2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay canim seninki de zor valla allah yardımcın olsun insallah

ohh iyi sende atlattin asi evresini uyku bizdede duzensiz bi bakiyosun miss gibi uyuyo gece bi bakiyosun uykuda neymis kim icat etmis diyo pasa
Atlattik atesli bir sekikde 2 gun ve alerji yapti bize heryerimiz kabardi sonra gecti.
Aynen ogle biz dogal gaz sobasina asigiz nedense

Ahahhaa iste aradigim cevap bu ya

Kızlar selam

Ya sizlerdeki kiloları okuyorum da benim bebem çok mu minik 1 aylık 3700gr 54.5 cm 3015 gr çıktı hastaneden.

biz 5.400 gr miz prima premium care kullaniyoruz 2 numara 6 kg olmadanda 3 numaraya gececegimi sanmiyorum tasma olmuyo bizde ki her bez tereyag gibi kalip oluyo degistirirken ben

Hatta şu an öyle uyuttum :) doyurdum gazını çıkardım uykusu geldi yatağa koydum telden hafif bir uyku melodisi açtım yanına oturdum ben telefonla oynarken o da uyudu maşallah:)
Birdilimkek dün gece hiç sallamadan şş pat yöntemiyle uyuttum. Pek inanarak başlamadım. Ama sonuç olumlu bizim kız dünden beri hafif tıpışlama ve pış pış sesiyle uykuya geçiyor. Demek istediği buymuşbende salla babam salla yapıyordum.

Atlattik atesli bir sekikde 2 gun ve alerji yapti bize heryerimiz kabardi sonra gecti.
Aynen ogle biz dogal gaz sobasina asigiz nedense
Bu bebeler ana karnindan gaz yuklenip cikmislar ne yaptiysam bitiremedim gazlari valla aman
Kızlar selam

Ya sizlerdeki kiloları okuyorum da benim bebem çok mu minik 1 aylık 3700gr 54.5 cm 3015 gr çıktı hastaneden.
gayet normal canim bence yakılma 700 gr almis iyi bence kafaya takilcak bi durum yok canım

Valla iyi biri temiz yüzlü temiz dilli biri olmaya calismak bazı insanlara karşı çok zor bazen koyvermek lazim senin dedigin gibi :)

Cnm sana tavsiyem sallamayı unuttur.
Tabi sen bilirsin.
Ben hiç sallamadım ikisinide. Arkadaşlarım çok dertlilerdi sallama konusunda. Kilo arttıkça bacaklarımızı hissetmiyoruz diyorlardı. Bide bana çocuğu sersemletme yöntemiymiş gibi geliyo.

Ya bak buna sevindim işte masallah masallah :)) ben hiç sallamadim bebegi severken bile sallamalarina izin vermiyorum. Bu salla teknigini geleneklerimize katan nineler hiç iyi etmemiş:)

Ya bak buna sevindim işte masallah masallah :)) ben hiç sallamadim bebegi severken bile sallamalarina izin vermiyorum. Bu salla teknigini geleneklerimize katan nineler hiç iyi etmemiş:)
Canım çok teşekkür ederiz. Şimdi de sallamadan tıpışlamayla uyudu maşallah Allah razı olsun senden.

Canım sallanmayla uyumuyordu zaten. Baş dönmesi yapıyordu tabi. Ben anlamadım şimdi nasıl uykuya geçiyor. Demek ki sallanmak istemiyormuş. Birdilimkek tıpışlayarak uyuttuğunu söyleyince pek başaracağıma inanmadım. Ama oldu valla

Oğlumun okulundan bir öğretmenin ablası bu bayan. Bizim veliler genellikle yağlı kelli felli tipler. Bizi de onlardan zannetti sanırım. Ne koparsam kar diye. Biz karı koca devlet memuruyuk. Beklesin işsiz
Bu bakici arama isi esimi de beni de cok geriyor.Eylulde baslayacagim okullar acilinca nasipse arkadaslar gorus diye isim soyluyorlar ben erteliyorum aslinda evdeyken de gorusup denesem iyi olacak ama hic kafami yorasim yok şuan.

Kızlar selam

Cnm her bebek farklı işte kızım 1 aylıkken 3500 2 aylıkkn 4300 gr dı. Şimdi oğlum 2 aylık 5800. E aynı anne aynı süt farklı bişey de yapmıyorum tamamen çocuğun yapısı

Bu bakici arama isi esimi de beni de cok geriyor.Eylulde baslayacagim okullar acilinca nasipse arkadaslar gorus diye isim soyluyorlar ben erteliyorum aslinda evdeyken de gorusup denesem iyi olacak ama hic kafami yorasim yok şuan.

Doğum izni bitince ne yapmayı düşünüyorsun? Benim mayısın 6 sında bitiyor iznim, rapor işleri nasıl oluyor nasıl halledicem bilmiyorum

Evde beslenmek ve taninda beslenme çantası tasimak demek bu cnm . Bebeklerin teatlerinde malesefki sut alerjisi cikmiyormus oyuzden tahlilde olmasa bile denettiriyorlar anneere 3 hafta falan denemek sonucu gosteriyor zaten 1 ay sonra en gec belli olur ise yarayip yaramicagi
Hopbalaaa. Sabah kız başka dediydi. En iyisi kaka sonrası banyo
Kizlarin o bolgesini temizlemek gerekiyor ama asiri temizlik yapicam diyede deriye zarar veriliyormus. Tek seferde tam temizlik diyodu videyonun birinde.

Kuruyemis sutlerini drne canim hindistan cevizi de olabilir yogurt bile yapiyorlar onlarla.

Kızlar Koşun koşuun
Oğlum artık gazdan ıkınmaktan morarınca ağlayınca kalktım İbrahim Saraçoğlunun gaz için kimyonlu tarifini yaptım.
Doğduğundan beri ilk defa bu kadar huzurlu uyudu desem yalan olmaz sanırım. Gazı çıkardı hem alttan hem üstten ve resmen sızdı.
Yavrum gaz geldikçe uyanıyordu. Melek gibi uyudu. Allah o adamı cennetlik etsin :) ben yaptığım şeklini yazayım.
Yarım su bardağı hazır suyu cezveye koydum. Altını açtım. Su kaynama noktasına geldi hafif kıpraşmaya başladı 1 çay kaşığı dolusu kimyonu ekledim. 1 defa kaynayıp kabardı altını kapadım. 1 kez kaynayacak yani.
Tülbent kumaşından ağız bezleri var bende ondan güzelce süzdüm. Tane kalmayacak kesinlikle. 2 çay kaşığı şeker ekledim karıştırdım. Ilıttım ve 1 çay kaşığı verdim.

Böyle şeyleri pek yapmam. Saraçoğlu doktor olduğu için yaptım. Çok şükür ki fayda etti. 38 günlüğüz bu arada.

Biz hastaneden eve geldik bebek 2-3günlük. Gece uyumuyor ağlıyor filan. Eşim çarşafta sallayalım dedi Saçmalama 3kilo bebek sallanır mı dedim zor ikna ettim sonra sabaha karşı ben biraz uyudum, sabah diyor ki nerdeyse çarşafı bi yere bağlayıp koyup sallıcaktım Allah korumuş çocuğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…