- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #48.281
Kızlar bebekleriniz sizi konusurken ne zaman anlayıp gülmeye başladı. Biz 27 günlüğüz daha pek anlamıyo ama sabırsızlıkla bekliyorum o günleri
Ortalama 40.günlerde canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bebekleriniz sizi konusurken ne zaman anlayıp gülmeye başladı. Biz 27 günlüğüz daha pek anlamıyo ama sabırsızlıkla bekliyorum o günleri
Bizim asiyada az kaldi. Bu arada bebisler atesliyse banyo suyu kac derece olmali bilen var mi?
Hatta şu an öyle uyuttum :) doyurdum gazını çıkardım uykusu geldi yatağa koydum telden hafif bir uyku melodisi açtım yanına oturdum ben telefonla oynarken o da uyudu maşallah:)Anladım cnm. Bir de böyle deneyim bakalım.![]()
Kv geçenlerde fitil verelim diye başımın etini yedi ne söylesem önümu kesti benim yüzüm kalmadı cevap verecek ama o yüzsüz gibi ısrar ettikçe etti 3 gün olmus yapmiyor diye.. Gittim fitili getirdim al sok ama aglayacak bebeğim dedim. Sonra bu sokmayi beceremedi bebek çığlık çığlığa aglamaga başladı deniyor deniyor yapamiyor bebek kıpkırmızı oldu.. Aldim cocugu kucagima sinirlendim bundan sonra bebek yapamazsa da doktora gidecek bu evde bebeğe kimse müdahale etmesin artik dedim. Ne gerek var şu kadarcik bebeği ne hale getirdik tamam artik yeter dedim. O da sustu. Madem beceremeyeceksin bebeğe işkence etme bari.. Offffff ben kendi anneme bir şeyi bir kere diyince anlıyor asla ısrar etmez işime karışmaz ama kaynanam ömrümü yiyor evime gelince yaaSeni çok iyi anliyorum ayni donemi yasadım yaklasik 2 hafta basimin etini yediler dr umuzu her gun arar oldum yinede susturamadim zeytinyagla 2 kere uyardim birinde yapti birinde yapmadi yapmayinca vazgectiler zeutinyag isinden sonra 1 kere fitil uykuladik 4. gunde kakasi sivi gelimce dedimki artık hic bisey yapmiycaz kendi yapicaz bebek kabiz degil sonra ne dedilerse duymadım kendi yapacak çoook ıkıniyo kizim dediler kendi yapacak dedim dr u aramaktan bıktim ona bile guvenmiyosunuz agliyo kizim dediler bevek bu agliyacak ben anneyim benimde icim parcalaniyo dedim sonra kendi yaptı benden daha çok sevindiler bi daha agizlarini acmadılar bana biraktılar biz kabızlık yasadık o zaman kullandim bide fitili keci boku gibi 2 tane parca gelince baskada kullanmiyorum kullandırmıyorum kendi yapiyo bugun 2. gunu yine yapmadi ama annem agzini acmiyo sen tavrıni koy derim cnm
Yaklaşık 45 50 günden sonra canımKızlar bebekleriniz sizi konusurken ne zaman anlayıp gülmeye başladı. Biz 27 günlüğüz daha pek anlamıyo ama sabırsızlıkla bekliyorum o günleri
Ben de bugün duydum, gastroentoloji uzmanına gittim ben. Bebeğin bağırsak florasının gelişimine yardımcı olurmuş normal Doğumda vajinadan geçiş.
Kuzum bu ilk süt dediğin önden gelen su yoğunluğu fazla olan süt mu.. Sagip atin diyorlar ama ben kiyamiyorim hepsini veriyorum bebeğeİlave,
Gurultu olayının en büyük sebebi ilk sütteki yoğuz laktozmuş, eğer ki memeyi komple sağıp ilk ve son sütü karıştırıp verirsen o guruldama olmaz dedi. Olması da sorun değilmiş. Bu arada laktozun, vücut direnci için de çok önemli rolü varmış.
Benim ufaklık gurultu sesine kendi şaşırıyor şaşkın şaşkın bakıyor bazen uykuya dalacakken o sese irkiliyorİlave,
Gurultu olayının en büyük sebebi ilk sütteki yoğuz laktozmuş, eğer ki memeyi komple sağıp ilk ve son sütü karıştırıp verirsen o guruldama olmaz dedi. Olması da sorun değilmiş. Bu arada laktozun, vücut direnci için de çok önemli rolü varmış.
