2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşımın 3 aylık gündüz hiç uyumuyor bazen 45 dk akşam 9 9:3 da bi yatıyor 4 de bi kalkuor emip hemen uyuyor sonra 9 da
Ay dddim darısı basıma resmen 7-8 saat deliksiz uyuyor :)
Doblocu osman abi oldu bizimki onde sac yok.

Benim kızın da tepesi açıldı
Ya ne güzel saçı var modelli diye diye döktüler bebemin saçlarını arkası açılıyor bizim de
Benim önler seyrek korkum benim gibi olması
Kel bsy bekliyordum benden nasıl çıktı bende herkes de sasırdı

Benim oğlumda öyle gündüz bugüne kadar ki rekorumuz 1 saat. Gece eh işte o geceki rıh hali nasılsa öyle geçiyor. Bi vakıyorum 2 saat uyumuşuz bi bakıyorum ezan okunuyor. Uyumayan çocukta bi mizaç. Demek ki böyle olacak. Kabulleniyorum yavaş yavaş. Doğduğu günden beri ya tv açık ya müzik açık uyuttum ki sese alışsın. O salondq uyuyor ben mutfakta sanki yanımdaymış gibi iş yapıyorum yavaş yavaş. Ta ordaki sese uyanıyor. Az önce ayak bileğimdeki çıt sesine uyandı sen düşün

Nasıl yani biogaia gaza etki etmiyor mu doktor bize gaz için verdi ama. Nurse Harveys yada Biogaia dedi bende ondaha iyi diye onu aldım.

Kizlar mastit oldum. Atesim 38.5 olmus. Dus aldım. Basim donuyor sank. Cok halsizim. Sag memede kirmizi cizgiler varve cokkk aciyor. Sagma makinasi ile sagdim. Simdi emzireyimmi yoksa yine sagip dokeyimmi sut. Bilgisi olan yarfimci olsun lutfen.
Lahana koyma derim ben. 2 hafta önce ben de göğüs ucu yaramdan dolayı mastit ıldum internetten araştrıp lahana yaptagı koydum soğuk buzdolbında bekletip. O göğüsümdeki süt azaldı. Annem sütün çekilmiş soğuk konulmaz dedi.

Nasıl yani biogaia gaza etki etmiyor mu doktor bize gaz için verdi ama. Nurse Harveys yada Biogaia dedi bende ondaha iyi diye onu aldım.
Bagirsak florasi duzenleyici gaz çıkarıcı değil bagiesakta yararlı maddeleri çoğaltıyor böylelikle bagirsak olgunlaşıp gaz çıkarmasını sağlıyor ama çıkaramayan çocuk yine çıkaramıyor

Kilo konusunda doktordan başkasını takma. Gerek duyarsa mamaya baslatir zaten. Annemde bana geceleri maama ver deyip duruyor. Daha uzun uyurmus. Uyuya uyuya buyuyecekmis. Az raki vereyim hem anason gazinida alir dedim küstü.
Ha ha alemsin valla anneler kv ler ne mama meraklısı bende anlamadım gitti mama ver mama ver deyip duruyorlar. Doktor nırmal dedi ama alt sınırdan gidiyor bizimki 30 gr alıyor günde 1. Ay öyleydi yani

Aynen obez mi olsun dicem zaten kv filan görünce kesin zayıf diyecek çünkü verecem cevabını valla zaten ilk günler mehvetti beni kadın hiç tahammülüm kalmadı artık kendisine

Hemen her gün böyleyiz . Uykusuzluk ağlama gaz sancısı gibi ayaklarını karnına çekiyor , benimki de eli açıksa yüzünü yoluyor eldiven takıyorum artık . Gaz sancısı var diye düşünüyorum biraz daha sürerse bende doktora danisirim . 37 günlük ama bir aydır böyle .

canım benim ki de aynı gece hiç uyumuyor gündüz daha iyi. Genelde her bebek farklı olabilir , zamanla düzene girer diyorlar da ben bittim valla. :-(

benim okuduklarımda hep ilk gün ilk emzirme sonrası başlayan olaylar. hiç 50. gün başlayan yok. zaten mantık olarak bir şeye alerjin varsa vardır. zamanla alerji olmazsın.

Benim mantıcımda aynısını söylüyor da tıp mantıksız oluyor bazen. Örneğin kuzenimin bebeği 2 aylıkken kırmızı mıçmaya başlamış, o zaman çıkmış ortaya.

Bizimki 4 martta 5.360 grmdi cnm hala 2 no.ma kullaniyorum ekimdeki bezler bitsin diye 3 no cokmu buyuk acaba 2 ye gore
Canım baya büyüyor 3 e geçince bacaktaki lastik kısmı bol oluyor sıkmıyorsa belki bir paket daha iki kullanabilirsin yads 3 büyük gelirse iki alırsın elinde kalmasın boşuna bu arada ben ne kontrole gidebildim ne kuaföre sen boyadın mı saçlarını bizim paşa hiç durmuyor sanırım şimdilik sadece saçımı kestirebilicem düzenli bir uykusu olursada o zaman bohatmaya gidebilirim

İçeriğine baktım biliyorum ama gaz için verince demek onun için dedim. Yavrum ondan mı gece gündüz sancı çekiyor. Günde 1 onu verip 3 defa da nurse Harveys versem olur mu ki

Ha ha alemsin valla anneler kv ler ne mama meraklısı bende anlamadım gitti mama ver mama ver deyip duruyorlar. Doktor nırmal dedi ama alt sınırdan gidiyor bizimki 30 gr alıyor günde 1. Ay öyleydi yani

Tatlım önemli olan diğer bebeklerle aynı kiloda olması değil. Büyüme eğrisine uygun kilo alması.

Yani normal çocuk kitapları okuyacağız değil mi

Benimde hemen hemen aynısı oluyor canım evet ac yada yarı aç olması daha iyiymis emiyo uyuyo mecbur yorgun düşüyo çünkü gündüz hiç uyumuyo kalkınca da agliyosa emiyo sonra soyup yıkıyorum sonra giydirmeden havluyla sarılı iken emiyo rahatlasiyo bide zeytinyağı ike karnına masaj yapıyorum çok iyi geliyo bide güzel uyuyo

Yok canım yettiğinden değil mesela kalktım şimdi sütüm çok az mamam verdim doymadı ağladı
Canım sütüm az diye asla şartlama kendini beyinsel olarak sinyal gönderirsin ve cidden azalır.. az diyen olursa da takma annem yok dedi az dedi hatta iyi gelmiyo sütün beslemiyo doymuyo cocuk da dedi ama bu akşam sagdim sol memeden hic çıkmadığı kadar süt cıktı 50cc ye yakın sağ memeyi e üstünü tamamlamak için az sagdim 70 cc oldu yine az biliyorum ama hiç bi memeden bu kadar çıkmamıştı bide kuru incir ve kayısı hoşafı cidden ise yarıyor süt fışkırıyor gerçekten ekliyim emzirmeyi sakin birkama az diye inatla emzir ki artsın canim @lulicik Allah razı olsun senden sütun fışkırma sesini duydum buaksam maşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…