- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #47.101
Kizlar gunaydin aranizda chicco next to me yada onun gibi kendi yatagina birlestirilen yatak kullanan var mi?memnun musunuz?
Bisey farkettim kucagimda uyuyor ama kendi besigine koydugumdabo kadar derin uyuyam adam en fazla 5. Dakikada mikirdanmaya basliyor. Ama bizim yataga alinca masallah 2 saat deliksiz uyudu. Biz de tavsiye edilmiyor diye cok yanimizda yatirmak istemiyoruz acaba yataga baglanan bisey mi aldaydik diye soruyorum
Biz iyiyiz canım benim oğlan biraz mızmız ama idare ediyoruz. Arada böyle iştah patlaması yaşıyo ama korkuyorum nasıl kaldıracak kuş kadar midesi var diyecanım sen bunu yazdığında 13 günlükmüşsünüz. bizim de iki gün önce 13. günümüzdü, sürekli emdi o gün, meme uçlarım sızlıyordu artık, çok yorucu bir gündü. ama midelerinin ve kendilerinin büyüme zamanları sanırım, o yüzden böyle. bi yazayım dedim. hala geçmişteyim. siz nasıl oldunuz bebişle?
Evet yatagina tshirt koymayi hastanede yapmislardi simdi sen soyleyince hatirladim yapayim onu :)Suan evrenin sirrini veriyor gibi hissediyorum kendimicanim gun icinde giydigin tisortu vs bebisi yatirirken carsaf gibi yatagina ser. Aradigi senin kokun Cunku. Bende oyle yapiyorum. Tisort olmadigi zaman daha cok uyaniyor gibi geliyor bana.
Yok canim. Konser zorluda bir arkadasim eslik edecek bize. Biz.konserdeyken o zorluda gezecek efsoyla arada ben onu emzirecegim. Nolur nolmaz diye sut de birakacagim yanina tabi. Bir gun onceden gidiyorum ki arkadasa alissin piremses arkadasa.
Ben de alicam sanirimAldığım bebek eşyalarından en en en kullanışlısı diyebilirim. Gece emzirmelerinde inanılmaz pratiklik sağlıyor, yattığım yerden sürekli bakabildiğim için yanyana yatıyoruz gibi oluyor. Uyurken üstü açıldı mı diye kontrol etmek için kalkmama gerek kalmıyor. Bendeki prego , parçaları sökülüp kolayca taşınabiliyor, şu an annemdeyim mesela buraya da getirdim
Bize de yapmisti bebek hemsiresi :)Evet yatagina tshirt koymayi hastanede yapmislardi simdi sen soyleyince hatirladim yapayim onu :)
canım doktor ve bebek hemşiresi bize önce altını değiştir sonra emzir demişti. hem altı pis emerse huzursuz olup az emebilir. belki size de iyi gelir.Tamam canım bende deneyim onu. Ne yalan söyleyim emdikten sonra hemen alt değiştirmeye geçiyoruz o yüzden hep yatar pozisyonda
canım bu vitaminlerden türkiyede satılan var mı? sanki yurtdışından geldi gibi bişeyler yazdığını hatırlıyorum.kullandigin damlanin icindekiler kismina bak canim. Icinde bha varsa kullanma. Onu icermeyen deca taps ,ddrops,carlson baby d drop,ocean vit d3 ,wellcare gibi bha icermeyen kanserojen olmayan dvitaminleri var. Onlara bak istersen onlarin dozaji ayri.
iyi olmanıza sevindim canım. demek ki büyüyolar diye düşünüyorum :) yoksa evet çok içiyolar bazen korkuyo insan.Biz iyiyiz canım benim oğlan biraz mızmız ama idare ediyoruz. Arada böyle iştah patlaması yaşıyo ama korkuyorum nasıl kaldıracak kuş kadar midesi var diye
Allah kabul etsin canım. evet heves etmek, mutlu olmak için yapılan ayrı. kimseyi de eleştirmiyorum, sadece dayatma şeklinde olunca canımı sıkıyor.Ağzın bal yesin aynen harfi harfine katılıyorum. Eğlence için birilerine sektör olunca diğeri yaptı diye yapılıyor. Peygamber efendimiz zamanında mevlüt kavramı yokmuş zaten. Oğlumda adak kestik eşe dosta dağıttık kızımı da yaza düşünüyoruz. Heves için mutlu olmak için yapanlar var o ayrı. Anne her mutluluğu hakediyor. Ama benim hevesim yok hiç. Zaten günü kurtarmanın derdindeyim.
