2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yeni kimliklerde din ibaresi çıkartılmış. Iyi de olmuş.

Kızlar bebekler emerken terliyor ya sizinde bebeklerin alnı emerken SOĞUK terliyor mu?
2 gündür alnı soğuk terliyor oğlumun aklım takıldı ona ya şuan kafa sıcak alnı soğuk mesela
Emerken kafasi alni terlemesi normal guc harcıyorlarmış canm bnmki biberon mama emdigine ragmen terliyo

Benide yol stressi sardi yahu. Dun anneme.gittik 10 gundur.filan.gorusmedik sanirim efso yabanciladi annemi.kucaginda.durmadi. biz. Gosterideyken arkadasta.durmazsa cok.uzulurum

Süt ürünlerini ben de kestim yemiyorum. Huzursuzluk ve uykusuzluk konusuna iyi geldi biraz. Ama kesin teşhis yok tabi kendi kendimize çare bulmaya çalışıyoruz. 3 gun üst üste uykusuzluk çekince yememeye başladım ben de. Ki hamileliğimde çocuğuma faydası olsun diye o kadar çok alıştırdım ki kendimi zor oldu birakmak. Ama baktim çocuk dinginlesti biraz devam ediyorum 1 haftadır.

Şu an şu kakAnın mukusuylauğraşıyoruz, sonra aşılar var. Zaten zorlu olacak. Onları atlatınca yaptıralım biz de yaa. Cesaret verdinizhepiniz bana :)

Benide yol stressi sardi yahu. Dun anneme.gittik 10 gundur.filan.gorusmedik sanirim efso yabanciladi annemi.kucaginda.durmadi. biz. Gosterideyken arkadasta.durmazsa cok.uzulurum

Canım geçen cuma ben de konsere gittim eşimle. Anneme bıraktım pek sorun olmadi. Sürekli aklım kaldı ama çok da eğlendim. Çok daralmisim meğer kafa dağıtmak iyi geldi.

Aynen ya sizde fikir verin ama:)) genelde fırında köfte patates, fırında tavuk,patlıcan oturtma, makarna, şehriye çorbası, tavuk çorbası. Süt diyeti de olunca Çok fazla bişey gelmiyo aklıma
:)) Aynı bu döngü bende de var :)) o patates olmasa zaten ne yiyecektim bilmiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…