyince mosmor oluyo ağlamaktan. Mecburen emziriyorum doktorada sordum ne zaman emmek isterse emzirceksin dedi. Çok fazla kilo almasıda iyi bişey değil aslında seninki çok ideal

P Prime18 canım çok geçmiş olsum ama bence kendini suçlayıp üzülme. Hatta sevin bile ki yavrunun derdi bulundu. Bak antibiyotikten sonra nasıl sakinliyecek.
Biz de çok ağlıyor deyince dr a hemen idrar tahlili istedi. Temiz çıktı bizim tahlil de kültür de. sonra süt alerjisi belirtileri çıktı işte çok üzüldğm falan ama hiç olmazsa diyet yapınca o zamanki kadar ağlamıyor artık yavrum. Dertlerine derman bulalım da kuzuların önemli olan o cnm

Senin Efsuna inatçı derken benim oğlan başıma iş açtı o kadar sinirli o kadar inatçı ki. Eşime diyorum biz yaşlanınca bu bizi araba yıkama fırçasıyla yıkar diye
Efsonun.tum.inadi dogana.kadarmis. tum.haklarini.kullammis orda.simdilerde sakinledi.benim doktora sordum gecen hafta. son.haftalarda bana.donmeme sebebini rahimde perde vardir.ondan.donemiyordur hep ayni yerde cunku demisti. Ameliyatta.oyle.birsey varmiydi dedim. Yok inadindan donmemis dedi

Bu arada ben.hafta sonu istanbuldayim. Zorlu centerda muzikale.gidiyorum. zincirlikuyu.besiktas taraflarinda.olan varsa bi.kahve.icelim.pazar.aksami

Nasıl uyuma saatleriniz ? Ne kadar uyanık kalıyor gece uykusuna kaç gibi geçiyor
Ara ara değişse de gece 10 11 arası uyuyup sabah 8 9 arası uyanıyor. Tabi gece emmek için uyanıyor arada kaka yapıyo onu değiştirince 1 2 saat uyutamadığım oluyo. Öğlen 1 2 ye kadar arada bş 5 10 dk lık uykularla genelde ağlayarak geçiyor. Sonra 5 e kadar falan uyuyup kriz saatlerimşz başlıyor gece uyuyasıya kadar. Böyle bi düzen kurduk şimdilk

Geçmiş olsun canım ben kızımda yaşadım malesef inşallah temizliktendir ve ilacı kullandıktan sonra geçer bazı kız çocuklarının bünyeleri de yatkın oluyormuş biz iki yaşına kadar çektik anne sütü kadar da antibiotik kullandı yavrum Allah yaşatmasın ama suçlama kendini ben çok özendim temizliğine intimler bile kullandım ama onla da düzelmedi olacağı varmış demek ki inş çabucak atlatır tekrardan geçmiş olsun kuzucuğa

Kızlar bebeğim pişik olmuş ne önerirsiniz. Sebamedin pişik kremini sürdüm ama pek işe yaramadı
Zeytinyağı diye duydum ama dene istersen canım
Bizim de uykuda bazen sesli bir şekilde durmadan ağlıyor kucağıma alınca susuyor. Sanki sizin de öyleydi yalnış hatırlamıyorsam
Canım uyurken birden bağırıp çığlık atıp ağlıyor gözler kapalı oluyor uzun sürerse açıp iyice ağlıyor video cektim hoca kolik sancısı bu dedi
Kuzum masalah ama emdikçe gaz oluyor benek huzursuz oluyor gaz oldukça iyice emiyor bence çok da sağlıklı bi durum değil eğer çocuğun gazdan huzursuzsa ağlıyorsa
Tabi her istediğinde emzirmelisin ama bebekler 7/24 meme istiyor bizimki hariç :)
Ama masalah iyi kilo almış nazar denmesin
Sağolasin canım allah beterinden korusun
çok sağol canım benim
sen demiştin canım tahlil temiz ama kültür böyle çıktı üzüldüm tabi inşallah sürmez valla banyo suyundan mi diyorum neler geliyor aklıma şaşırdım kaldım banyo yaptırırken içine ışıyorda o mu kaçtı diyorum kafamda deli sorular
Enfeksiyonda geçirmedim hamileyken 1 kere mantar oldum tek fitille hallettik
Hamileyken geçirenlerde olur diyorlardı yalanmış arkadasım 9 ay cekti hamilelik boyunca idrar yolu enfeksiyonu masallah bebek 3 aylık turp gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…