Canim süt alerjisi bile sezeryan olan bebeklerde daha fazla oluyormus genelde dogum kanalindan gecerken almasi gereken seyleri almadigi icin aklima gelmedi ismi prebiyotik olabilirSezaryen yada Normalin bebeğin bağırsağına ne etkisi var acaba ilk kes duydum
Bizim sezeryan ve ikinci sisedeyim ben de ilk 3 ay diye okumustum bi yerde hemen hemen oyle denk gelecek ins saolasin canimİki şişe kullanmak iyi gibi konuştu ama normal doğum olduğu için içine sinmşyorsa da kullanma dedi
Cnm ben oğluma okurken duyuyorkızımda. Oğlumda hamileyken okuyordum sonra ipin ucunu kaçırdım. Sonra 4 aylıkken tekrar başladım. Çoğu zaman eline alıp incelesin diye veriyordum. Desen ve fotoğraf incememeye bayılıyordu.Kızlar konusuldu mu bu konu bilmiyorum bebeklerinize kitap okumaya başladınız mı nereden ne tür kitaplar alabilirim
Canım onlar bizden daha dayanıklılar emin ol. Oğlum 15 günlükken eşim grip getirdi eve. Hepimiz grip olduk. Oğlum 1 gün burnu tokanık ölsürük tıksırık derken ertesi günü atlattı. Ben ayakta geçirdim. Eşim şehzadedi de 15 gün yattı. Telaş etme.İnsallah canm ya cok saol sze yazdim icim biraz ferahladi
36 diye aklımda kalmış benimBizim asiyada az kaldi. Bu arada bebisler atesliyse banyo suyu kac derece olmali bilen var mi?
Cnm dikkat edersen ateşi 38 i geçen yok. Kimisinde hiç olmuyo bile. Oğlumda olmadı diye hatırlıyorumGeçmiş olsun canım ya gecer inşallah bende endişe ediyorum 2 ay aşısından 10 günümüz kaldı
Çok istedim ama olmadı... 12 saat sancı çektim. Aşağıya inmeyince doktorum kordon boynuna dolanmış dedi mecburi sezaryan oldum. Nasip böyleymiş dedim ama çok üzülüyorum. Hep normal dedim öyle hazırladım kendimi. Herşeyde harika gidiyordu ama olmadı![]()
Sana yemin ederim aynisini yasadım agladim o zaman sinirden sen yazdıkca yasadiklarim aklıma gelio delirtmislerdi beni de bu arada kuĺanmak zorunda kalırsan bebekler ve çocuklar icin fitili ortadan ikiye bol ve ucunu sanki kursun kalem acar gibi biraz incelt ve sokmadan once zeytinyagina batır ne canır acir nede aglar allahım kullanmak zorunda bırakmasın insallahKv geçenlerde fitil verelim diye başımın etini yedi ne söylesem önümu kesti benim yüzüm kalmadı cevap verecek ama o yüzsüz gibi ısrar ettikçe etti 3 gün olmus yapmiyor diye.. Gittim fitili getirdim al sok ama aglayacak bebeğim dedim. Sonra bu sokmayi beceremedi bebek çığlık çığlığa aglamaga başladı deniyor deniyor yapamiyor bebek kıpkırmızı oldu.. Aldim cocugu kucagima sinirlendim bundan sonra bebek yapamazsa da doktora gidecek bu evde bebeğe kimse müdahale etmesin artik dedim. Ne gerek var şu kadarcik bebeği ne hale getirdik tamam artik yeter dedim. O da sustu. Madem beceremeyeceksin bebeğe işkence etme bari.. Offffff ben kendi anneme bir şeyi bir kere diyince anlıyor asla ısrar etmez işime karışmaz ama kaynanam ömrümü yiyor evime gelince yaa
İçeriği nedir bu damlanın. Dur bakiim nettenBen de bugün duydum, gastroentoloji uzmanına gittim ben. Bebeğin bağırsak florasının gelişimine yardımcı olurmuş normal Doğumda vajinadan geçiş.
kendi çıkardığı gazdan korkup ağladıkları da oluyorBenim ufaklık gurultu sesine kendi şaşırıyor şaşkın şaşkın bakıyor bazen uykuya dalacakken o sese irkiliyor![]()
Ah canim ah.. Büyük sözü dinlenir evet ama akıllı olmasi lazim o büyüklerin biraz cocuk bu canı var deneme tahtasi degil.. Amin kuzum Rabbim kullanmak zorunda birakmasin tamam öyle yaparim gerek kalirsa artik..Sana yemin ederim aynisini yasadım agladim o zaman sinirden sen yazdıkca yasadiklarim aklıma gelio delirtmislerdi beni de bu arada kuĺanmak zorunda kalırsan bebekler ve çocuklar icin fitili ortadan ikiye bol ve ucunu sanki kursun kalem acar gibi biraz incelt ve sokmadan once zeytinyagina batır ne canır acir nede aglar allahım kullanmak zorunda bırakmasın insallah