2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Onlari yazmamisim burnunu surekli cekiyorum tikalimi diye hicbirsey gelmiyor. Zaten rahat nefes aliyor hurundan. Oda sicakli, ustunu giydirmesi hepsi normal. Herseyi denedim kontrol ettim. Acaba kahve iciyorum o mu geciyor diye kahveyi cayi da kestim.insallah psikolojik bir problem degildir.

Canm bnmkide 2 ay 4 gunluk oldu gunduz toplasan 3 saat uyuyo oda 15 er dakikadan bebekler buyudukce uykusu azalıyormuş

benim kız gündüzleri sadece gezerse uyuyor. evde uyumuyor. arada 10 dk 10 dk şekerliyor o kadar.

Lahana yapragini haslayayimmi

Mmi

Cnm kahveyi çayı kesince düzelme oldu mu. Ben çayı çok içtiğim bi gün bütün gün uyumamıştı. Ondan sonra çok açık en fazla iki çay bardağı içiyorum. Bi de bazı bebekler malesef uykuyu sevmiyor:/ illa bi sıkıntısı olduğundan değildir belki de

Bizde tam tersi oldu tahlil temiz kültür mikroplu çıktı öyle olmasını anlamadım nasıl tahlil temiz çıktı anlamış değilim
Bizim doktor da tahlil temiz ama kulturude görelim dedi. Demek ki oluyor. Hatta antibiyotik yazdi ama kullanma dedi. Bulunsun diye yazmis Cunku bu ilac suan piyasada yokmus. Gerekirse kuktur çıkınca kullanacagiz.

Banyo yapınca nasıl uyuyor

Canm masallah gayrt iyi bnmkide 1 aylik konturolda 4500 idi iki aylik 6600 bn mamayla besliyorum sen anne sutu veriyorsun cok iyi kilosu yariyor demkki sutun
Bizde ilk günlerde kv başımın etini yediği için sütün az diye diye 2 kere 30 cc vermiştik ağlaya ağlaya vermiştim 3. Verişimizde kusmuştu hepsini sonrada vermedim zaten hiç. Ya cevremdeki herkes zayıf zayıf deyip duruyor psikolojimi bozdular

Bilmiyorum canım maşallah seninki 5400 olmuş 45 günde benimki 53 54 günlerde 4700 ancak gelir az alıyor

Kilo konusunda doktordan başkasını takma. Gerek duyarsa mamaya baslatir zaten. Annemde bana geceleri maama ver deyip duruyor. Daha uzun uyurmus. Uyuya uyuya buyuyecekmis. Az raki vereyim hem anason gazinida alir dedim küstü.

Bizimkinde de cis yapar ağlama olmuyordu hiç ayni gülüp utanma vardı ben ağlamalarını zaten ona bağlamıyorum hala ağlıyor cubku doktor da video görünce zaten kolik sancısı demişti ama yüne de bakalım demişti değişen bir şey olmadı yine Gazdan ağlıyoruz ama en azından ilerleyecek bsyin önüne geçtik belki de basında fark ettik insallah bsy yoktur yaptırman cok iyi oldu
Zaten bizim artık her ay bakılır sanırım nette okudum tekrarlayan bsymis çünkü
8 de uyuyor sabah bazen 6 da bazen 7 de kalkiyor.arada kalkip emiyor tabi.
Kaç kere kalkıyor kuzum
Bizim doktor da tahlil temiz ama kulturude görelim dedi. Demek ki oluyor. Hatta antibiyotik yazdi ama kullanma dedi. Bulunsun diye yazmis Cunku bu ilac suan piyasada yokmus. Gerekirse kuktur çıkınca kullanacagiz.
Hangi antibiptik yazdı canjm
İnsanlar obez bebeklere alışmış hiç takma bize de diyorlar hiç tskmiyorim kilo iyi bsy değil cubku

Kızlar sizin bebeklerinde saçları dökülüyor mu bizimkinin dökülüyor kızımın saçlarına nazar değdi sanırım

Kac kere kalktigi degisiyor. Dun mesela 2 kere kalkti. 8de uyudu 12de kalkti emdi geri yatti 4 de kalkti emdi geri yatti 8de kalkti. Ama Ondan onceki gece 12 2 de 4 de 6 da 4kere kalkti. 2 saatte 1 yani. Ama genelde 2 kere kalkiyor. 12 de emiyor 3 4 gibi kalkiyor sonra 6 7 gibi son kalkis oluyor. Gun icinde uyutmanin yoluni arabaya atip acikhavada uyutarak cozuyorum.sanirim evde sicaktan uyuyamiyor.

Antibiyotik suprax 100 ml yazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…