- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.741
Jiletten farkı olur mu bilemedim.denerseniz yorumunuzu bekliyorum :)
kizlar herkese iyi hafta sonlari benim de bi dusugum oldu bende vucudumu dinlemekten bi hal oldum yine bigun midemiz bulansin diye bekler olduk allah hepimize saglikli sihatli evlatlar nadip etsin bu haftalar boyle oluyor galiba
benim de kontrol 3 hafta sonraAyni dertler hepimizde var. Benimde bir dusugum oldu kisa zaman once, son zamablarda midem cok bulaniyordu ama iki gundur birsey yok, bir anda kesilince bende de basladi. Kontrolum persembe. gel persembe gel
Tam buğday ekmeği tarzı tahıllı ekmekler tüketebilirsiniz beyaz ekmeğe göre daha az zararlıSabahları tost iyi oluyor beyaz peynirli domatesli filan mideyi bastiriyor ama ekmek yemiş oluyorum tabi bol bol. Ekmek yemezsem cikariyorum zaten. Kızlar kusmayalim diye bu seferde kilo alacağız galiba
Aman Allah immmmHerkese saglikli dogumlar dilerim.
Ben dun gece dusuk yaptim..canli olan bebegimde digeriyle birlikte dustu..kurtajimda acil yapildi. Cok kanamam oldugu icin.
Zaten zor elde ettigim bir gebelikti..2 kez ayni seyi yasiyorum.uzgunum ama elden bir sey gelmiyor.
Herkese saglikli dogumlar dilerim.
Ben dun gece dusuk yaptim..canli olan bebegimde digeriyle birlikte dustu..kurtajimda acil yapildi. Cok kanamam oldugu icin.
Zaten zor elde ettigim bir gebelikti..2 kez ayni seyi yasiyorum.uzgunum ama elden bir sey gelmiyor.
Canım çok üzüldüm rabbim en kisa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin rabbim sana sabır versin çok zor bir durumHerkese saglikli dogumlar dilerim.
Geçmiş olsun cnm allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşHerkese saglikli dogumlar dilerim.
Herkese saglikli dogumlar dilerim.
Canım inşallah sağlıkla alırız evlatlarimizı kucağımıza benimde ikiz ve riskli dikkat etcez allaha emanet o minicik canlar rabbim sağlıkla doğurmayi nasip etsin iyi düşünelim iyi olsunMerhaba arkadaslar.kotu haber veren arkadaslara cok gecmis olsun diyorum.iki defa kayip yasadim ne gissettiginizi cok iyi anliyorum cok uzuldum.ama her serde bi hayir vardir diyoruz rabbimize siginiyoruz.Allah en kisa zamanda hayirlisiyla yerini doldursun insallah saglikla kucaginiza alacaginiz gebelikler nasip etsin.
Edesko cok sevindim iyi olmana daha iyi ol insallah.benimde bugun lekelenmem basladi 6+3 teyim pazartesi yeni bi dr.a gidicem.riskli durumumu anlayan bi dr.bulamadim.cevremdeki dr.larin hepsi zaten normal giden gebelikleri takip edip hersey yolunda demekten baska bise yapmiyo.bi fikri olmadigini acik acik soyledi dr.um kan pihtilasmasi konusunda.clexan hangi gende verirlir hangi gen ne kadar pihtilasma yapar hic bi fikrim yok bekleyip gorucez diyo.ben tek bebegi besleyemedim birinin kalbi durdu birinin yasmala bagdasmayan gelisim kusuru olustu alindi heyet karariyla.ben simdi ikiz bebegi nasil besliyim.insallah rabbim bana bi tokat atar sen bilmezsin ben bilirim der.ben ol dedigimde hersey oluru bana tekrar hatirlatir ama hic umudum yok.cok bitkinim 24 saat yatakta melankolik bi sekilde yatiyorum.rabbim bu dusuncelerimden utandirsin evlatlarimi saglikla zamaninda bana bagislasin.kusura bakmayin progestan aldim resmen sarhos yazdim:)
Ay tatlım benim cok üzüldümHerkese saglikli dogumlar dilerim.
Off tüylerim diken diken oldu canım Allah'ın dediği olur inşallah bidaha yaşamazsın hayırslıyla sağlıkla tekrar hamile kalırsın üzülme ne olurHerkese saglikli dogumlar dilerim.
Amin canım cok üzülüyorum ama rabbim biliyor hayırlısını birde doktorum benden önceki hastaya demişti sen be yaparsan yap saglıksızsa düşecek saglıklıysada tutunucak demiştiKızlar herşey olacağına varıyor kaç gündür Şubat annelerinden tek tek ayrılanlar oluyor Allah'ın takdiri ne olur herşeyi dert edip kafaya takmayalım bizim dışımızda oluyor işte üstümüze düşeni yapalım dua edelim gerisi allaha kalmış inşallah bidaha kayıp yaşayan olmaz Allah herkese sağlıklı hamilelik sağlıkla Doğum sağlıklı bebek nasip etsin
Aynen bende çok üzülüyorum sonra diyorum biz ne yaparsak yapalım rızkı varsa tutunacak yoksa gidecek Allah büyük sabır versin kaybeden arkadaşlara turtacımAmin canım cok üzülüyorum ama rabbim biliyor hayırlısını birde doktorum benden önceki hastaya demişti sen be yaparsan yap saglıksızsa düşecek saglıklıysada tutunucak demişti
Amin demekten kendimi alamıyorum geride kalan bizlere hayırlı dogumlar diliyorum inş kavuşuruz saglıklaAynen bende çok üzülüyorum sonra diyorum biz ne yaparsak yapalım rızkı varsa tutunacak yoksa gidecek Allah büyük sabır versin kaybeden arkadaşlara turtacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?