- 7 Eylül 2017
- 92
- 136
- 13
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #47.281
Biz de sunnet yaptirdik. 3dr gittik sdc 1tanesi onermedi 6yasinda öneriyormuş. Biz yaptirdik ama hic aglamadi cok şükürBen de erken istiyordum belki hatırlarsınız, ama doktorumuz o kadar kafamı karıştırdı ki. Erken sünnet artık tartışmalı bir konu, çok minik olduğundan hata payıksek filan diye, neyapsak bilemiyorum.
Artık bitmiştir bile cnm geçmiş olsun Allah damatlıklarını da göstersinHer an hastaneden kacabilirim. Doğumda bu kadar stres yapmadim
Bir an önce bitse keşke bu sünnet.
Ben de kullandim ama cekirdeklerin o torbadan cikiyor olmasi lazim. Bebim kullandigimda kiraz cekirdekleri agzi cirt cirtli bi bezin icindeydi. Kiraz cekirdeklerini firinda 100derecede 15dk isitip sonra o torbaya koydum. Yoksa cirt cirtlar erir gider fırındaKızlar kiraz çekirdekli kemer kullananlar vardı sanırım. ..benim mikrodalga yok.normal fırında önceden isiltilmis 100 derecede diyor.peki yastığı fırına koydugumuzda fırını kapatcak miyim açık mi kalcak. Bilen var mi
Kuzum benim sipa acken emzigi en fazla 5 dk emiyor sonra bakti sut gelmiyor sinirlenip cigligi basiyor. Sanmiyorum ac ise 1 saat emsinKızla gece ben emzirdim eşim emzik vermjs ya 1 saat emzigi emmiş aç da mi emdi yoksa emzik böyle bsy mi eşim aç sandı emzigi çekmeye çalışınca cekememis vakumlamış resmen ama memeyi de iki emdi gaz var gibi ağladı ha kaldırınca gaz yaptı gerçi ama
Biz aç mi emiyor yoksa emiklemek icin mi emiyor anlamıyoruz ya öyle 1 saat emzik emen. Var mi sizinkilerden
Cnm ben sezeryanım 40 gün olmayacak rahimin toparlanması cart curt lazım dedi. Doğrulık derecesini bilmiyorum. Belkide garanti olsun diye öyle demişlerdir. aslında kurtulmuşsun bir yandan çünkü 40 çıkınca ilk birleşme çok acı veriyor. Oğlumda da kızımda da öyle oldu. Kızımda 3.de tam anlamıyla beraber olanildikEvet olmadı kanama falan zaten o gün kahve akıntı şeklinde idi aynen alttan dikiş yok bende doktor ayın 7 sinde gittiğimde 25 gün bir ay sonra gel demişti 40 cikinca bakalım ne dicek...
Sen tecrubelisindir ilk oglundan ama rahat ol dun de ben ayni haldeydim. Dun hic sorun yasamadik dr a dua ediyorumHer an hastaneden kacabilirim. Doğumda bu kadar stres yapmadim
1 tane cirtcirli kemer var o açılıyor içinde torbası var torbadan çekirdekleri çıkmıyor. Torbayla isitiliyormus.ama fırın açık mi olmak kapalı mi yazmıyor. Ben de o kumaş yancak diye korktumBen de kullandim ama cekirdeklerin o torbadan cikiyor olmasi lazim. Bebim kullandigimda kiraz cekirdekleri agzi cirt cirtli bi bezin icindeydi. Kiraz cekirdeklerini firinda 100derecede 15dk isitip sonra o torbaya koydum. Yoksa cirt cirtlar erir gider fırında
Aynen cnm. Benim kkızım da gazı varken alıyor. Açken 1 dk sürmüyor atıveriyor.Kızla gece ben emzirdim eşim emzik vermjs ya 1 saat emzigi emmiş aç da mi emdi yoksa emzik böyle bsy mi eşim aç sandı emzigi çekmeye çalışınca cekememis vakumlamış resmen ama memeyi de iki emdi gaz var gibi ağladı ha kaldırınca gaz yaptı gerçi ama
Biz aç mi emiyor yoksa emiklemek icin mi emiyor anlamıyoruz ya öyle 1 saat emzik emen. Var mi sizinkilerden
Anladim. Benimkinde o torba da aciliyor o yuzden bilemedim simdi yanar mi1 tane cirtcirli kemer var o açılıyor içinde torbası var torbadan çekirdekleri çıkmıyor. Torbayla isitiliyormus.ama fırın açık mi olmak kapalı mi yazmıyor. Ben de o kumaş yancak diye korktum
Bana doktorumuz 40 ı çıkar çıkmaz 3 ayı doldurmadan yaptırın demişti. 2,5 aylıktı. 1 günde tamamen geçti. Bir defa ağlamıştı onuda bacaklarının altına yastık koyunca sustu hemen. Fitile gerek bile kalmadı cnm. Bu arada üç ay deme sebebi hareketlendikleri için dikişlerin kaynama süresi geçikiyorBen de erken istiyordum belki hatırlarsınız, ama doktorumuz o kadar kafamı karıştırdı ki. Erken sünnet artık tartışmalı bir konu, çok minik olduğundan hata payıksek filan diye, neyapsak bilemiyorum.
