- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.781
Bhcg hakkinda cok bilgim yok cnm ultrasona girmedin mi hicKızlar moralim çok bozuk. Perşembe günü bhcg 6974 çıkmıştı. Bugün 8100. Katlamamış. Daha kalp atışını duymaya gitmedik. Bhcg 2 katına katlamazsa sağlıklı bir gebelik olarak kabul edilmiyor değil mi?
Adet tarihine göre söyledi canımCanim gec dollenme olamaz mi benim mesela adet tarihine göre 9 gun geriden gidiyor. Kese büyüklüğüne gore mi dedi 6+ 5 diye yoksa adet tarihine gore mi
Sizin ne zaman duyuldu adet tarihine göreAdet tarihine göre söyledi canım
Merhaba arkadaslar.kotu haber veren arkadaslara cok gecmis olsun diyorum.iki defa kayip yasadim ne gissettiginizi cok iyi anliyorum cok uzuldum.ama her serde bi hayir vardir diyoruz rabbimize siginiyoruz.Allah en kisa zamanda hayirlisiyla yerini doldursun insallah saglikla kucaginiza alacaginiz gebelikler nasip etsin.
Edesko cok sevindim iyi olmana daha iyi ol insallah.benimde bugun lekelenmem basladi 6+3 teyim pazartesi yeni bi dr.a gidicem.riskli durumumu anlayan bi dr.bulamadim.cevremdeki dr.larin hepsi zaten normal giden gebelikleri takip edip hersey yolunda demekten baska bise yapmiyo.bi fikri olmadigini acik acik soyledi dr.um kan pihtilasmasi konusunda.clexan hangi gende verirlir hangi gen ne kadar pihtilasma yapar hic bi fikrim yok bekleyip gorucez diyo.ben tek bebegi besleyemedim birinin kalbi durdu birinin yasmala bagdasmayan gelisim kusuru olustu alindi heyet karariyla.ben simdi ikiz bebegi nasil besliyim.insallah rabbim bana bi tokat atar sen bilmezsin ben bilirim der.ben ol dedigimde hersey oluru bana tekrar hatirlatir ama hic umudum yok.cok bitkinim 24 saat yatakta melankolik bi sekilde yatiyorum.rabbim bu dusuncelerimden utandirsin evlatlarimi saglikla zamaninda bana bagislasin.kusura bakmayin progestan aldim resmen sarhos yazdim:)
canım bende de pıhtılaşma var.arkadasın dediği gibi fakülte hastanesine gitsen daha iyi olur.orada cok ilgileniyolar.sen clexane ve coraspin kullanıyor musun.tek gende mi var pıhtılaşmaMerhaba arkadaslar.kotu haber veren arkadaslara cok gecmis olsun diyorum.iki defa kayip yasadim ne gissettiginizi cok iyi anliyorum cok uzuldum.ama her serde bi hayir vardir diyoruz rabbimize siginiyoruz.Allah en kisa zamanda hayirlisiyla yerini doldursun insallah saglikla kucaginiza alacaginiz gebelikler nasip etsin.
Edesko cok sevindim iyi olmana daha iyi ol insallah.benimde bugun lekelenmem basladi 6+3 teyim pazartesi yeni bi dr.a gidicem.riskli durumumu anlayan bi dr.bulamadim.cevremdeki dr.larin hepsi zaten normal giden gebelikleri takip edip hersey yolunda demekten baska bise yapmiyo.bi fikri olmadigini acik acik soyledi dr.um kan pihtilasmasi konusunda.clexan hangi gende verirlir hangi gen ne kadar pihtilasma yapar hic bi fikrim yok bekleyip gorucez diyo.ben tek bebegi besleyemedim birinin kalbi durdu birinin yasmala bagdasmayan gelisim kusuru olustu alindi heyet karariyla.ben simdi ikiz bebegi nasil besliyim.insallah rabbim bana bi tokat atar sen bilmezsin ben bilirim der.ben ol dedigimde hersey oluru bana tekrar hatirlatir ama hic umudum yok.cok bitkinim 24 saat yatakta melankolik bi sekilde yatiyorum.rabbim bu dusuncelerimden utandirsin evlatlarimi saglikla zamaninda bana bagislasin.kusura bakmayin progestan aldim resmen sarhos yazdim:)
Başlarda bndede çok oldu.6.haftadan itibaren geçtiMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) hepimizin bebişi hayırlı olsun ve saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah.
