- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #47.661
Eşim eve gelmiş gitmiş gözüm bile görmüyor, ona ilgi gösterme, ondan ilgi bekle. Bazen erkekler görmüyor hatalarını al konul bu durumu anlayacağı dilden anlat.Çok canım sıkkın kızlarbazen kendimi sorguluyorum bebek için çok mu erken davranmışız diye. Hayalkırıklıklarıyla dolu dolu bi 40 gün geçirdim resmen. Eşime en çok ihtiyaç duyduğum zamanlarda kendimi yapayalnız buldum. Doğumhanedeyken çok ağladığını söylediler. Hastaneden eve çıkmıştık 1 hafta işe gitmedi doğum izni kullandı. O kadar güzel davranıyodu ki bana bakarken gözleri dolu dolu oluyodu herşekilde çok yardımcı oluyodu. 1 hafta sonunda yere çakıldım. 1 günde herşey alt üst oldu neyin var diye soruyorum ve cevap "hiç bişeyim yok" oluyor. Ne bi ilgi gösteriyor ne bi sevgi. İşten geliyor oğlumu seviyor sonra tv başında. Günün nasıl geçti diyorum kısa cevaplar alıyorum. Oğlum uyuduğunda yanına uzanıyorum bi saçımı okşayamıyor. Evliliğimiz uçurumda resmen. Hiç böyle hayal etmemiştim. Hayal kurmamıştım ama böyle olcağımızıda tahmin etmemiştim. Kendimi çok mutsuz hissediyorum. Ağlamak istiyorum. Uzaklara bi yere gitmek istiyorum yalnız başıma. Çok bunaldım. Ne olucak böyle bilmiyorum. Sizde eşinizle bu tarz şeyler yaşadınızmı bebek olunca? Yoksa bi tek ben miyim
Kuzum belirli bi donem bu şekilde oluyor evet Erkeklerde adapte olmakta zorlanıyor tıpkı bizim gibi evliliğin sallanti da gibi düşünme geçici bunlar benim ki gelip maç izleyince ben deliriyordum gicigima gidiyordu halbuki o an emziriyorum adamın yapacak hiçbir şeyi yardımı olamaz bana O an alıp emziremeyeceği icin sonra bebek uyusun sunu izleriz bunu izleriz oldu ee baktık uyumuyor dedim ki allah askına eski günlerde ki gibi normal bi gün yaşayalım uyumazsa uyumasin ağlarsa ağlasın ama bi dizi açıp izleyelim bi yorum yapalımÇok canım sıkkın kızlarbazen kendimi sorguluyorum bebek için çok mu erken davranmışız diye. Hayalkırıklıklarıyla dolu dolu bi 40 gün geçirdim resmen. Eşime en çok ihtiyaç duyduğum zamanlarda kendimi yapayalnız buldum. Doğumhanedeyken çok ağladığını söylediler. Hastaneden eve çıkmıştık 1 hafta işe gitmedi doğum izni kullandı. O kadar güzel davranıyodu ki bana bakarken gözleri dolu dolu oluyodu herşekilde çok yardımcı oluyodu. 1 hafta sonunda yere çakıldım. 1 günde herşey alt üst oldu neyin var diye soruyorum ve cevap "hiç bişeyim yok" oluyor. Ne bi ilgi gösteriyor ne bi sevgi. İşten geliyor oğlumu seviyor sonra tv başında. Günün nasıl geçti diyorum kısa cevaplar alıyorum. Oğlum uyuduğunda yanına uzanıyorum bi saçımı okşayamıyor. Evliliğimiz uçurumda resmen. Hiç böyle hayal etmemiştim. Hayal kurmamıştım ama böyle olcağımızıda tahmin etmemiştim. Kendimi çok mutsuz hissediyorum. Ağlamak istiyorum. Uzaklara bi yere gitmek istiyorum yalnız başıma. Çok bunaldım. Ne olucak böyle bilmiyorum. Sizde eşinizle bu tarz şeyler yaşadınızmı bebek olunca? Yoksa bi tek ben miyim
Yok cnm ben degilim :))Geçmiş olsun canım hep farklı çıkıyor ölçümler kırmızılık gibi bizde de var minnacık tırnak geçmiş gibi teni öyle sanırım
Pampers daha mi pamuklu canim premiumA göre
Ben seni turist rehberi sanıyorum yanı çocukları gezdiriyordun müzelere falan tercüman rehber yanlış mi hatırlıyorum yoksa o arkadaşmabada miydi beynim yandı kusura bakmayın :) öğlen 3:3” kadar çalışan hanginizdi kız
Teşekkür ederim canim
Premium kullanıyorum bende sma büyük 126 li paket cis yapsın anında dışarı koku veriyor kaka yapsin anında koku veriyor sen 50lik olanlardan mi büyük kutulardan mi kullanıyordun canim
