- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #47.881
Ben okadr sabırlı değilim canım onu öyle aç o kadar ağlarken görünce dayanamıyorumCnm gordugum kadariyla bu konuda kendini cok stres yapiyorsun bu guruptaki kiZlarin ve dogal olarak butun annelerin hepsinde olan bisey. Ben kafami rahat tutmanin daha iyi oldugunu gordum. Dusunsene bebegin 5 kilo olsun 3 saat icinde ihtiyaci olan miktar 90 cc anne sutu simdi bebek bunu ister saatte 1 bolerek ister toptan alir. Ama biz diyoruzki sen doymuyorsun al mama e ozaman bizede ihtiyaci kalmiyor bizim memelerde sutu az uretiyor. Fizyolojik bir rahatsiLigin olmadigi surece ki anlasihim kadariyla cok nadir oluyor sutu yetiyir insanlarin. Ya benim bebe dolu memeyi emip kusuyor sonra bos memeyi emip uyuyir. Ha noluyor dolu memeyi iki firtla hallederken bosta daha cok ugrasiyor. Emzik biberonun emmede isteksizlik yaptigini unutmamak gerek eger bu konuda sikayet varsa. Ben kirkudan ne emzik verdim ne biberon. Memede kavga dogus cikiyo. Genede inatla sabrediyorum beni enzik yapiyor bazen. İnsallah ise baslayincada ayni devam eder. Banada dediler yok sutunmu kotu yok bilmemne ne arastirdim neler okudum millati azarladim gonderdim takma semde aramiyor belki ihtiyaci vardir. Hemoroid oldum oturup emzirmekten kkadar yani :))
Değiştiriyorum zaten benimki bi kaç dk sonra bağırmaya başlıyo sıkıyosa değiştirme. Tabi değiştirince de uykusu açılıyo sonra uyutmaya çabala sonra yine emme saati geliyo bu böyle uykusuz bi döngü yaniKızlar gece kaka yaptığında değiştirmeyin deniyor ya ben kıyamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Neden değiştirme deniliyo canm bn gece değiştiriyorum degistrmezsem agliyoKızlar gece kaka yaptığında değiştirmeyin deniyor ya ben kıyamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
kakayı degistiriyorum canim sadece çisse almamaya calisiyorum bazen cok doluysa alıyorum sızdırp uyuyan cocugu uyandirmasin diyeKızlar gece kaka yaptığında değiştirmeyin deniyor ya ben kıyamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Kakanin değişmesi lazım bence çiş gibi olmaz kiKızlar gece kaka yaptığında değiştirmeyin deniyor ya ben kıyamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Kızlar gece kaka yaptığında değiştirmeyin deniyor ya ben kıyamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Kızlar gece kaka yaptığında değiştirmeyin deniyor ya ben kıyamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Biraz biraz düzelerek gidiyor sanki ama 3 ay böyle gidecek gibi.
Kakayı ben temizliyorum. Çişi değiştirmeyin derler bizde.Kızlar gece kaka yaptığında değiştirmeyin deniyor ya ben kıyamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Ayni durumdayiz, 1 dakika yanindan ayrilamiyorum.Tuvalete kosarak gidip geliyorum. Kv var bizde o sadece mutfak islerini hallediyor. Bi de yikamaya yardim ediyor. Zaten gunde 3-4 kiyafet degistiriyoruz onu yika utule. Bittim ben deKızlar bitek biz mi böyleyiz sizde böyle misiniz Allah aşkına ben artık delirmek üzereyim
Uyanık olduğu her saniye memede. Sabah atıyorum 9da başladık güne. Ben akşama kadar emzirme üst değişme ve alt açma yapıyorum sadece. Size yemin ediyorum tuvalete gidecek vakit olmuyor. Memede uyuypr bırakınca uyanıyor. En fazla en fazla 1 saat uyuyor. O sırada darmadağın evi mi toplayım yemek mi yapayım. Hiç bişey yaptırmıyor bana. Akşam avm gittik 9da evdeydik. Vallahi billahi 9dan beri tek yaptığım şey oturduğum yerde emzirmek altını almak. Saat oldu 2. Yiyor gaz oluyor o gazı çıkarırken kaka yapıyor yeniden memeye geliyor. Kusuyor yeniden meme. Bide gaz sancısı olduğunda da meme istiyor rahatlamak için. Bu defa geceleri huzursuzsa ve çok emdiyse ağzından burnundan fışkırtarak kusuyor. Öyşe kusarsa diye tıvalete gidemiyorum iyice dalmadan. Dalarsada 1 saat zaten.
