- 9 Temmuz 2017
- 1.546
- 980
- 73
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #48.521
Onlari yazmamisim burnunu surekli cekiyorum tikalimi diye hicbirsey gelmiyor. Zaten rahat nefes aliyor hurundan. Oda sicakli, ustunu giydirmesi hepsi normal. Herseyi denedim kontrol ettim. Acaba kahve iciyorum o mu geciyor diye kahveyi cayi da kestim.insallah psikolojik bir problem degildir.Arkadaşımın bebeği de 3/ ayına girdi ayni böyle doktor semiş kilo alımı iyi aç olsa ağlar acaba açlıktan mj diyorum ama ağlamıyor diyorsunuz demiş basından beri onunki öyle bazı bebekler böyle kuzum
Ark bebeği gündüz sadece 45 dk uyuyor mesela
Gazdan uyuyamiyordur burnu nasıl bizim tıkanık olsun uykuya dalamaz ya da hemen uyanır
Odanın nemi sıcaklığı
Üstü cok kalın mi
Buzimki de koyunca uyumuyor ona takılma
Canm bnmkide 2 ay 4 gunluk oldu gunduz toplasan 3 saat uyuyo oda 15 er dakikadan bebekler buyudukce uykusu azalıyormuşKizlar cildiricam hic uyumuyor. Alti temiz pisik yok. Ben gazi da olmadigina eminim kac defa kaka yapti surekli gazini cikariyor hep duyuyorum. Karni ac da degil doktor kilosu iyi bezi kirletme iyi karni doyuyor diyor. 40 gunluk bebek gunduz hic uyumaz mi? Bugun toplasaniz 2-3 saat ancak uyumustur 15er dakikadan. Geceleri de mesela su an artik yorgunluktan bitkin duserek uyudu. Zaten yanindan terlikle gecseniz, ya da salonda biri oksurse uyaniyor. Artik acaba psikolojik bir problem mi var diye dusunmeye basladim.Bir de surekli cevremden bebegi yatagina koyuyoruz uyuyor diye duyunca bizde problem oldugunu dusunuyorum. Duydugunuz boyle uyumayan bebekler var mi? Neden olurmus?
zaten keyfi yerinde sıpanın. birde denemek için gündüz altını açık tuttum çişini yaparken yüüzünde bir ağrı acı vs olacak mı diye gayet sırıta sırıta yaptı çişini. demek ki bir sorun yok dedim.Tahlil temizse o da temiz çıkar merak etme.
MmiBEnim bir yıllıktı üyelik hamilelik raporunu götürdüm 10 ay ertelediler şimdi 1 yıl içinde kullanmam lazım yoksa yanıyor napicam sasırdım
Canim gaz sancısı oluyor sürekli sebepsiz ağlama krizleri kendini sıkma bizim kız sacini yoluyor mesela haftada 3 gün olması kolik olmasına sebepmiş videolarını cek doktoruna danış kuzum
Biogaia gaz damlasi değil kuzun bagiesak düzenleyici bence gaz icin tek rezene içirebilirim ben içirmedim doktor damla önerdi onu kullanıyoruz bol masaj ılık duş suda oynamaları cip cip yakmak gazlarına iyi geliyor anne karnında durur gibi suda tutmak da iyi geliyormuş ama bizim ki suyu görünce çığlık atıp ağladığından yapamıyorum onu
Canim sutunun tadına bak eksiyse acıysa şakın emzirme bebeğini çünkü ekşiyen sütü alırsa meme reddi olabilir tekrar emmek istemeyebilir kan karışırsa sütüne iyi olmaz
Hemen lahana yaprağı sar memene birebir
Aaa gercekten mi? Iste benim de oyle sabah 6-7 gibi uyanip aksam 9a kadar bu durumdayiz.Aksam kacta uyuyor seninki?benim kız gündüzleri sadece gezerse uyuyor. evde uyumuyor. arada 10 dk 10 dk şekerliyor o kadar.