Biogaia zor damlıyordu onda dediğn gibi yüzüne de çok damlatırdım:) ama decatabs ın damlalığı var ağzını açtığında hemen sıkıyorum ağlarken falan:)Damlatacagim zaman.kilitliyor agzinibirde cok hareketli saga sola oynatiyor basini yuzune gozune damliyor genelde
Ben de süt ürünleri tüketmiyorum ama bazen dayanamayıp paketli ürünlerden yiyorum bisküvi falan:/Kültür de temiz çıktı tatlım, sadece 7-8 lökosit var işte. Süt ürünleri YÖK hayatımda ama hala biraz mukus oluyor Kakada.
Peki nasıl ilerleyecek bu süreç. Biz böyle ya süt alerjisiyse diye bekleyecek miyiz? Yoksa testler mi yapılmalı?
Aynen ya sizde fikir verin ama:)) genelde fırında köfte patates, fırında tavuk,patlıcan oturtma, makarna, şehriye çorbası, tavuk çorbası. Süt diyeti de olunca Çok fazla bişey gelmiyo aklımaDönüp dönüp yaptigin yemekleri söylesene bizede :) ne yapacağına karar vermek yemek yapmaktan zor geliyor
Kolaylıkla atlatın inşallah cnm darısı başımıza diyeyim:)Her an hastaneden kacabilirim. Doğumda bu kadar stres yapmadim
15 dk 100 derecede ben Manuel’e getiriyorum 5 dk sonra alıyorum bazen ya D 200 e getirip 5 dj tutuyor kapalı olacak kapağı kuzumKızlar kiraz çekirdekli kemer kullananlar vardı sanırım. ..benim mikrodalga yok.normal fırında önceden isiltilmis 100 derecede diyor.peki yastığı fırına koydugumuzda fırını kapatcak miyim açık mi kalcak. Bilen var mi
Amanın sezryanda böyle diyorsan benim normal doğum dikişleriyle korkmam normal o zaman:) hiç cesaretim yok kanamam da kesilmek bilmedi zaten bakalım kendimi ne zaman hazır hissetcem:))Cnm ben sezeryanım 40 gün olmayacak rahimin toparlanması cart curt lazım dedi. Doğrulık derecesini bilmiyorum. Belkide garanti olsun diye öyle demişlerdir. aslında kurtulmuşsun bir yandan çünkü 40 çıkınca ilk birleşme çok acı veriyor. Oğlumda da kızımda da öyle oldu. Kızımda 3.de tam anlamıyla beraber olanildik
Bende erimedi1 saat çok uzun bir süre. Ben arada oyalamak için veriyorum emziği ama 10 15 dk geçmiyor. Eģer emziği uyumamış cekiyorsa emziriyorum o süreden sonra. Bebegin kilo alımı düşer emzik emmesi bu kadar emmek istediğini gösterir aslında.
İçini ferah tut canim şimdiden olması en iyisi olup bitecek çok şükürHer an hastaneden kacabilirim. Doğumda bu kadar stres yapmadim
Bende ona yordum çok ilginç dolu olurdu aç mi uyudu diyorum anan çok huzursuz değildi mızmızı gaz çıkınca susuyordu şimdi baya doluydu ama az emmeye başladı sanırım enfeksiyondan bir de saatler geçse bile kusuyor onu sordum yaparmış kusmsEnfeksiyonda ağtı ve acı oluyor cnm çiş yapaerken o yüzden kesik kesik yaptıklarını biliyorum ama hiç yapmamssını bilemedim onla alakalı da olabilir mi
Benim hiç yanmadı ona göre isiy veriyorlar gerçi benimki de çıkmalıydı kemer içinden diğeri düz kendi kumasiBen de kullandim ama cekirdeklerin o torbadan cikiyor olmasi lazim. Bebim kullandigimda kiraz cekirdekleri agzi cirt cirtli bi bezin icindeydi. Kiraz cekirdeklerini firinda 100derecede 15dk isitip sonra o torbaya koydum. Yoksa cirt cirtlar erir gider fırında
Gozleri kapalıymış iki emip duruyormuş Esinde uykuya geçecek düşünce uyanır diye şimdiden almak istemiş vakumlamış resmen alamamış uykuya dslmak icin yaptı sanırımKuzum benim sipa acken emzigi en fazla 5 dk emiyor sonra bakti sut gelmiyor sinirlenip cigligi basiyor. Sanmiyorum ac ise 1 saat emsin
Gün içimden hiç almıyor gece alıyor dün mesela vermeyi denedim almadı ama gece baya almış babasının kucağında gözleri kapalıymış suan az emiyor emzikten mi hastalıktan mi anlayamadım bizimki bence anlayamaya bilir silikon uçla emzirdigim icin o üç sanıp açken bile çekebilir mi diye düşünüyorum ikisi de ayni çünküAynen cnm. Benim kkızım da gazı varken alıyor. Açken 1 dk sürmüyor atıveriyor.
İşlem çok çok basit aslında bir derinin heri çekilmesi. Iyi bir cerrah yaparsa sorun olmaz diye umuyorum. Bana sorarsan hata olacaksa büyükkende olur. Birde kontrol oluyor zaten bakılıyor.
Ama içiniz rahat edecekse bekleyin. Biz hatırlamamalarını tercih ediyoruz. Bana sorarsan kendilerine bırakılmalı isteyip istemedikleri sorulup öyle yapılmalı ama. Bu biraz tartişmalı bir konu diye erkenden yaptıralım bitsin dedik.
Kumas yanmiyo canim bende ayni endiseyi yasadim.15 dk isitiyosun1 tane cirtcirli kemer var o açılıyor içinde torbası var torbadan çekirdekleri çıkmıyor. Torbayla isitiliyormus.ama fırın açık mi olmak kapalı mi yazmıyor. Ben de o kumaş yancak diye korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?