- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.981
Aynisi oglumun sadece yuzunde cikiyor ama ertesi gun geciyor. Dun ebe sicaktan olmus odasi cokmu sicak dedi. Ama sabah uyaninca yuzunde bisey yok aksama dogru artiyo yuzundeKızlar bebegimin karnında ve yüzünde bunlar çıktı isilik mi acaba
Aynısı bizde var yüzde ve iki memik arasında isilik deri doktor sık banyo oluyornus genelde çocuklarda çok sıcak olmayan ortam terleyince üst değiştirme banyo yapmasa bile her gün üstünü değiştirmek herekiuo MuşKızlar bebegimin karnında ve yüzünde bunlar çıktı isilik mi acaba
Evet canım içine çok dokunmuyordum ilk doktor öyle demişti acaba diyorum içerde bi şey kaldı kenardan siliyordum artık içini de silicem.
Önden arkaya doğru silmeye dikkat ediyor musun canım?
Canım gazdan dolayı kolik mi diye gittik doktor belki idrsr enfeksiyonu vardır ondan da ağlıyor olabilir dedi kakası mukuslu mu dedi yok dedik idrsr tahlili kültür istedi tahlil temiz çıktı bugün kültür çıktı onda da enfeksiyon varmış antibiyotik kullanacağız 10!” Gün sabah aksam yoksa böbreğe çıkabilirmiş üzüldüm ya minnacık bedenle antibiyotik kullanacak kendimi suçluyorum neRdenl yanlış yaptım diyeGeçmiş olsun, Ne şikayetle gittin cnm
Doktor asıl karın kaşları yapman gerekir dedi bana
Sabah bende yazdım canım benimkide öyle ağlıyor birde yokmu varmı anlamadımKızlar benim göğsüm yumuşak oluyo ama sıkınca süt geliyo hatta çok sıkınca karsıya fıskırıyo ama sıpa emmiyo ya. Biraz emip ağlıyp diğer göğsüm daha dolu oluyo onu da emiyo ama yumuşayınca emmiyo normal mi sizce bende o yağlı süt diye emain istiyorum
Bende öyle. Mama da vermek istemiyorum ama aç kalıcak diye korkuyorum daSabah bende yazdım canım benimkide öyle ağlıyor birde yokmu varmı anlamadım
Ya belki kızacaksiniz ama mama vermekten bu kadar cekinmeyin mama vermek sizi kotü anne yapmaz biz birer insaniz makine degiliz evlatlarimizda degil seni emiyo yorulana kadar tekrar uyaniyo tekrar emiyo yorulana kadar ama hala acsa ver biraz yavruya mama doysun karni neden aç birakalim ki kuzucuklari mama zehir degil el kadar bebe surekli emmekden yoruluyodur sen gogus acisindan bitiyosun evet anne sutu cok yararlı ama sukurler olsun sutun var ya olmasaydı ben bu mama düsmanligini anlamiyorum eskiden sutu gelmeyen yada olmayan anne princ unu veriyomus bebege bence sukurler olsun ki anne sutu kıvaminda besleyici mamalarimiz var 68 günluguz hem emiyoruz hem mama yiyoruz bence kendinizi artik serbest birakın emzirme psikolojisinden yoruluyosunuzBende öyle. Mama da vermek istemiyorum ama aç kalıcak diye korkuyorum da
Ben ıslak mendille hafiften siliyorum. İnşallah sıkıntı olmazBen.icini gayet guzel siliyorun kukunun hic demediler.dokunma.diye yahu..
Kilo alamiyorsa doktorun mama onerir onu kullanirsin. Cisli kakali bez sayisi yeterli mi?gunde.en az 6 kere cis yapmasi lazim.Ben ıslak mendille hafiften siliyorum. İnşallah sıkıntı olmazbir de cnm benimki memeden düşmüyor. Gece hiç uyumadı. Beşiği sallayınca ağlamıyor. Sallamazsam ağlıyor. Sürekli emiyor. Mama vermeyeceğim diye eziyet mi ediyorum ki sürekli memede benimki. Ama kilo alamıyor
Kuzum bize ilk doktor dedi sonra cuma kültür alırken hemşire kukunun içini iyice sildi poşeti bağlamadan ben dokunmuyorum içine siz sildiniz içini sileyim mi dedim siz doğrusunu yapıyordunuz ben şimdi kültür alacağım için iyice temizledim düzgün çıksın sonuç diye biz derisinin yapisi bozulmasın diye çok içerileri müdahille edilsin istemiyoruz bu bizler içinde geçerli derinin bsyi bozuluyormuş söyledi de adı aklıma gelmiyor:)Ben.icini gayet guzel siliyorun kukunun hic demediler.dokunma.diye yahu..