Aksam kacta uyuyor canim? Bizimki bazen 9 u buluyor, 3 saatte bir de kaldirip emziriyorum.Canm bnmkide 2 ay 4 gunluk oldu gunduz toplasan 3 saat uyuyo oda 15 er dakikadan bebekler buyudukce uykusu azalıyormuş
kuzum sıcak koyunda diyen var soguk da libkte soguk diyor ılık koyan da var onu bi araştırLahana yapragini haslayayimmi
Mmi
Bizde tam tersi oldu tahlil temiz kültür mikroplu çıktı öyle olmasını anlamadım nasıl tahlil temiz çıktı anlamış değilimTahlil temizse o da temiz çıkar merak etme.
8 de uyuyor sabah bazen 6 da bazen 7 de kalkiyor.arada kalkip emiyor tabi.Aaa gercekten mi? Iste benim de oyle sabah 6-7 gibi uyanip aksam 9a kadar bu durumdayiz.Aksam kacta uyuyor seninki?
Cnm kahveyi çayı kesince düzelme oldu mu. Ben çayı çok içtiğim bi gün bütün gün uyumamıştı. Ondan sonra çok açık en fazla iki çay bardağı içiyorum. Bi de bazı bebekler malesef uykuyu sevmiyor:/ illa bi sıkıntısı olduğundan değildir belki deOnlari yazmamisim burnunu surekli cekiyorum tikalimi diye hicbirsey gelmiyor. Zaten rahat nefes aliyor hurundan. Oda sicakli, ustunu giydirmesi hepsi normal. Herseyi denedim kontrol ettim. Acaba kahve iciyorum o mu geciyor diye kahveyi cayi da kestim.insallah psikolojik bir problem degildir.
Bizim doktor da tahlil temiz ama kulturude görelim dedi. Demek ki oluyor. Hatta antibiyotik yazdi ama kullanma dedi. Bulunsun diye yazmis Cunku bu ilac suan piyasada yokmus. Gerekirse kuktur çıkınca kullanacagiz.Bizde tam tersi oldu tahlil temiz kültür mikroplu çıktı öyle olmasını anlamadım nasıl tahlil temiz çıktı anlamış değilim
Banyo yapınca nasıl uyuyorOnlari yazmamisim burnunu surekli cekiyorum tikalimi diye hicbirsey gelmiyor. Zaten rahat nefes aliyor hurundan. Oda sicakli, ustunu giydirmesi hepsi normal. Herseyi denedim kontrol ettim. Acaba kahve iciyorum o mu geciyor diye kahveyi cayi da kestim.insallah psikolojik bir problem degildir.
Canm masallah gayrt iyi bnmkide 1 aylik konturolda 4500 idi iki aylik 6600 bn mamayla besliyorum sen anne sutu veriyorsun cok iyi kilosu yariyor demkki sutun
Bizde ilk günlerde kv başımın etini yediği için sütün az diye diye 2 kere 30 cc vermiştik ağlaya ağlaya vermiştim 3. Verişimizde kusmuştu hepsini sonrada vermedim zaten hiç. Ya cevremdeki herkes zayıf zayıf deyip duruyor psikolojimi bozdularSeninki bir aylıkken 4100 Muş biz ikinaylikken 4300 olduk ancsk bence hiç takılma yapısal genetik faktörler var
SUt yaramamasi diye bsy yok yaramasa kilo alamaz
Burda Mama takviyesi alan bebeklerde var ondan da kilo artışı fazla olabilir
Benim kıza hastanede verildi bi defa
Bir kerede evde ben tek öğün verdim sütümü sağmaya başlayıp düzelince süt akışım vermedim hiç
Bilmiyorum canım maşallah seninki 5400 olmuş 45 günde benimki 53 54 günlerde 4700 ancak gelir az alıyorYoo canim hiç de az degil benimki de ilk ay 4320 gr idi dün 45 günlükken tarttim bebegi 5400 geldi 15 günde 1 kilo almış. Bana da hiç almıyor gibi geliyordu halbuki. Etleri sertleşti bebeğin kilo almiyor zannetsek de eskisi gibi boş hava degil etleri
