2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben her emzirmede tek göğsümü veriyorum ve 3 4 saatte bir emziriyorum. Yani bir ğöğsümü bir dahaki sefer verince aradan 6 7 saat geçmiş oluyor. Bu süre sütün miktarını etkiler mi?? Siz nasıl yaouyorsunız??

Aldığım bebek eşyalarından en en en kullanışlısı diyebilirim. Gece emzirmelerinde inanılmaz pratiklik sağlıyor, yattığım yerden sürekli bakabildiğim için yanyana yatıyoruz gibi oluyor. Uyurken üstü açıldı mı diye kontrol etmek için kalkmama gerek kalmıyor. Bendeki prego , parçaları sökülüp kolayca taşınabiliyor, şu an annemdeyim mesela buraya da getirdim

Biz iyiyiz canım benim oğlan biraz mızmız ama idare ediyoruz. Arada böyle iştah patlaması yaşıyo ama korkuyorum nasıl kaldıracak kuş kadar midesi var diye

Evet yatagina tshirt koymayi hastanede yapmislardi simdi sen soyleyince hatirladim yapayim onu :)

Ben de alicam sanirim besigi begenerek almistim ama hic kullanisli degil

Tamam canım bende deneyim onu. Ne yalan söyleyim emdikten sonra hemen alt değiştirmeye geçiyoruz o yüzden hep yatar pozisyonda
canım doktor ve bebek hemşiresi bize önce altını değiştir sonra emzir demişti. hem altı pis emerse huzursuz olup az emebilir. belki size de iyi gelir.

kullandigin damlanin icindekiler kismina bak canim. Icinde bha varsa kullanma. Onu icermeyen deca taps ,ddrops,carlson baby d drop,ocean vit d3 ,wellcare gibi bha icermeyen kanserojen olmayan dvitaminleri var. Onlara bak istersen onlarin dozaji ayri.
canım bu vitaminlerden türkiyede satılan var mı? sanki yurtdışından geldi gibi bişeyler yazdığını hatırlıyorum.

Allah kabul etsin canım. evet heves etmek, mutlu olmak için yapılan ayrı. kimseyi de eleştirmiyorum, sadece dayatma şeklinde olunca canımı sıkıyor.

evet lösev magneti iyi fikir olmuş, biz de düğünde öyle bişey yapacaktık ama paramız yoktu zaten, hiç yaptırmadık :) Annen çok istediyse de iyi olmuş canım. benim de annem makul biri olsa ben de kıyamaz yapardım belki ama o kadar saçma şeyleri var ki... ona rağmen yine bile kıyamıyorum bazen, heves etmiş yazık diyorum. zor işler...

canım bu vitaminlerden türkiyede satılan var mı? sanki yurtdışından geldi gibi bişeyler yazdığını hatırlıyorum.
Deca taps well.care oceand3 turkiyede var. Ama mesela deca tapsi bulamadim ben eczaneler hep kalmadi dedi. Digerlerini aramadim.bdrop getirttim.diye ama bitince wellcare alacagim sprey diye. 1 damlayi.icirmek.zor.oluyor.bebise

Benim annemde.makul biri degil.ki. altin gunu yapar.gibi mevlut yaptik. Garipti. Ama oldu bitti neticede :)

Yakmayinca da soguk oluyor 19-21 yakınca böyle anlamadım eşim sıcağı cok seviyor maalesef
Aynı durum bizde de var minimum 40 bizim kombide ama sıcak oluyor ona ragmen annem gidip 40 yapıyor çocuk isilik olcak diye eşim 45 yapıyor üşür diye 45 te ev hamam gibi oluyor ben bide aşırı terliyorum biri kısıyor biri açıyor:)

Merhaba kızlar , benim bebek üç gündür geceleri hiç uyumuyor . Gündüzleri de 2-3 saat arası toplamda uyuyor. Onunla uğraşmaktan bugün sezeryan dikişlerim çok kötü ağrıyor . Ağrı kesici aldım da geçmedi .hala sis ve sert zaten dikiş yerinin üstü . Bi tane daha ağrı kesici alsam zararlı olur mu acaba . Günde kaç tane almistiniz ilk zamanlar ?

Benimde hiç yok istahim. Gün içinde humana çaylarını içiyorum . Onun haricinde sabah kahvaltida zeytin , peynir yiyorum o kadar diyebilirim .
Ya kızlar annem ye sütun olmaz kilo verme nolcak dio ama çoğu kotum olmuyo yüksek belli streç olanın dışında sütün yemeyle alakası var mı gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…