2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kiz ben mi yanlis yapiyorum acaba. Boyumuz 62 cm kilomuz 5.300 cikti bugun. 2 numara taktim bez yine buyuk cis yapinca direk yandan siziyor 1 numara sizdirmiyor. Burda 5 kiloya 3 takan var ben mi yanlis yapiyorum :/
Onlardan biri de benim yahu. Bizde 5 kilonun üzerindeyizdir kesin. 25 gün önce 4400 dük. Boy 60 var yok gibidir. 10 günü geçti 3 e geçeli. Acaba seninkinin boyu uzun ondan zayıfmı ki. Bir paket 1 kullanıp ikiye geçmiştim zaten. Oğlumda da 3 e çabuk geçmiştim. Çok sızdırıyordu. Geceleri hep üst değiştiriyordum. Acaba benimkiler kemiklimi biraz.

Kız ben o kiloda 3 e geçmiştim:)) sızdırmıyorsa sıkmıyorsa sorun yoktur o zaman:)
Aynen ona sasiriyorum. 2 takiyorum sizdiriyor 1 e donuyorum sizdirmiyor. Seventh generation 2 numara denedim o da sizdirdi. Demek ki bezde degil boyda sorun dedim. 1 zaten az kaldi 1 hafta ya gider ya gitmez.bitsin oyle gecerim 2 ye diyorum.

Kafamda deli sorular

Ya kızlar bizim herseye normal dedi tahlillerde normal çıktı ama bana süt ürünlerini yasakladı . Bide böyle dene diye keyfi diyet mi yapıcam
Burdakiler genelde öyle canım . tahlil temiz çıksa da diyet yap denildi . Bende anlamadım ikilemde kaldım. Ne yesem var zaten illa sut içinde . Belirsiz yani. Net bisey de demiyor doktorlar sanırım .yap duruma göre bakarız deniyor

Hopbalaaa. Sabah kız başka dediydi. En iyisi kaka sonrası banyo

Bence ye iç cnm. Söylediklerin çoğu yavruda olan şeyler

Aynen ona sasiriyorum. 2 takiyorum sizdiriyor 1 e donuyorum sizdirmiyor. Seventh generation 2 numara denedim o da sizdirdi. Demek ki bezde degil boyda sorun dedim. 1 zaten az kaldi 1 hafta ya gider ya gitmez.bitsin oyle gecerim 2 ye diyorum.
Sleepy kullanıyorum ben 1 le ikinin arasında çok fark yok ama 3 baya büyük. 3 e geçsen komple dışarı akar o zaman belki boyu uzun olduğu için zayıf kalıyor olabilşr. Bizimki iki ay kontrolünde 59 cm 5800 gr dı

Üç gündür bebeğin sancısı var diye çorap giydiriyorum. Kaynanam görüyor Allah seni iyi etsin erkek sıcak sevmez ne giydirdin diyor cikarttiriyor . Kundak yapıyor bende elini dışarı çıkartıyorum bunu görünce sen çocuğu usuttun o yüzden sancısı var eli dışarıda diyor

Bence ye iç cnm. Söylediklerin çoğu yavruda olan şeyler
Zaten resmen tüm gün bisey yiyemez oldum. Yemek istemiyorum istahim hiç yok. Kahvaltılık şeyler , sut, yoğurt canım istiyor o da diyetten dolayı yiyemiyorum öyle aç aç geziyorum resmen . Düşüp bayilcam yakında

Kaynanana bebegin annesinin sen oldugunu hatirlat ve yaptiklarina mudahale ettirme bence.

Ahahhahaaa kiz bayiliyorum senin şu laflarina dün gece uyandim sabaha karsi kocami uyandirdim hemen. Sen cocuk planliyor musun annenle iş birliği mi yaptınız falan diyorum o da uykulu ben de uykulu yok valla senden izinsiz cocuk yapmayiz korunacaz diyo. Sabah kalktık gülüyoruz kafamıza bilinçaltimiza işlemiş kaynana.

Amaaaannn canim neyimize karışmıyor ki.. Burda hepsini anlatsam internet fenomeni olurum:))

Cok fazla degil mi ya ? Bir de yarim gun.Ben konyanin bir ilcesindeyim canim yarim gun 400-500 civari.il merkezleri ucmus

Yaranamazsin datlım bizim adımız gelin degil potansiyel kabahat makinesi onlar için:))

Cok fazla degil mi ya ? Bir de yarim gun.Ben konyanin bir ilcesindeyim canim yarim gun 400-500 civari.il merkezleri ucmus
Oğlumun okulundan bir öğretmenin ablası bu bayan. Bizim veliler genellikle yağlı kelli felli tipler. Bizi de onlardan zannetti sanırım. Ne koparsam kar diye. Biz karı koca devlet memuruyuk. Beklesin işsiz

Okuyunca bana fenalık geliyor Allah yardımcın olsub bacım ya.

Valla ben derim yeminle hic kacirmam. Hamile kalmadan bir kere demisti birkac akraba ne zaman cocuk dusunuyorsunuz diye. Biri hatta yuzsuz yasiniz geciyo yap cabuk bi cocuk dedi. Dedim burda mi yapalim evi mi bekleyelim. Burdaysa temiz carsaf ver dedim. Gerci bunun gibi cok diyalogum oldu o ayri

Bizim idrar tahlili temiz cikti bakalim kultur ne olacak.

Bizimde 5 sene olmadı. Bi akrabaları ne zaman yapacaksınız yoksa olmuyor mu dedi ağız kenarıyla. Banada geldiler o an. Valla biz o işi severek yapıyoruz her zaman artık bebek ne zaman gelirse dedim herkesin içinde. Rengi morardı. Sanane lan sananeee diye üstüne atlamadığım için pişmanım ama hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…