Allah allah madem oyle onemli bir sey bana niye demediler hic.Kuzum bize ilk doktor dedi sonra cuma kültür alırken hemşire kukunun içini iyice sildi poşeti bağlamadan ben dokunmuyorum içine siz sildiniz içini sileyim mi dedim siz doğrusunu yapıyordunuz ben şimdi kültür alacağım için iyice temizledim düzgün çıksın sonuç diye biz derisinin yapisi bozulmasın diye çok içerileri müdahille edilsin istemiyoruz bu bizler içinde geçerli derinin bsyi bozuluyormuş söyledi de adı aklıma gelmiyor:)
Canım mamaya karsı değilim tabiki bende günde 2 kere mama veriyorum. Suan kafama taktığım konu doyup doymadığını anlamak.Ya belki kızacaksiniz ama mama vermekten bu kadar cekinmeyin mama vermek sizi kotü anne yapmaz biz birer insaniz makine degiliz evlatlarimizda degil seni emiyo yorulana kadar tekrar uyaniyo tekrar emiyo yorulana kadar ama hala acsa ver biraz yavruya mama doysun karni neden aç birakalim ki kuzucuklari mama zehir degil el kadar bebe surekli emmekden yoruluyodur sen gogus acisindan bitiyosun evet anne sutu cok yararlı ama sukurler olsun sutun var ya olmasaydı ben bu mama düsmanligini anlamiyorum eskiden sutu gelmeyen yada olmayan anne princ unu veriyomus bebege bence sukurler olsun ki anne sutu kıvaminda besleyici mamalarimiz var 68 günluguz hem emiyoruz hem mama yiyoruz bence kendinizi artik serbest birakın emzirme psikolojisinden yoruluyosunuz
Benim bildigim kadariyla icerideki deriyi sadece su ile yikamaknlazim. Islak mendil degdirmeyin diyorlar. Bizim icinde gecerli sabunla yikamamak lazim.Kuzum bize ilk doktor dedi sonra cuma kültür alırken hemşire kukunun içini iyice sildi poşeti bağlamadan ben dokunmuyorum içine siz sildiniz içini sileyim mi dedim siz doğrusunu yapıyordunuz ben şimdi kültür alacağım için iyice temizledim düzgün çıksın sonuç diye biz derisinin yapisi bozulmasın diye çok içerileri müdahille edilsin istemiyoruz bu bizler içinde geçerli derinin bsyi bozuluyormuş söyledi de adı aklıma gelmiyor:)
bi sor kuzum istersen ama bence çok müdahale etmeden silinmesi lazım ben hiç içine dokunmuyordum kaka görürsem siliyordum artık kenardan silicemAllah allah madem oyle onemli bir sey bana niye demediler hic.
Ph degerini bozuyor yabanci madde. Sadece suyla yikamak lazim. Idrar yolu enceksiyonumda doktor soylediKuzum bize ilk doktor dedi sonra cuma kültür alırken hemşire kukunun içini iyice sildi poşeti bağlamadan ben dokunmuyorum içine siz sildiniz içini sileyim mi dedim siz doğrusunu yapıyordunuz ben şimdi kültür alacağım için iyice temizledim düzgün çıksın sonuç diye biz derisinin yapisi bozulmasın diye çok içerileri müdahille edilsin istemiyoruz bu bizler içinde geçerli derinin bsyi bozuluyormuş söyledi de adı aklıma gelmiyor:)
Canim kaka icin gunde kac dediler sana. Bizim cis 6-7 ama kaka sayisi dusmeye basladi. Bi kac gundur aksam 5 ten sonra sabaha kadar yapmiyorKilo alamiyorsa doktorun mama onerir onu kullanirsin. Cisli kakali bez sayisi yeterli mi?gunde.en az 6 kere cis yapmasi lazim.
doydugunu cisinden ve kilo alimindan anlarsin cnm birde iki göğsunu emzirdin gazini çikardın yatırdin oyun oynayacaksınız elini yanaklarina degdirdiginde agzini aciyo dilini disarı çikarıyosa tam doymamistirCanım mamaya karsı değilim tabiki bende günde 2 kere mama veriyorum. Suan kafama taktığım konu doyup doymadığını anlamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?