2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
En güzeli konuşarak anlatmak bir daha öyle yapacağım. Evet onlar da çocuk ama insan tedirgin oluyor.
Kuzum dun okudum yazmaya bi turku firsatim olmadi ayni dusuncesz insanlardan bndede vardi ay ne olucak tutsun ay tek sendemi cocuk var bizde cocuk buyuttuk diyorlar herkesin cocugu kendine degerli birde tup bebekmis seninkide bebek bnmkide tup bebek geliyorlar cocugu hamir gibi yoguruyorlar ay bsy olmaz cocuk dayanikli olsun diyorlar ilk baslardases etmedim baktim yavrumu oyuncak gibi oynuyorlar once guzelce anlattim bakin bnmki tup bebek tamm herkes dogurdu herkesin cocugu var sz daha tecrubelisiniz ama bn bin cesit ilac ignelerle yaptrdim bu cocugu neler cektim neler gobeklerim mismor oldu ignelerden hormonlari midem kaldiramadi transfere kadar her gun hastanede serumlar yedim sahitsiniz bn İster istemez korkarim elimde degl bn boyleyim kimse bana anneligi ogretmesin dedim her geldiklerinde ay altini degistiricm diye aliyorum odaya sokuyorum yavrumu artik anladilar tek kv disinda kimse tutmuyo bnden izn istiyo tutabilirmiyim diye sende tavrini koy kolaylikla olmadi tedavi surecinden tut hamilelik testi ve doguma kadar nasil korkularla geldik kimseye oyuncak getirmek icin degil eltini kendi cocugu prematüre diye vermiyorsa bak demekki cocok degerliymis her anne icin seninkide kendine degerli

Okulu olacak ödevi olacak gele performans ödevleri velileri çileden çıkarıyor o yüzden İpek’in bunlariyka ilgilenirken digerinin kendini biraz kurtarmış olmasi gerektiğini düşünüyorum yanı yas aramigni ona göre ayarlamalıyım gezip tozupsis veriş yapayım aksana kadar öyle biri de değilim suan isimden cok para kazanmıyorum bize hiç faydası yok aldığım paranın hem az hdm ihtiyacı yok aslında evin sırf çalışmak icin çalışıyorum Esimdd bebek öncesi bile uç kuruş icin gitmene yorumlama değmez ayrıl. Modunda ama alışmışım çalışmaya olmuyir dediğin gibi
Aranıyo ağlıyo ama. Ve gazı da çıktığı halde. Ben anlayamıyorum artık bide bu sorunumuz çıktı mama aptamil kullanıyorum acaba değiştirsem mi
kuzum her aranması aç oldugu anlamına gelmiyor uykuya geçerken de aranır tek bildiği şey emme refleksi suan bence çok yediriyorsun hem ondan kusuyir hem ondan huzursuz emzik dene ya da hiç verme bakalım
Çünkü o kadar cc alıp hemen acıkmaz bi çocuk

Benim conformil besleyiciliği az kolik bebekler için onlar başladım ben besleyiciliği az olduğu için değiştirdim. 12 saattir kaka yapmıyo bizimkide suan. Bende başka marka alıcam bunu zaten sevmedi direk değiştirsem sorun olur mu acaba

Ne yapacapımı bilmiyorum emzik vermeye çalışıyorum kesinlikle almıyo tek istediği emmek o an baska nasıl oyalarımki uyumuyoda

Görmeyen parmak kaldırsın... bu nedir yahu.

Allahin emri artik o ama sanirim benimki onsutlede alakali bide renk te problemli benimkindede bakalim hayirlisi.

Kızlar su gibi kusma neden olur bugün iki kez öyle kustu usuttuk mu acaba bilgisi olan var mı
Bizdede oluyor ama nedenini çözemedim cnm

Cnm bazen cilginlar gibi emmek istiyorlar emiyo kusuyo emiyo kusuyo 3-4 saat boyle oldugu oldu bende
Cnm yuz ustu cevirdiginde elinde tut ama oturarak cevir ayakta olma bide basi biraz asagida kalsin obur turlu kendi kusmugu burnuna kaciyor. Oda nefes almaya calisirken bigazina kacar

Gece 4 saate kadar uyudugu oluior ama dikkat etmedin

O panikle nasıl tutacağımı bilemedim canımbemde elim ayağıma dolaşıyor

Kızlar 14 saattir kaka yapmıyoruz. Çok husursuzuz. Karnına masaj yapıyorum yüzüstü çeviriyorum bacağını karnına doğru itiyorum yok. Neler yapabilirim yavrum kıpkırmızı oluyo

