2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam kizlar.bende subat annesydim dun bebeklerin ikiz oldugunu ogrendik.dr artik subata kalmaz 35 hafta bile tavan bizim icin dedi.varmi aranzda ikizi olan zamaninda dogan

Ben geçen aksam doktora gittigimde benden once bur kadin girdi iceriye. Yaninda annesi ve babasi vardi kadinin yaşı da 30 üzereydi sakin ve durgun girdi iceriye. 10 dakika sonra ciktiginda cocuk gibi ağlıyordu sesi hastaneyi inletiyordu. Cok korktuk anne anneeeee bana yardim edin diye agliyordu icim karardi gözlerim doldu. Kadini koltuga oturttular sakinlestirmeye calistilar hemen benim ismimi söylediler iceriye girdim. Dayanamadim doktora sordum. Hanimefendi neden agliyor bebeğini mi kaybetti dedim. Evet ama sen bunlari düşünmemen lazim hemen unutuyorsun bu sahneyi dedi.. Konuyu hemen kapatti.. Ama aklimdan çıkmıyor çok üzüldüm. Acaba gecesi nasıl gecti uyuyabildi mi sabah kurtaja girdi mi.. Ilk bebegi miydi.. Zor mu sahip olmuştu... Allah kimseye bu acıları yasatmasin. Artik bir kişinin daha düşük yapmasina dayanamıyorum. İnşallah artik böyle üzücü haberler almayiz kızlar son birkac haftamiz inşallah artık herkes saglukla gecirir şu dönemleri...

Evet ben de çok etkileniyorum bu olumsuz durumlardan,Rabbim sabır versin yaşayanlara ve bir daha yaşatmasın,tez Zamanda sağlıklı yavrular nasip etsin can-ı gönülden diliyorum

Selam kizlar.bende subat annesydim dun bebeklerin ikiz oldugunu ogrendik.dr artik subata kalmaz 35 hafta bile tavan bizim icin dedi.varmi aranzda ikizi olan zamaninda dogan
Hayırlı olsun Can'ım,Benim değerlerim fazla artmıştı acaba çoklu gebelik mi diye düşündüm,dr.a da sordum şimdilik tek görünüyor ama belli olmaz sonradan çıkabilir dedi,8. Haftaya kadar belli olmayanlar oluyormuş sanırım,ama olsa kalp atışı sırasında görünürdü heralde :)

Saolasin canim.bizde 5 +4 te ikisini goremedik.7+0 da gorduk kalp atisina gitmistim dun orada ogrendik.biri 3 gun sorna tekrar yumurtlamisim ozaman dollenmis.3 gun kucuk yani.omdan heralde 5. Haftada goremedi dr. Degerlerimde ilk 179 du 4 Gun sonra 1970 lerde biseydi benim.

Bende İkizlere hamileyim canım benim dr da 36 haftaya kadar bekletiriz sonra alırız dedi inşallah zamanında sağlıkla gelir minikler

Bende İkizlere hamileyim canım benim dr da 36 haftaya kadar bekletiriz sonra alırız dedi inşallah zamanında sağlıkla gelir minikler
Insallah canim ya.sizde ikiz varmiydi bizde hic yoktu.ustelik ben 17 ay hamile kalamadim.ramazani bekliyordum laprkopi ardindan tup bebek yapcaktik.ramazanin son hftasi hamile oldugumu ogrendim.dunde ikiz oldugunu.şok ustune sok oldu :)

cok cok gecmis olsun hersey allahtan elden bisi gelmiyor tez zamanda ins yine olur cnm benim

Cok cok üzüldüm canim Rabbim saglikla hayirli bi sekilde tekrar nasip etsin

Hayirli olsun oncelikle :) benim arkadasim ikizlere hamileydi ama doktoru 40i bekledi ama onun ilk dogumuydu. cocuklarda masallah 40i beklediler oyle dogdular

Çok üzüldüm canım allah yardimci n olsun tabi ki uzuleceksin ama elden bir şey gelmiyor dediğin gibi inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin tekrar kendine iyi bak olumlu olmaya çalış inşallah bu sefer kolay kavuşur sun bebegine

Fakültede riskli gebeliğe git bence.

Kızlar moralim çok bozuk. Perşembe günü bhcg 6974 çıkmıştı. Bugün 8100. Katlamamış. Daha kalp atışını duymaya gitmedik. Bhcg 2 katına katlamazsa sağlıklı bir gebelik olarak kabul edilmiyor değil mi?

Kızlar merhaba bugün ilk kez doktora gittim 6+5 oldum artık duyarım kalp atışını dedim ama malesef kese var ama kalp atışı görülmedi doktor da bu haftada normalde duyulması lazım dedi, test yapalım bi bakalım pazartesine kadar dedi 3 tüp kan aldı bi de idrar ama sonuçlar pazartesi belli olacak şimdi benim içim içimi yiyor böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu?

Hemen bozma moralini daha erken kötü şeyler aklına getirme

Canim gec dollenme olamaz mi benim mesela adet tarihine göre 9 gun geriden gidiyor. Kese büyüklüğüne gore mi dedi 6+ 5 diye yoksa adet tarihine gore mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…