2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Keçi sütü ürünlerini almayı düşünüyorum bi süre idare edicez artık . Hindistan cevizi yoğurdu ilk defa duydum . Güzel olabilir sutunu bulabilsem denerim .

Kızlar bebeğimde 2 gündür öksürük gibi birşey başladı. Çok sık değil. Günde 3-4 kere. Boğazına süt kaçıyor diye düşündüm ama bi öksürük gelince 3 kere öhö öhö yapıyor. Sonra nefes yetmemiş gibi hiiii diye bi ses çıkarıyor. Ne oldu anlamadım. Burnu da gayet açık. Balgam mı var acaba? Yoksa hasta mı ettim çocuğu

Bende yatarak emzirmiyorum korkumdan ama boyle birsey oldu.Esimde gorevde 3gundur yok cocukla yek basima iyice yoruldum sanirim birdahaki gorevinde annemlere gitcem baska sehirdeler ama olsun
Kesin git kuzum yalnız cok zor oluyor
Erken doğumu sormadım canım ama verdiği bilgileri yorumladığımda erken doğanların da kullanmasının faydalı olacağını tahmin ediyorum.
Bize şimdilik ara verdirdi doktor biogaia neden bilmiyorum belki de antibiptik kullanılanımızdan.
Kiz ben mi yanlis yapiyorum acaba. Boyumuz 62 cm kilomuz 5.300 cikti bugun. 2 numara taktim bez yine buyuk cis yapinca direk yandan siziyor 1 numara sizdirmiyor. Burda 5 kiloya 3 takan var ben mi yanlis yapiyorum :/
Bizde 16 Mart’ta 4320 idik hala 1 kullaniyorum tasma olmadı hiç
Daha yeni açtım paketide boşa gitsin istemiyorum da nasıl olacak bilmiyorum valla
kullan canim yanlış bağlamaktan yanları açmamaktan da olabiliyor bazen

Doğum izni bitince ne yapmayı düşünüyorsun? Benim mayısın 6 sında bitiyor iznim, rapor işleri nasıl oluyor nasıl halledicem bilmiyorum
Benim de 12 sinde bitiyor.Ben de kararsizim ya bir ay ucretsiz izin alcam seminere gidicem.yada mazaret izni oluyormus onu kabul ederlerse 5+5 onu almaya calisicam.bi arkadasin müdüru ayni durumdaydi yazalim demisti o kabul etmedi sonra lazim olursa diye.geri kalan 2 haftayi da 3 saat annem bakar giderim yada rapordan hic yana degilim oglumda da almadim ama almak zorunda kalabilirim.

Bacim simdi sana yapma desem olmaz ama bence yapma. Bizim doktor mesela sut alerjisi olsa hemen baslar 50. Gun baslamaz dedi. Birde o alerji icin ozel testler var oyle anlasilmaz dedi. Ayrıca ne yersen ye icinde sut urunu bulur illaki dedi.
Ya işte bende onu diyorum 25 gündür alerjisi yoktuda yeni mi çıktı? Benim kuzenimin cocugunun çıktı süt alerjisi cocuk emerken resmen kıvranıyodu sürekli ağlıyodu huzursuzdu doğduğu dünden itibaren. Hatta doğduğu gün emdiğini kustuğu için kuvözde kalmıştı. Aradan bi kaç gün geçice kakası kanlanmış test yapıldı çıktı şimdi özel mama kullanıyo. Yani en başından böyleydi anlamadım ben bu işi

Ben yapmıcam canım zaten ishali geçti boşa vitaminsiz kalmaya gerek yok

Oynanmamali derken ? Yani bende tan fitil vermistim bunun. Üstüne okumak iyi olmadı
KUZUM GErekince fıtık kullanılır her gün kaka yapsin diye surekli oynanması sakıncalı