Kızlar size bsy soracağım ben ilk günkü sagdigim sütleri kıza vermeye başladım ekstra hasta olduğu icin ama bi baktım çözüldüktsn 24 saat içinde kullanılması gerekiyormuş ben dolap rafına indirdik 3 gündür bi poşeti kullanıyordum bugün de çok sıvı kaka yapti acaba sut bozukmu diye baktım tadına yine şekerli ama dolabın kokusu geçmiş gibi anlamadım vermesem mi ki ya verdiğime de pişman oldum simdi

Bir gece ufaktan normalsek diğer gece aynıyız sizin gibi bizim 10/3 11/4 bazen gece 5e bile sarkıyor
Tam hatirlamiyorum canim da 3.ayda o aglamalar bitti de gece gazi 6-7.aya kadar devam etmisti sanki.Kayinvalidem 40 ni sayiyor diyordu 40 i bekledim yine sürmüstü onu kesin hatirliyorum :)
Gece Gazi derken yine ağlıyormuydu kuzum
Geceleri siz mi gazını çıkarıyordunuz kendisi mi
40 çıktı ama düzelen Yok :)
Alev conkbayiri canim bizim dediğimiz bu kadına bi bakayım ne kadardır acaba bi doktor varmış yanında pedagog da varmış her muayeneden sonra pedagog da muayene ediyormuş ama 500 lira muayenesi :)
Ne yapacapımı bilmiyorum emzik vermeye çalışıyorum kesinlikle almıyo tek istediği emmek o an baska nasıl oyalarımki uyumuyoda
Kuzum elini hic çekme ya da en yumuşak emzigi bul nuk kauçuk iyi tüm arkadaşlarım onla alıştırdı sonra ona göre olanı aldılar
Kızlar 14 saattir kaka yapmıyoruz. Çok husursuzuz. Karnına masaj yapıyorum yüzüstü çeviriyorum bacağını karnına doğru itiyorum yok. Neler yapabilirim yavrum kıpkırmızı oluyo
Normal cabim biz 10 gün yapmadık
Çok kusma olursa eğer fitil yaparsınız ama bekle huzursuzluk yapar kaka yapmaması
Sen mama veriyorsan su vereyim mi diye bi doktoruna sor canin bence

Sütün tadında lipaz enziminden dolayı drğişme olabilir bozuk değildir ancak her sütü bir kez ısıtıp ver

Canım ben takop ettım ama doğru mu bılmıyorum. 3 gun önce sağdığım sütle 1 gun önxe sağdığım sütü aldım buzdılabın rafından. Cam biberondaydı ikiside 3 gun öncekının tadı baya değişik kokuyodu. Attım hemen durdurmuyorum öyle olunca çok korkuyorm, bozuk süt emerse ne olur onj da bılmıyorum.
R

Bızde aynıyız ıkınıyor ağlıyor tum bezlerıne mınnacık yapıyor ama devamı yok. Evelıgun 15.00 gıbı yaptı bıdaha dogru durust yapmadı. Anne sutu alıyor tek solıkonu attık acaba doymuyor mu dıyorum. Ama uyuyo benımkı ıkına ıkına yorulıp uyuyo senınkı uyuyo mu

Tamam canım bide onu alıp denicem

Yeni uyudu canım aynı ıkına ıkına yoruldu uyudu yavrum uykusundada sürekli ağlıyo birden gerş uyuyo. Zeytinyağı içirdim doktor verebilirsin dedi bi çay kaşığı bakalım yapacak mı

Degistriceksende yavas yavas alıştıra alıştıra degistr canm insalkah begenir minik

Kızlar bana acil en iyi bebek markasini önerir misiniz. Aptamil kullanıyordum degistirecegim mama bitti

Kızlar bana acil en iyi bebek markasini önerir misiniz. Aptamil kullanıyordum degistirecegim mama bitti
Canm bn dogumdan bu yana hipp organik kullaniyorum cokta memnunum mama konusunda en iyisini bebek kendisi seçiyormuş bn degistrmistim begenmedi uc gun emmedi bebegim hm aşırı gaz yapti

Yeni uyudu canım aynı ıkına ıkına yoruldu uyudu yavrum uykusundada sürekli ağlıyo birden gerş uyuyo. Zeytinyağı içirdim doktor verebilirsin dedi bi çay kaşığı bakalım yapacak mı
20 günlük filanken aynı şeyi yaşadık Biogaia çare oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…