evet lösev magneti iyi fikir olmuş, biz de düğünde öyle bişey yapacaktık ama paramız yoktu zaten, hiç yaptırmadık :) Annen çok istediyse de iyi olmuş canım. benim de annem makul biri olsa ben de kıyamaz yapardım belki ama o kadar saçma şeyleri var ki... ona rağmen yine bile kıyamıyorum bazen, heves etmiş yazık diyorum. zor işler...Aynen o.pozisyon. memeyi emerken.emzirdigin.tarafin kolunun sltindan.sirtina.doğru gidecek bacaklar.woolnat kundak.canim sıfır ter bizde.
Evet sindirilip sut olmasi bir besinin 12 saatmis. Bir kitapta okumustum.ordan aklimda kalmis
Valla yaptigimiz masrafla 1 degil 50 fakire fayda saglardik. Ama annem cok istedi. En azindan magnetlerimiz losevdendi. Az bucuk.ise yaradik
O neden sorusunu.sormayalim cikamayiz isin icinden :) .
Deca taps well.care oceand3 turkiyede var. Ama mesela deca tapsi bulamadim ben eczaneler hep kalmadi dedi. Digerlerini aramadim.bdrop getirttim.diye ama bitince wellcare alacagim sprey diye. 1 damlayi.icirmek.zor.oluyor.bebisecanım bu vitaminlerden türkiyede satılan var mı? sanki yurtdışından geldi gibi bişeyler yazdığını hatırlıyorum.
çok teşekkür ederim ya. not alıyorum hemen.Deca taps well.care oceand3 turkiyede var. Ama mesela deca tapsi bulamadim ben eczaneler hep kalmadi dedi. Digerlerini aramadim.bdrop getirttim.diye ama bitince wellcare alacagim sprey diye. 1 damlayi.icirmek.zor.oluyor.bebise
Benim annemde.makul biri degil.ki. altin gunu yapar.gibi mevlut yaptik. Garipti. Ama oldu bitti neticede :)evet lösev magneti iyi fikir olmuş, biz de düğünde öyle bişey yapacaktık ama paramız yoktu zaten, hiç yaptırmadık :) Annen çok istediyse de iyi olmuş canım. benim de annem makul biri olsa ben de kıyamaz yapardım belki ama o kadar saçma şeyleri var ki... ona rağmen yine bile kıyamıyorum bazen, heves etmiş yazık diyorum. zor işler...
Aynı durum bizde de var minimum 40 bizim kombide ama sıcak oluyor ona ragmen annem gidip 40 yapıyor çocuk isilik olcak diye eşim 45 yapıyor üşür diye 45 te ev hamam gibi oluyor ben bide aşırı terliyorum biri kısıyor biri açıyor:)Yakmayinca da soguk oluyor 19-21 yakınca böyle anlamadım eşim sıcağı cok seviyor maalesef
Ya kızlar annem ye sütun olmaz kilo verme nolcak dio ama çoğu kotum olmuyo yüksek belli streç olanın dışında sütün yemeyle alakası var mı gerçekten?Benimde hiç yok istahim. Gün içinde humana çaylarını içiyorum . Onun haricinde sabah kahvaltida zeytin , peynir yiyorum o kadar diyebilirim .
Diyet yaparsan sut azalir evet. Ama normal beslende kilo verirsin zaten emzirdigin icin.Ya kızlar annem ye sütun olmaz kilo verme nolcak dio ama çoğu kotum olmuyo yüksek belli streç olanın dışında sütün yemeyle alakası var mı gerçekten?
kız Allah iyiliğini versinBenim annemde.makul biri degil.ki. altin gunu yapar.gibi mevlut yaptik. Garipti. Ama oldu bitti neticede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?