Mama agirmi geliyo acaba fışkırarak kustugu zmn biraz bklenmeli hmn emizirilmemeli diye biliyorum butun emdiklerini kustugubicin acıkmıştır yavrucak biraz bkle sonra emizirirsin canm belkide sutun yetiyirdur mama fazla geliyordur1.5 dan beri ayaktayız. Emdik gazımızı çıkardık yine acıktık 60 cc mama yedik burnumuz çok tıkalı be içerden tıkalı gibi sonra yine emmek istedik istedik istedik ve fışkırırcasına kustu o kadar kusmuk nasıl bebekten çıktı anlamadım ağzından burnundan yastığa yüz üstü çevirdim panikle oraya da kustu kendi kusmuğunda boğulacaktı gözlerine kadar içine battı. Gözümün önünden gitmiyo o görüntü. Şimdi biraz sakinleşti. Hala aranıyo çıldırcam artık
Çok canım sıkkın kızlarbazen kendimi sorguluyorum bebek için çok mu erken davranmışız diye. Hayalkırıklıklarıyla dolu dolu bi 40 gün geçirdim resmen. Eşime en çok ihtiyaç duyduğum zamanlarda kendimi yapayalnız buldum. Doğumhanedeyken çok ağladığını söylediler. Hastaneden eve çıkmıştık 1 hafta işe gitmedi doğum izni kullandı. O kadar güzel davranıyodu ki bana bakarken gözleri dolu dolu oluyodu herşekilde çok yardımcı oluyodu. 1 hafta sonunda yere çakıldım. 1 günde herşey alt üst oldu neyin var diye soruyorum ve cevap "hiç bişeyim yok" oluyor. Ne bi ilgi gösteriyor ne bi sevgi. İşten geliyor oğlumu seviyor sonra tv başında. Günün nasıl geçti diyorum kısa cevaplar alıyorum. Oğlum uyuduğunda yanına uzanıyorum bi saçımı okşayamıyor. Evliliğimiz uçurumda resmen. Hiç böyle hayal etmemiştim. Hayal kurmamıştım ama böyle olcağımızıda tahmin etmemiştim. Kendimi çok mutsuz hissediyorum. Ağlamak istiyorum. Uzaklara bi yere gitmek istiyorum yalnız başıma. Çok bunaldım. Ne olucak böyle bilmiyorum. Sizde eşinizle bu tarz şeyler yaşadınızmı bebek olunca? Yoksa bi tek ben miyim
mukus görüp de geldim şimdi , önsütü almayla da alakalıymış mukus bilginize
Çok beterlerini yaşadım cnm. Eşim depresyona girdi iyimi. Oğlumu 2,5 yaşına kadar uzaktan sevdi hep. Ayh yaşanıyo malesef. Geçiyor dayanınca. Biraz da sen kabulleniyorsun. Kızımda bayağı iyi.Çok canım sıkkın kızlarbazen kendimi sorguluyorum bebek için çok mu erken davranmışız diye. Hayalkırıklıklarıyla dolu dolu bi 40 gün geçirdim resmen. Eşime en çok ihtiyaç duyduğum zamanlarda kendimi yapayalnız buldum. Doğumhanedeyken çok ağladığını söylediler. Hastaneden eve çıkmıştık 1 hafta işe gitmedi doğum izni kullandı. O kadar güzel davranıyodu ki bana bakarken gözleri dolu dolu oluyodu herşekilde çok yardımcı oluyodu. 1 hafta sonunda yere çakıldım. 1 günde herşey alt üst oldu neyin var diye soruyorum ve cevap "hiç bişeyim yok" oluyor. Ne bi ilgi gösteriyor ne bi sevgi. İşten geliyor oğlumu seviyor sonra tv başında. Günün nasıl geçti diyorum kısa cevaplar alıyorum. Oğlum uyuduğunda yanına uzanıyorum bi saçımı okşayamıyor. Evliliğimiz uçurumda resmen. Hiç böyle hayal etmemiştim. Hayal kurmamıştım ama böyle olcağımızıda tahmin etmemiştim. Kendimi çok mutsuz hissediyorum. Ağlamak istiyorum. Uzaklara bi yere gitmek istiyorum yalnız başıma. Çok bunaldım. Ne olucak böyle bilmiyorum. Sizde eşinizle bu tarz şeyler yaşadınızmı bebek olunca? Yoksa bi tek ben miyim
Mukus bizde de vardi dr simdilik ustunde durulacak bir konu degil dedi ve hakikaten de bir sure sonra geçti zaman zaman tekrarliyor. Ben peynir kaymak yogurt her gun tuketiyorum eger sut alerjisi olsa hic gecmezdi diye dusunuyorum. Onsutle ilgili olabilecegini ben de okumustum. O yuzden eger goguslerim yumusak degilse emzirmden once bi 15er cc sagmaya çalışıyorum
Bende mukuslu kaka görüyorum. Ara ara oluyor. Geçiyor genelde 2 3 günde tekrarlıyor. Ama başka hićbir alerji belirtisi yok önemsemedim o yüzden.Kaç gün sürdü hatırlıyor musun?
Ay bizdede ayni durum bu kadar gaz nerden geliyo cikartiyo ama genede agliyo uyutmadi suan bile elde kıvranıyor20 dk uyuduk yine ayaktayız dünden beri huysuzluk üstümüzde büyüme atagimidir nedir
Bugün tam ikinl aylık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?