- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #47.081
Bizde 10 gunlukten beri bebeisle geziyoruz yuruyus disinda karin egzersizi yapmak istiyorum fakat 6 aya kadar onerilmiyormus
canım benim. amin. cevap yazdım mı hatırlamıyorum, hala geçmişi okuyorum. sağlıkla büyüsün hepsi, sağol kuzum.Okurken ağladım resmen birebir ayni seyleri yaşamışız
Gözün aydın canim sağlıkla büyüsün minik kız
Benim su anki hayalimi gerceklestiriyorsun ben de esimle cikip aksam eski gunlerdeki gibi cikmak istiyorum. Bebis kimde kalacak sagip biberonlami birakacaksin? Bana akil veriiinEfsonun.tum.inadi dogana.kadarmis. tum.haklarini.kullammis orda.simdilerde sakinledi.benim doktora sordum gecen hafta. son.haftalarda bana.donmeme sebebini rahimde perde vardir.ondan.donemiyordur hep ayni yerde cunku demisti. Ameliyatta.oyle.birsey varmiydi dedim. Yok inadindan donmemis dedi
Bu arada ben.hafta sonu istanbuldayim. Zorlu centerda muzikale.gidiyorum. zincirlikuyu.besiktas taraflarinda.olan varsa bi.kahve.icelim.pazar.aksami
Oo masallah :) ben nobetteyken kendi uykumu acmamaya calisiyom hep aslinda baska biseye kendini vermek de mantikli en azindan kafan dagilirBenim de börek bilenem yaptım
canım sen bunu yazdığında 13 günlükmüşsünüz. bizim de iki gün önce 13. günümüzdü, sürekli emdi o gün, meme uçlarım sızlıyordu artık, çok yorucu bir gündü. ama midelerinin ve kendilerinin büyüme zamanları sanırım, o yüzden böyle. bi yazayım dedim. hala geçmişteyim. siz nasıl oldunuz bebişle?Kızlar geceleri iştah patlaması yaşıyoruz. Tek göğsümü emdi doymadı aranıyo ağlıyo 80 cc mama verdim hala da aranıyo hergün böyle korkuyorum zararı olcak diye yine kaç saatir emiyoruz
Benim ogluşda aynı öyle beşik yerine ben benim çocuklara doğrudan genç odası almak lazımmış .. bizim yatakta uyuma süresi fazla besikde ilk dakikalarda başlıyorKizlar gunaydin aranizda chicco next to me yada onun gibi kendi yatagina birlestirilen yatak kullanan var mi?memnun musunuz?
Bisey farkettim kucagimda uyuyor ama kendi besigine koydugumdabo kadar derin uyuyam adam en fazla 5. Dakikada mikirdanmaya basliyor. Ama bizim yataga alinca masallah 2 saat deliksiz uyudu. Biz de tavsiye edilmiyor diye cok yanimizda yatirmak istemiyoruz acaba yataga baglanan bisey mi aldaydik diye soruyorum
Ben kullaniyorum canim next to me nin boyutlari kucuk oldugu icin daha uzun sure kullanmak icin babycomun 60×120 olanini aldim hem de sallaniyor.Cok memnunum bebegi alip birakmak cok kolay ve her an gorebilmek cok guzel. Oglumda park yatak kullanmistim cok yordu beni. Yataga koyunca hemen uyanma olayi bizde de oluyor tabi kendilerini kucagimizida guvende hissettikleri icin.Sonra pis pis yapip elini falan tutunca daliyor yeniden cok sukurKizlar gunaydin aranizda chicco next to me yada onun gibi kendi yatagina birlestirilen yatak kullanan var mi?memnun musunuz?
Bisey farkettim kucagimda uyuyor ama kendi besigine koydugumdabo kadar derin uyuyam adam en fazla 5. Dakikada mikirdanmaya basliyor. Ama bizim yataga alinca masallah 2 saat deliksiz uyudu. Biz de tavsiye edilmiyor diye cok yanimizda yatirmak istemiyoruz acaba yataga baglanan bisey mi aldaydik diye soruyorum
Suan evrenin sirrini veriyor gibi hissediyorum kendimiKizlar gunaydin aranizda chicco next to me yada onun gibi kendi yatagina birlestirilen yatak kullanan var mi?memnun musunuz?
