2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anladım cnm bakalım bizim dr ne diyecek nasıl yapacak

nemesis yaptım senin tarifi şimdi. Üzüm yerine incir koydum ben. Bitirdik bile hepsini:))) biz sevdik eşimle ama kızım bi lokma aldı yüzüme baktı anne üzülmezsin di mi çok kötü olmuş midem bulandı dedi nasıl gülesim geldi

Canim çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim
Aslında baldan anneyi takip ediyor musun inatagramdan oda senin okuduğun kitapla eğitiyor sanırım
Mesela o gece kalktığı saatlerle gündüz ayni saatler diyo bizim ki gece 5 de kalkarsa 6 gibi uyuyor ya sabah 9 ya em geç sabah onda kalkıyor dolayısıyla aksamda ayni oluyor akşam da 5 de uyuyor 8 de 6 da uyursa 9 da kalkıyor gündüz ayakta durması gereken saati o arada duruyoe öyle olunca da 10-11 12 buluyor ha gaz varsa çok değişiyor tabi ama gaz yoksa bile uyanık kalıyorsa o saatlerde kalıyor bence babanın gelmesinden kaynaklanıyor gibime geliyor eşim 7:30 8 de geliyor
Zaten sesini duyunca uyanıyor gibi bsy oliyor :)
Bir de mesela ayına göre 1 mi 1:15 dk mi ne kalktıktan sonra uyuması gerekiyormuş bizimki ona aksama kadar uyuyor ama akşam 2 saatten önce uykuya geçemiyor
Suan unutabildik mesela 8 buçuğa doğru uyandı 1.30 saat adaligi geçmeden 10 da uykuya daldı aslında sistemimiz gaz olmazsa iyi fakat 7/8/9 da uyanması gece uykumuza geçişi zorluyor
O gün mesela akşam 6 da uyukladı yıkayacaktık oyalayamadim diye sonra kendi 10 dk da gözü açtı bende 7 e kadar oyaladım eşim erken geldi oyle banyo yaptırdık ama nafile 12 de uyudu sanırım uykusu gelip kalkınca tekrar uyutmam lazımdı oyalamak yerine değil mi ? Orda mi yanlış yaptım diyorum acaba

Bir de iki uyku arası dediğin gündüzle gece uykusu arası mi
Mantıken hepsi iki uyku arası değil mi ya

Şimdi en son anladığım kadarıyla 5 de unutmayıp 15 er dakika oyalayarak yatıracağım böyle böyle 8:30 u göreceğiz ve o arada 7 7:3 gibi banyosu yapılacak değil mk doğru anladim
Ama 1/5 saat uyanık kalıyorsa yine 7 de uyanmaz mi o arada yaptırmak zorunda kalmaz miyim

Incirle denemedim hic kucuk kucuk dogradin mi. Benim esimde yemiyor malesef kizin boyle sevmediyse cift taraf pisir daha gevrek cips gibi oluyor. Birde cikinca firindan 5 dk sogusun sertlessin belki sever. Cocuklar icin cok faydali cunku sevdirmek lazim :)

Benim de sağ göğsüm doluyor ama sol göğsümün dolması 6 7 saat alıyor. Hep solda süt çok az

Yok iki uyku arasi dedigim sen mesela 5de uyuyor 7de uyaniyor diyorsun ya 8de geri uyutmadan once banyo yaptırma demek istedim. Illa 5de uyuyorsa 7de uyandiginda uykusunu dagitmaman lazim ki uyanmadan geri uyusun. O yuzden bu saati arttirmaya calistigin donemde uyandigi saatten sonra karanlik odada emzir.mumkunse isik ses olmasin. Olabildigince kisik sesle konus. Oyle geri uyut.birde o 5 uykusundan once bez degistir ki kaka olmadikca gece degistirmek zorunda kalma. Bende 8.de bezini degistirip yatiriyorum. Kaka olmadikca gece bez degismiyorum. Hatta son zamanlarsa bakiyorum cisini hep sabaha karsi yapmaya basliyor. Bebekler cabuk ogreniyor aslinda. Zor kismi ogretmekte.

Bi yandan da 8:30 da uyursa babayla sadece yarım saat en fazla 1 saat geçirmiş sonra baba uyutmuş olacak o yuZden de 10 da mi uyuşa diyorum nemesis

Bi yandan da 8:30 da uyursa babayla sadece yarım saat en fazla 1 saat geçirmiş sonra baba uyutmuş olacak o yuZden de 10 da mi uyuşa diyorum nemesis
Onu bilemedim. O sizin aile yapiniza kalmis. Bebek icin soruyorsan ne kadar erken yatsa o kadar iyi. Ha niye illaki bebekler engec 9da uyumus olsun diyorlar onuda bilmiyorum :)

Akşamları 2/3 saat görüyorum özledim diye dükkana çağırıp duruyor iki gündür oradayız o bile yetmiyor ki yarım saat sonra uyursa baya üzülür :)bakalım nasıl olacak :)
Aslında ablam buyume hormonu uykuda her zaman çalışır saate takılma gece uykusu önemli olan onuda alıyor demişti ama duzen oturtmak her zaman iyi
Gerçi doktorda kolik sancılarınız varken uyku vakitleri değişir demişti ben 11 saat uyumadık dün diyince 3 kere 15 2@ dk uyumuştu
Kolik sandılar bitince düzeniniz her şey oturacak demişti bakalım uç aya az kaldı o zaman her şey oturur insalalh uykusu da
Onu bilemedim. O sizin aile yapiniza kalmis. Bebek icin soruyorsan ne kadar erken yatsa o kadar iyi. Ha niye illaki bebekler engec 9da uyumus olsun diyorlar onuda bilmiyorum :)

9 da buyume hormonu daha iyi salgilanir deniyor sekerim ogle duymustum :)
Onu biliyorumda hormon saati nerden anliyor onu bilmiyorum. Karanlik olmasiyla alakaliymis. Buyume hormonu hava kararinca salgilanmaya basliyormus hava aydinlanana kadar salgilaniyormus. Maksimum verim icinde uyuyor olmak lazimmis. Gece lambasi va bile dengeyi bozuyormus.

Aynen tatlim ki bu gece isigi mevzusu bize bile etkili.ben karanlikta uyudugumda uykumu tam almis oluyorum ama isikta yattigimda hep bir uyku hali oluyor cocuklari simdiden alistirmali bence aksam 9 da uyumus olmali

nemesis Sancılarımız bitene kadar uyku saatini açmayı başarırsam sancılarda bitinde uyku saati rutini oluşturmaya kaklarım oda oturursa sancı bitince tadından yenmez :)

Teşekkürler tekrardan

Aynen tatlim ki bu gece isigi mevzusu bize bile etkili.ben karanlikta uyudugumda uykumu tam almis oluyorum ama isikta yattigimda hep bir uyku hali oluyor cocuklari simdiden alistirmali bence aksam 9 da uyumus olmali
Bende hayatta isikta uyuyamam.uyku gozlugu takiyorum o guzden yillardir.
Surekli kavga surekli asaliyan bir esim var duzelicem diyen ama duzelmeyen ufak biside sinirlenip kufur eden. Ne kadar giderse artik iste
O cok kötüymüş. Hem senin acindan hem cocuklarin acisindan. Ailen nasil yaklasiyor bu duruma?

nemesis Sancılarımız bitene kadar uyku saatini açmayı başarırsam sancılarda bitinde uyku saati rutini oluşturmaya kaklarım oda oturursa sancı bitince tadından yenmez :)

Teşekkürler tekrardan
Rica ederim ne demek isine yararsa ne ala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…