Ben hep üstten siliyoedum içine dokunmuyorsun ama artık sulu pamukla içini de siliyorum cok cok içini değil kaka zamanı. Yıkanamazsam böyle yapıyorum aynen banyoda da ya da kaka yapınca yıkıyorsan. popo bölümünü ayrı bir popo süngerimiz var jeliyle orasını yıkıyorum
Hopbalaaa. Sabah kız başka dediydi. En iyisi kaka sonrası banyo
Kız aynisini dedim ta cok içe girmemek kaydıyla temizlenecek diye içe girmemek dedikleri deligin içleri dudak içleri fakan olabilir üstten siliyorum zaten banyo da suyla da yıkıyorum
İnsallah bsy çıkmaz kültürde de
Kızlar selam

Ya sizlerdeki kiloları okuyorum da benim bebem çok mu minik 1 aylık 3700gr 54.5 cm 3015 gr çıktı hastaneden.
En az 500 gr almalı bazı çocuklar bazı aylar da atak geçirir buyume atağı belki seninki bu ay cok iyi alacak kıyaslama bence biz iki aylığız daha 4300 olduk
Doktorun ne diyor peki

O nasıl oluyo canım. Bizimli aklına geliyo yatağına koyuyorum kendi kendine uyuyo bi ayakta gezdiriyorum öyle uyuyo. Tıpışlama hafif popoya vurma mı

O nasıl oluyo canım. Bizimli aklına geliyo yatağına koyuyorum kendi kendine uyuyo bi ayakta gezdiriyorum öyle uyuyo. Tıpışlama hafif popoya vurma mı
Aynen 5 kilouu geçince çişi taştı. 3e geçtim rahat ettim
mecbur bu paketi bitircez artık taşıyo ama idare edicez

Canm bnm bebegimde aynisini yapiyo ama ozellikle aglicagi zmn once uc kez öksürüyor gibi yapiyo sonra agliyo hastanede bsy cikmamisti burnuda acik bnde kucukken yalan aglamaya basladigim zmn oluyormus bn baslarda korktum takip ettim bakiyorum bnalime almayinca şimarir gibi aglar ya ozmn noyle oluyo
He bazende tukurugune tikaniyo gibi anlattigin gibi once oksuruyo sonra nefessiz kalmis gibi hiiiiii diyo ödüm kopuyor

Hay allah razi olsun diyorum bende mi sikinti var
Valla ben yapmadim diyet filan baska bir doktir yap demisti bu hic ugrasma dedi ben hic yapmadim.
Bizim doktor jel vs kullanma dedi vajene. Normal bebek vucut sampuani bile olmaz icine dedi. Sadece su ve pamukla guzelce sil yada sirf suyla yika dedi.

Bence bez konusunda kiz erkek de farkediyo.bizim tasmalar hep yukardan oluyo beli cok asagi inince ciside yukari dogru yapiyo cocuk yukardan siziyo alti bos zaten

Aynen anlttığın gibi aklım çıktı. Takipteyim bakalım. Hasta gibi de görünmüyor ama insan bilemiyor anlayamıyor ki.

SEN NASil uyutuyordun canjm herkes bana sala diyor sallamiyorum bazen dalamıyor kucakta uyuyor hep dalamasa bile sallamıyorum ben hep gazını çıkarırken pis lis diye vuruyordum sırtına uyuya kalıyordu meğer şş pat yöntemiymiş ama bunh yatakta yapmak gerekiyor

Şeker zararlı değil mi peki ? Saraçoğlu ne diyor buna
Bu karışım 6 ay sonrası icin olabilir mj
Sırtına vurma kuzum Gazi çıkarır gibi hafif hafif
Kukuyu yıkamıyorum banyoda akıyor ama popoyu yıkıyorum ben kadar silsem de sulu pamukla ya da ıslak mendille yapışıyor ve sarı sarı iz hala geliyor
Beline doğru yapışıyor ya sabah oralar kaka oluyor yanak kısımları yıkadığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…