Yok canim. Konser zorluda bir arkadasim eslik edecek bize. Biz.konserdeyken o zorluda gezecek efsoyla arada ben onu emzirecegim. Nolur nolmaz diye sut de birakacagim yanina tabi. Bir gun onceden gidiyorum ki arkadasa alissin piremses arkadasa.Benim su anki hayalimi gerceklestiriyorsun ben de esimle cikip aksam eski gunlerdeki gibi cikmak istiyorum. Bebis kimde kalacak sagip biberonlami birakacaksin? Bana akil veriiin
anne yanimi prego almistim bisey farketmedi toplasan 5 kere uyumadi icinde ben artik kendini isitamadigi icin sicakligimi istiyo diye dusunuyorum kucakda yada yanımda yatırıyorum koltuklarda uyuyo cunku otudugum yerin sicagina birakiyorum meselaaKizlar gunaydin aranizda chicco next to me yada onun gibi kendi yatagina birlestirilen yatak kullanan var mi?memnun musunuz?
Keske ben de oyle alsaymisim.surekli kalkip bakmak cok zor oluyor hem de bizim yatakta hissederdi kendiniBen kullaniyorum canim next to me nin boyutlari kucuk oldugu icin daha uzun sure kullanmak icin babycomun 60×120 olanini aldim hem de sallaniyor.Cok memnunum bebegi alip birakmak cok kolay ve her an gorebilmek cok guzel. Oglumda park yatak kullanmistim cok yordu beni. Yataga koyunca hemen uyanma olayi bizde de oluyor tabi kendilerini kucagimizida guvende hissettikleri icin.Sonra pis pis yapip elini falan tutunca daliyor yeniden cok sukur
Kolay gelsin allah yardımcın olsun canım bizde öyleyiz bakalım belki enfeksiyon bitince bunlarda biter diye ümit ediyorum ağlarken acıkıyorlar bir de tekrar eminxe tekrar gaz döngüsü çok kötü oluyor az kaldı çok şükür bitecekBizim gecemiz ağlamaklı geçti hep gece 3 u geçiyordu artık eşimle paslaşa paslasa bir hal olduk neden ağlıyor neden ağlıyor bu kadar diye tamam gaz var altını da aldım memeyi veriyorum istemedi agzina getirdikce daha çok ağladı göğüsde süt de var artık zaman geçti hala emmeyince mama yaptım 60 CC içti sonra az emdi uyudu 6 gibi yine uyandı yine emzirdim sonra kızım uyandı anne uyku bitti diye
Uykuya dalamadi oğluş sonra ağladıkça daha çok ağladı bu durumda meme de almayinca açlık da girdi hepten mahvolduk ...
bipgaia ile kullanıyordum sonra bitti bitince ara verelim dedi o ara 10 günde kaka yapmadı kullanırken ona bağladım doktor alakası yok kabızı da ishali de düzenler dedi ama ben hala ona bağlıyorum çünkü forumlarda aynı şikayetleri okudum sonra colinox verdi tek onu kullandık sonra zinco Dan memnunuydunuz nurse harweys yazayım mi aynısı gerçi dedi memnunduk dedim ikisini bir kullanın dedi şükür kendi gazını çıkarabiliyor artık az da olsa bizim müdahelemiz az oluyor uykuda falan çıkarıyor ama yine ağlayarak önceden biz ovardık öyle çıkardıBizede zinco yazdı doktor ama günde 3.kez 8 damla diyor ama ilacın kutusunda 2kez 4 damla yazıyor kafam karıştı siz bio gaia ile ikisini beraber mi kullanıyorsunuz.
Canım tahlil sonucunu da bütünce okuyamadım yani en azından üreyen bakteriyi göremedim ama çok yüksek ihtimal kakadandır . Sizde o 60 bin civarı olan üreme bizde 100. Ve üzeri çıkıyor du hafif atlayıcak inş sıkma canını dirençli hassas yazanlarda bakteriye hangi amtibiotiğin etki edeveğini bulmak için bakılıyor az dirençli ve hassas gruptakilerden birini yazmıştır. Birde @gelecekelbetgelecek Sen mi sormuştun nasıl anlayabilirim diye aklınızdaolsun mesela öyle saçını gln yolup ağlarken gece uykularında çığlıklar atarken bezine bakın sıcak mı oluuor yani çiş yaparken mi o tepkileri veriyor takip edebilirsiniz enfeksiyon çok artınca kokudan da belli olur ama hiç tecrübe etmeden onu anlamak zor oluyor
Bana eltim park yatak verdiği için salona onun gibi sunybaby beşik aldık yek farkı yandan açılmamasıKizlar gunaydin aranizda chicco next to me yada onun gibi kendi yatagina birlestirilen yatak kullanan var mi?memnun musunuz?