Aklima takildi aranizda karın ağrısı çeken var mı?
Doktora danıştım artan sanci ve kanama olmadiktan sonra problem olmadığını soyledi.ama ara ara cok agriyor.sizde var mi böyle bir sıkıntı
Kızlar merhaba bugün ilk kez doktora gittim 6+5 oldum artık duyarım kalp atışını dedim ama malesef kese var ama kalp atışı görülmedi doktor da bu haftada normalde duyulması lazım dedi, test yapalım bi bakalım pazartesine kadar dedi 3 tüp kan aldı bi de idrar ama sonuçlar pazartesi belli olacak şimdi benim içim içimi yiyor böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu?
Benim daha yenilerde geçti. Epey de vardı ağrı.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) hepimizin bebişi hayırlı olsun ve saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah.
Doktora danıştım artan sanci ve kanama olmadiktan sonra problem olmadığını soyledi.ama ara ara cok agriyor.sizde var mi böyle bir sıkıntı
Benimde ara ara sızı şeklinde agrılarım hep var hele ki bu hafta daha sık olmaya başladı bende bunlar normal rahim büyüyor çünkü..Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) hepimizin bebişi hayırlı olsun ve saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah.
Adet tarihine gore 8+0 da duyduk. dr kese bebek vs büyüklüğüne gore soyluyor haftayi sanırım 6 +5 dedi. Son Adet tarihimi bile sormadi hattaSizin ne zaman duyuldu adet tarihine göre
Benim karin ve bel ağrım cok oluyorMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) hepimizin bebişi hayırlı olsun ve saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah.
Bendede aynı sıkıntı var malesef doktor bişey olmaz dedi ama insan yinede tedirgin oluyorMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) hepimizin bebişi hayırlı olsun ve saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah.
İnşallah bir sıkıntı yoktur teşekkür ederim içim rahatladı birazAdet tarihine gore 8+0 da duyduk. dr kese bebek vs büyüklüğüne gore soyluyor haftayi sanırım 6 +5 dedi. Son Adet tarihimi bile sormadi hatta
Evet adet düzensizliği var mı diye sordu benim adetlerimde gününü şaşmaz maşallah, yok dedim, girdiğim ilişkileri not almıştım geç olan var tabi pazartesi olsun bakalım inşallah bir sıkıntı olmazAdete göre söylemesi pek olmamış. Şüpheli ilişkin adetin kaçıncı günü buna göre geç döllenme mi anlarsın. Şüpheli ilişkiyi bilmiyorsan da adet düzensizliğin varsa kesin geç döllenmedir. Normal 6+5 de duyulur ama duyulmaması için de süre normal. 8 haftaya göre duymayabiliyorlar
Benim daha yenilerde geçti. Epey de vardı ağrı.
canım bende de pıhtılaşma var.arkadasın dediği gibi fakülte hastanesine gitsen daha iyi olur.orada cok ilgileniyolar.sen clexane ve coraspin kullanıyor musun.tek gende mi var pıhtılaşma
hayirlisi olsun ins bebislrin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin allahim hepimiz icin dua ediyorumSelam kizlar.bende subat annesydim dun bebeklerin ikiz oldugunu ogrendik.dr artik subata kalmaz 35 hafta bile tavan bizim icin dedi.varmi aranzda ikizi olan zamaninda dogan
Perşembe gittim. Kalp atışını göremedik. Doktor daha küçük olduğunu, kalp atışını görmememizin normal olduğunu söylemişti. Ptesi tekrardan gideceğimBhcg hakkinda cok bilgim yok cnm ultrasona girmedin mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?