2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bhcg hakkinda cok bilgim yok cnm ultrasona girmedin mi hic

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) hepimizin bebişi hayırlı olsun ve saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah.
Aklima takildi aranizda karın ağrısı çeken var mı?
Doktora danıştım artan sanci ve kanama olmadiktan sonra problem olmadığını soyledi.ama ara ara cok agriyor.sizde var mi böyle bir sıkıntı

canım bende de pıhtılaşma var.arkadasın dediği gibi fakülte hastanesine gitsen daha iyi olur.orada cok ilgileniyolar.sen clexane ve coraspin kullanıyor musun.tek gende mi var pıhtılaşma

Başlarda bndede çok oldu.6.haftadan itibaren geçti

Adete göre söylemesi pek olmamış. Şüpheli ilişkin adetin kaçıncı günü buna göre geç döllenme mi anlarsın. Şüpheli ilişkiyi bilmiyorsan da adet düzensizliğin varsa kesin geç döllenmedir. Normal 6+5 de duyulur ama duyulmaması için de süre normal. 8 haftaya göre duymayabiliyorlar
Benim daha yenilerde geçti. Epey de vardı ağrı.

edosko çok üzüldüm canım Allah sabır versin en kısa sürede hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip olsun inşallah...

Benimde ara ara sızı şeklinde agrılarım hep var hele ki bu hafta daha sık olmaya başladı bende bunlar normal rahim büyüyor çünkü..

Benim karin ve bel ağrım cok oluyor

Bendede aynı sıkıntı var malesef doktor bişey olmaz dedi ama insan yinede tedirgin oluyor

Evet adet düzensizliği var mı diye sordu benim adetlerimde gününü şaşmaz maşallah, yok dedim, girdiğim ilişkileri not almıştım geç olan var tabi pazartesi olsun bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz

Selam hanımlar
Ağzımın içini çamur gibi hissediyorum
Bazen öyle kötü oluyor ki mideme vuruyor uyuyamıyorum o histen
Böyle saçma bir şikayeti olan veya önerisi olan var mı

Kizlar benim doktorum bhcg degerine bakiyorsa da soylemedi. Bi ogrendigim zamanki deger var. Bir de sonra kan tahlili yapildi. Bhcg ye bakildi mi bilmiyorum.

canım bende de pıhtılaşma var.arkadasın dediği gibi fakülte hastanesine gitsen daha iyi olur.orada cok ilgileniyolar.sen clexane ve coraspin kullanıyor musun.tek gende mi var pıhtılaşma

Canim coraspin 100 luk 4 5 aydir kullaniyorum.claxana tam 4 haftalikken basladim.ilk defa igne kullaniyorum cok aciyo ama yeterki devam etsin raziyim.tam 4 genim heterozigot benim.mhfrler pai 4g5g ve glikoprotein3a.aydinin kucuk bi ilcesinde yasiyorum.fakulteye nasil durekli gidip gelebilirim bilmiyorum.aydin yada denizliye gidip gelmem lazim.senin durum ne kac gende kac haftalik oldun

Selam kizlar.bende subat annesydim dun bebeklerin ikiz oldugunu ogrendik.dr artik subata kalmaz 35 hafta bile tavan bizim icin dedi.varmi aranzda ikizi olan zamaninda dogan
hayirlisi olsun ins bebislrin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin allahim hepimiz icin dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…