Günaydın canım sağolqsin enfeksiyon geçirmekle alakalı değilmiş hiç korkma ben hiç geçirmedim oldu arkadaşım hamilelik boyunca geçirdi olmadı tamamen kalanın gitmesinden bizim kız 3 güne bir yaptığı için çok yapıyor her yere bulaşıyor demek ki yıkasam bile bulasmis ya da hassas sen korkma ama yine de kontrolü elden düşürme :)Günaydın herkese
Bebelerde enfeksiyon çıkmış anladığım kadarıyla. Benim çok korktuğum şeydi bu, hamilelikte hep olduğundan. Şimdi de uykusunda ağladığı bi anda sıçradığı oluyor. Dikkat edeyim bakalım
Bir de mukuslu kaka durumu bizde de vardı. Bir kaç gündür azaldı ama bu sefer de ishal gibi sıvı kaka yapıyor. Bebeler koyu posalı kaka yapmaz mı?? Benimki daha hiç yapmadı öyle.
Doktora gittim bugün canım alerjik dedi yediklerimden anlamaya çalışıcam Dr dene dedi yumurtayı kestim şimdilik. Bi kaç gündür de sut olsun diye tahin pekmez yemistim o da yapabilir onada bakicamIsilik gibi duruyor ama doktoruna.mutlaka danis bence.
Alerjik olabilirmiş canım yediklerimden ya da dwterjanindan. Üni baby kullanıyorum sabun tozuna gec dedi drYuzundekilerin aynisi bizde de var Cok normalmis.ama karini bilmiyorum canim
Bizim bugün daha da arttı sacinda da çıkmaya basladi alerjikmisAynisi oglumun sadece yuzunde cikiyor ama ertesi gun geciyor. Dun ebe sicaktan olmus odasi cokmu sicak dedi. Ama sabah uyaninca yuzunde bisey yok aksama dogru artiyo yuzunde
Kuzum çok teşekkür ederim hemen bakayımP Prime18 instagramda emzirmepsikologu diye bi sayfa var den geldi silikon uçtan bebeği vazgeçilmez için ucunu yavaş yavaş kesmeyi önermış.bi bak istersen canım aklima sen geldin
Bir de bize de idrar tahlili yapılacaktı bugün poşeti alıp eve geldik çok zor o poşeti içine yaptırmak bezde duruyor ama kaymaz mi siz nasıl yaptiniz
Rica ederim canım.en iyisi açıp yapmasını beklemek beze koymakla hata ettim sanirim 2 tane vermişlerdi allahtanKuzum çok teşekkür ederim hemen bakayım
Bizimkini orada hemşire takti orada bekledik 20 dk baktık çok azdı biraz daha bekledik 1 saat onlar aldı
Ama gördüğüm kadarıyla kukunun içine dogru vajinaya yapıştırdı yavaş yavaş düz şekilde bi dene bakalim
En gec 1 2 gibi uyutup 4 5 gibi kaldirman lazim. Sonra.yika yagla.masajla.emzir yatir.Kızlar bu uyku düzeni nasıl oturacak aslında bizim saatler belirli gibi ama ben akşam uykusuna 8.30 da geçsin istiyorum şöyle oluyor
5 de uyursa 8 de
6 da uyursa 9 da uyanıyor sonra 2 saat ayakta
Saatine göre 8 de uyanırsa 10 da
9 da uyanırsa 11 de
Dün mesela 11 de daldı 12 de tekrar uyandı 1 e sarktı uyku böyle olunca 4 5 gibi kalkıyor dün 1 e sarkınca mızırdandi ama uyudu 6 gibi uyandık 4-5-6 da da uyansa saat 9-10 da ayakta
Bende baldan uyku anne de okuduğumla 8 e kadar ayakta 8:30 a kadar da uyuması gerekliymiş ben 8:30 da uyutup gece arasında kalkmaya da razıyım nasıl yapayım bizim ki gaz çıkarırken çok ağladığından o zaman uykuya dalıyor uyanık tutma gibi şansım da yok uyanık gaz çıkarırken oluyor ancak onda da hiç keyifli geçmiyor tabi
Saati uzatmaya kalksam iyice ağlayacak uykusuzluktan ne yapsam bilemedim
Katı gıdaya geçmeden bebekler sıvı yaparlar diye biliyorum canim.Günaydın herkese
Bebelerde enfeksiyon çıkmış anladığım kadarıyla. Benim çok korktuğum şeydi bu, hamilelikte hep olduğundan. Şimdi de uykusunda ağladığı bi anda sıçradığı oluyor. Dikkat edeyim bakalım
Bir de mukuslu kaka durumu bizde de vardı. Bir kaç gündür azaldı ama bu sefer de ishal gibi sıvı kaka yapıyor. Bebeler koyu posalı kaka yapmaz mı?? Benimki daha hiç yapmadı öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?