Kilo konusunda doktordan başkasını takma. Gerek duyarsa mamaya baslatir zaten. Annemde bana geceleri maama ver deyip duruyor. Daha uzun uyurmus. Uyuya uyuya buyuyecekmis. Az raki vereyim hem anason gazinida alir dedim küstü.Bizde ilk günlerde kv başımın etini yediği için sütün az diye diye 2 kere 30 cc vermiştik ağlaya ağlaya vermiştim 3. Verişimizde kusmuştu hepsini sonrada vermedim zaten hiç. Ya cevremdeki herkes zayıf zayıf deyip duruyor psikolojimi bozdular
Bizimkinde de cis yapar ağlama olmuyordu hiç ayni gülüp utanma vardı ben ağlamalarını zaten ona bağlamıyorum hala ağlıyor cubku doktor da video görünce zaten kolik sancısı demişti ama yüne de bakalım demişti değişen bir şey olmadı yine Gazdan ağlıyoruz ama en azından ilerleyecek bsyin önüne geçtik belki de basında fark ettik insallah bsy yoktur yaptırman cok iyi olduzaten keyfi yerinde sıpanın. birde denemek için gündüz altını açık tuttum çişini yaparken yüüzünde bir ağrı acı vs olacak mı diye gayet sırıta sırıta yaptı çişini. demek ki bir sorun yok dedim.
Kaç kere kalkıyor kuzum8 de uyuyor sabah bazen 6 da bazen 7 de kalkiyor.arada kalkip emiyor tabi.
Hangi antibiptik yazdı canjmBizim doktor da tahlil temiz ama kulturude görelim dedi. Demek ki oluyor. Hatta antibiyotik yazdi ama kullanma dedi. Bulunsun diye yazmis Cunku bu ilac suan piyasada yokmus. Gerekirse kuktur çıkınca kullanacagiz.
İnsanlar obez bebeklere alışmış hiç takma bize de diyorlar hiç tskmiyorim kilo iyi bsy değil cubkuBizde ilk günlerde kv başımın etini yediği için sütün az diye diye 2 kere 30 cc vermiştik ağlaya ağlaya vermiştim 3. Verişimizde kusmuştu hepsini sonrada vermedim zaten hiç. Ya cevremdeki herkes zayıf zayıf deyip duruyor psikolojimi bozdular
Kac kere kalktigi degisiyor. Dun mesela 2 kere kalkti. 8de uyudu 12de kalkti emdi geri yatti 4 de kalkti emdi geri yatti 8de kalkti. Ama Ondan onceki gece 12 2 de 4 de 6 da 4kere kalkti. 2 saatte 1 yani. Ama genelde 2 kere kalkiyor. 12 de emiyor 3 4 gibi kalkiyor sonra 6 7 gibi son kalkis oluyor. Gun icinde uyutmanin yoluni arabaya atip acikhavada uyutarak cozuyorum.sanirim evde sicaktan uyuyamiyor.Bizimkinde de cis yapar ağlama olmuyordu hiç ayni gülüp utanma vardı ben ağlamalarını zaten ona bağlamıyorum hala ağlıyor cubku doktor da video görünce zaten kolik sancısı demişti ama yüne de bakalım demişti değişen bir şey olmadı yine Gazdan ağlıyoruz ama en azından ilerleyecek bsyin önüne geçtik belki de basında fark ettik insallah bsy yoktur yaptırman cok iyi oldu
Zaten bizim artık her ay bakılır sanırım nette okudum tekrarlayan bsymis çünkü
Kaç kere kalkıyor kuzum
Hangi antibiptik yazdı canjm
İnsanlar obez bebeklere alışmış hiç takma bize de diyorlar hiç tskmiyorim kilo iyi bsy değil cubku
Doblocu osman abi oldu bizimki onde sac yok.Kızlar sizin bebeklerinde saçları dökülüyor mu bizimkinin dökülüyor kızımın saçlarına nazar değdi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?