Ben artıl psikolojik olarak iyi değilim. Böyle gidecek diye oturup ağlıyorum.
Ya ben simdi ayni konuyu yazicaktim sen yazmissin. Ben mesela dun 3 bucukta kaldirdim uyanmadan emdi. Tam gazini cikarttim yatiricam piirttt gitti alttan :) simdi ne yepayim altini degistirip uyandirip herseye bastan mi baslayalim yoksa alti kirli yatirayim birkac saat daha mi uyusun? Cok zor karar bence :)Kızlar gece kaka yaptığında değiştirmeyin deniyor ya ben kıyamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Altına kaka yaptıysa zaten uyumuyor o yüzden mecbur değiştiriyorum ben de. Ama uyuma süremiz çok uzuyor 2 saati buluyor, kakayla uyusa bile ben kıyamam pişerse vicdan azabı duyarım.Kızlar gece kaka yaptığında değiştirmeyin deniyor ya ben kıyamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Aninda degistiriyorum. Yazik yav cocuga.Kızlar gece kaka yaptığında değiştirmeyin deniyor ya ben kıyamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Ben kokudan anliyorumBen bir kaç gece açmadım, zaten kaka yapmamaya başladı gece. Ama yaptıysa da değişmeli bence çiş gibi değil sonuçta. Bu arada altını sıyırmadan ben kaka mı çiş mi var anlayamıyorum e altını çıkarınca da uyanıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Kokusu sarıyor heryeri anlamamk mümkün değil:)) bizimkinin ki mi çok kokuyo acaba:)Ben bir kaç gece açmadım, zaten kaka yapmamaya başladı gece. Ama yaptıysa da değişmeli bence çiş gibi değil sonuçta. Bu arada altını sıyırmadan ben kaka mı çiş mi var anlayamıyorum e altını çıkarınca da uyanıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Ben gezdiriyordum çocuklarıama rehber değilim, kimyagerim aslında. Yapmıyorum mesleğimi. Bu arada kadro mevzusunu konuşmuştuk ya bizden başvuru istediler sonra da iptal ettiler, sınav sürecine filan almadılar. Senin ne oldu??
Bende sezeryan oldum evet bi sure karin egzersizlerinden lacinman lazim maalesef. Ama squat bile yapsan karin kasların dolayli olsada calisiyor. Vucut agirliginla yapabilecegin bi kac egzersizde ekle canim
Bende sütü etkiler diye bildiğimden hiç bişey yapmayı düşünmedim. Evde eliptik var en azından onunla ufaktan başlıyım bari. Bu arada kilom kalmadı. Doğumdan önceki kilodayım. Ama karnımdan memnun değilim. Asıl Onun için bişeyler yapmak istiyorum. Sezeryan oldu benim, mekik filan yapmamam lazım galiba. En azından kalori yakayım yağ yakamasam da. Çok sağol canım
Doğum yapalı 2 buçuk ay oldu en fazla 10 gün kanamam lekelenmem olmamıştır. Onun haricinde hep devam etti. Tam bi kanama da değil leke leke hep. Kızımda 5. Aya kadar adet olmamıştım. Bunda da bitmek bilmedi. 40 çıkınca dr a gitmiştim bi sorun yok demiştiKızlar ben doğumdan 30 gün sonra adet olmuştum. Şimdi 25 gün geçti yine adet oldum. Zaten 10 gündür temizlenmiştim.Normalde 30 günde bir olurdum bir de aylarca adet olmazsın diyolardı. Doktora gitsem mi
korktum şu anBenim ilkde normal doğumdan sonra dikş yerlerinde kanama olmuştu ve zorlanma oluyo çğnkü dikiş atarken daraltıyorlar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?