2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
P Prime18 şimdi okudum dikiş konunu. Çok üzüldüm. 40 çıkınca kontrole gitmedin mi sen? Bence gittinse bile başka bir doktora git rapor al sorun varsada. Ama umarım yoktur.

Bazı bebekler gece ciş yapmıyorlar. Bir hormon var salgılanan o yüzden. Bide 12de emmiş hiçmi yapmamış miktarmı az kaç saat olmuş emmeyli normal aslında azsada,
Bezde mavi renk yoktu elimle baktım ıslak değildi aslında gece Hep dolu olurdu çok şaşırdım
Memem çok dolmuştu az sağma yaptım bu memede cekti ağlayınca baktım sut yok bu cekiyor gelmiyor elimle yaptım geliyor sonra cekti geldi acaba sut gelmeyip aç mi uyudu suan enfeksiyon var idrar yolunda omdan mi bilemedim

Son düzenleme:
Kızlar sütleriniz bazen yapış yapış oluyor mu? Sanki şekerli gibi.

Evet genellikle öyle hatta.

Bu gece çiş yapmama gecesiydi galiba. Benimki de 12den beri ancak 10 dk önce yaptı. Aslında emmişti yatarken de ama bilemedim. 6saat yapmadı yani

P Prime18 şimdi okudum dikiş konunu. Çok üzüldüm. 40 çıkınca kontrole gitmedin mi sen? Bence gittinse bile başka bir doktora git rapor al sorun varsada. Ama umarım yoktur.
Yok kuzum gitmedim kırkımız geçen hafta çıktı bende ikinci ay kontrolü var kızın o zaman gideyim diye hiç gitmedim Pazartesi gidicem Olmadı Pazartesi bi Özkaya hastanesine gidicem durumu neymiş baktıracam dikiş yanlış mi sonra Nesrin Fener’e

Son düzenleme:
Evet genellikle öyle hatta.

Bu gece çiş yapmama gecesiydi galiba. Benimki de 12den beri ancak 10 dk önce yaptı. Aslında emmişti yatarken de ama bilemedim. 6saat yapmadı yani
Antibiyotik kullandığımız icin susuz kalmasından korkuyorum.

Kızla gece ben emzirdim eşim emzik vermjs ya 1 saat emzigi emmiş aç da mi emdi yoksa emzik böyle bsy mi eşim aç sandı emzigi çekmeye çalışınca cekememis vakumlamış resmen ama memeyi de iki emdi gaz var gibi ağladı ha kaldırınca gaz yaptı gerçi ama
Biz aç mi emiyor yoksa emiklemek icin mi emiyor anlamıyoruz ya öyle 1 saat emzik emen. Var mi sizinkilerden

1 saat çok uzun bir süre. Ben arada oyalamak için veriyorum emziği ama 10 15 dk geçmiyor. Eģer emziği uyumamış cekiyorsa emziriyorum o süreden sonra. Bebegin kilo alımı düşer emzik emmesi bu kadar emmek istediğini gösterir aslında.

Dönüp dönüp yaptigin yemekleri söylesene bizede :) ne yapacağına karar vermek yemek yapmaktan zor geliyor

Bana doktorum 3 gün kuralı demişti, yiyrceksin 3 gün bekleyeceksin herhangi bir reaksiyon göstermediyse devam ediceksin yemeye

Ben next to me kullaniyorum ve ger gun icat edene dua ediyorum :) hem egim verebiliyorsunuz, hem kolay tasinir, parcalanmasi kolay ve bebeginizi yattiginiz yerden gorebiliyorsunuz.

Bizde de sağa yatiyor sipa. Dr destek vs koyun sola da yatirmaya calisin dedi kafasi yamuldu resmen saga cokkolay yatiyor o yuzden

Ben wellcare kullaniyorum bir damla 400ıu

Kızlar kiraz çekirdekli kemer kullananlar vardı sanırım. ..benim mikrodalga yok.normal fırında önceden isiltilmis 100 derecede diyor.peki yastığı fırına koydugumuzda fırını kapatcak miyim açık mi kalcak. Bilen var mi

Enfeksiyonda ağtı ve acı oluyor cnm çiş yapaerken o yüzden kesik kesik yaptıklarını biliyorum ama hiç yapmamssını bilemedim onla alakalı da olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…