2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay inşallah ben de görürüm :)) gelirken eşime dedim ben de bakarsın kontroller sırasında kendini belli eder diye.. neyse herşey normal sağlıklı olsun da varsın belli olmasın :)
Ögle birtanem herşeyin bası saglık kendini gösterirse gösterir bizim kız direk bacak arası acıktı :)

off off off 6 aylık bebek ve yine hamilelik çok büyük cesaret cahil cesareti rabbim o bebeklere yardım etsin
Ögle canım korunmamışlar korunmassanız olur dedim bende yazık yavrum 1yasını az geçmiş olucak tam ilgiye muhtaç digeri dogacak haftaya belli olurmuş onun durumuda ama agrısı varmış baya bilemedim

Ögle canım korunmamışlar korunmassanız olur dedim bende yazık yavrum 1yasını az geçmiş olucak tam ilgiye muhtaç digeri dogacak haftaya belli olurmuş onun durumuda ama agrısı varmış baya bilemedim
önemli olan kendi sağlığı şuan kendine bişey olması en kötüsü bebekler için de hayırlısı olsun

Benim kızım hemen bakın ben burdayım dedi :) ikili testi verirken doktor %90 kız dedi 15.haftada %100 kız dendi :)
Hmm %90 da büyük bi oran zaten :) ya nasıl gelişiyor su ikili test süreci doktor nasıl bakıyor neler yapıyor sonuç ne zaman belli oluyor vs biraz bilgilendirir misin beni :))

Agzim açık okudum Rabbim akil fikir versin ne diyelim

ayy valla bende yokluyorum goguslerımı falan ınsallah o tekmelerı de duyucaz allahın ıznıyle en cok cınsıyetını merak edıyorum yaa dr 14 haftada gorururz dedı ama bılmıyorum bakalım

İnan merak etmiyorum, sağlıklı olsun, güzel güzel büyüsün de Doğumda bile öğrenmeye razıyım :) benim tek merakım içeride iyi mi

Hayırlısı olsun canım ama görünmesi gerekirdi sanırım.

Maşallah kocaman olmuş :)

Agzim açık okudum Rabbim akil fikir versin ne diyelim
Neler var daha neler işte ögle bir yaşam sürüyorlar en cok ilk evliliginden olan kıza annesiz kalısına + kaynımın cocugumun kimliksiz oluşu asılarının cogunun yapılmayısına üzülüyorum kaynımın midesı kabul etmiş almış orası ilgilenmiyorum da kadın hiç kızından bahsetmiyor ona üzülüyorum insan özlememzmi evladını 5 yasında kız sana ne yapmış olabilir evlat o

kızlar herkese merhaba uzun bi aradan sonra yazım dedim :) malum sıkıntılı bi gebelik geçiyorum hala sevinemiyorum ama inanıyorum Allahımın izniyle bu durum düzelcek diye düşünüyorum malum benim hematom geçmemişti en son cuma gittim hala 3 bucuk cm di 4 cm den düşmüş kızlar dua edinde yarın kontrolüm var inş bitmiştir yada küçülmüş olsun ona bile razıyım kızlar buraya bile yazmadım 2 haftadır işide bıraktım sadece yatıyorum hep bol su içiyorum bebeğimi gelişimi çok güzelmiş maşallah ama yinede her muayanede bi tereddüt ede ede gidiyorum bide kızlar dünden beri kasıgımda özellikle sağda bıçak saplanır gibi bi ağrı var her yarım saatte bir oluyo sizce kötü bişeymidir

Hmm %90 da büyük bi oran zaten :) ya nasıl gelişiyor su ikili test süreci doktor nasıl bakıyor neler yapıyor sonuç ne zaman belli oluyor vs biraz bilgilendirir misin beni :))
Canım gidiyorsun büyük detaylı ultrasona alıyor kadın dogumun cihazından hariç ense kalınlıgına bakıyor ölçüyor down sendromu için yazıyor ölçülerini kagıda herşeyiyle boyunu felan o esnada cinsiyetine de baktı doktorum kız dedi sonra o kagıtla gittim kan verdim kan 1 hafta sonra cıktı cok şükür temizdi doktora gösterdim oda onayladı okadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…