- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.061
Sol gogusum sagdakine nazaran daha hizli ve cok doluyor bendede var aynisiBenim de sağ göğsüm doluyor ama sol göğsümün dolması 6 7 saat alıyor. Hep solda süt çok az
Ailem de sahit oldu dogum oncesi ölsün dedi bana ve cok uzulduler destekler 2 cocugada sanada bakariz babam ceketimi satar bakarim dio ki ben kacarak evlendim onlar esimi hic sevmediler esim beni tufekle hamileyken tehtit bile etti hepsini yuttum son demdeyim allah yardimcim olsun etmedigi kufur kalmadi cok sakin ve sessizim surekli asaliyor beni 23 yasim dahada katlanamiycam @gsm_lee cnm biriktim doldum tasiyorum anliyacaginizBende hayatta isikta uyuyamam.uyku gozlugu takiyorum o guzden yillardir.
O cok kötüymüş. Hem senin acindan hem cocuklarin acisindan. Ailen nasil yaklasiyor bu duruma?
Rica ederim ne demek isine yararsa ne ala.
Çift taraf pişirdim aslında soğuyunca yedik. Aman benim kız zaten meyve ve kuruyemişle yaşıyor böyle karışık yemesede olur:) inciri cevizi muzu ayrı ayrı çok severek yerIncirle denemedim hic kucuk kucuk dogradin mi. Benim esimde yemiyor malesefkizin boyle sevmediyse cift taraf pisir daha gevrek cips gibi oluyor. Birde cikinca firindan 5 dk sogusun sertlessin belki sever. Cocuklar icin cok faydali cunku sevdirmek lazim :)
Annemin bir lafi vardir bekara kari bosamak kolay der. Yasayan bilir ne cektigini.ama ben olsam hamikeyken beni tufekle tehtid eden birinin yaninda kalamazdim. Bugun seni tehtid eden yarin cocuguna zarar verebilir. Ama yasayan olarak sen daha iyi bilirsin tabiki. 23 yas evlenmek iki cocuk sahibi olmak ve ustune bosanmak icin cok erken o yuzden senide anliyorum.yoluna koyma cabanida anliyorum.yasayan olarak en iyi sen bilirsin. Biz ancak burada sohbetine ortak olup seni dinleyebiliriz..Ailem de sahit oldu dogum oncesi ölsün dedi bana ve cok uzulduler destekler 2 cocugada sanada bakariz babam ceketimi satar bakarim dio ki ben kacarak evlendim onlar esimi hic sevmediler esim beni tufekle hamileyken tehtit bile etti hepsini yuttum son demdeyim allah yardimcim olsun etmedigi kufur kalmadi cok sakin ve sessizim surekli asaliyor beni 23 yasim dahada katlanamiycam @gsm_lee cnm biriktim doldum tasiyorum anliyacaginiz
Rabbim ferahlık versin canım çok zor bi durum:/ Senin için evlatların için ne hayırlıysa o olur inşsllahAilem de sahit oldu dogum oncesi ölsün dedi bana ve cok uzulduler destekler 2 cocugada sanada bakariz babam ceketimi satar bakarim dio ki ben kacarak evlendim onlar esimi hic sevmediler esim beni tufekle hamileyken tehtit bile etti hepsini yuttum son demdeyim allah yardimcim olsun etmedigi kufur kalmadi cok sakin ve sessizim surekli asaliyor beni 23 yasim dahada katlanamiycam @gsm_lee cnm biriktim doldum tasiyorum anliyacaginiz
Onu biliyorumda hormon saati nerden anliyor onu bilmiyorum. Karanlik olmasiyla alakaliymis. Buyume hormonu hava kararinca salgilanmaya basliyormus hava aydinlanana kadar salgilaniyormus. Maksimum verim icinde uyuyor olmak lazimmis. Gece lambasi va bile dengeyi bozuyormus.
Bendede oluyor canım yazmistim kimseden ses çıkmamıştı hala ara ara oluyor ama dikkat ettim dışarı çıkarken ince giyinipte göğüslerimi üşütürsem oyle oluyor emzirme sonrasinda sanki ince bir damar çekiliyor uçtan başlayıp meme içinden kol altına doğru sizliyor.Kızlar benim
Göğüslerim çekiliyor içten içten acıyor ucu da bazen sızlıyor ama içinden çok çekilme oluyor nedendir sizce bilginiz var mi
Böyle olan var mi
Hep onu diliyorum cnm allah razi olsun bakalim zamanla gorucezRabbim ferahlık versin canım çok zor bi durum:/ Senin için evlatların için ne hayırlıysa o olur inşsllah
Canım hakkında hayırlısı olsun insallah rabbim 2 çocuğunun yüzüne baksinda eşine akıl fikir versin kiymetinizi anlasin.bosuna demiyorlar rabbim iyilere eş etsin diye...Hep onu diliyorum cnm allah razi olsun bakalim zamanla gorucez
Evet onu bende okumuştum gece uyurken karanlık olması lazimmis hatta gece lambası bile olmamasi lazimmis.ben sadece altını değişirken açıyorum gece lambasını bu yüzdenOnu biliyorumda hormon saati nerden anliyor onu bilmiyorum. Karanlik olmasiyla alakaliymis. Buyume hormonu hava kararinca salgilanmaya basliyormus hava aydinlanana kadar salgilaniyormus. Maksimum verim icinde uyuyor olmak lazimmis. Gece lambasi va bile dengeyi bozuyormus.
Insallah canim goren herkez bana aciyor ben depresyona dogru surukleniyorum zor zamanlar geciriyorumCanım hakkında hayırlısı olsun insallah rabbim 2 çocuğunun yüzüne baksinda eşine akıl fikir versin kiymetinizi anlasin.bosuna demiyorlar rabbim iyilere eş etsin diye...
O zaman İskandinav ülkelerinde yazın doğan bebekler ilk aylarda küçük kalıyor
Sakın kendini bırakma ne olursa olsun senin iki tane yavrun var ve onlar icin ayakta durman lazim sende kendini bırakırsan onlar ne olacak dünyanın sonu değil öyle düşün dualarım seninle...Insallah canim goren herkez bana aciyor ben depresyona dogru surukleniyorum zor zamanlar geciriyorum
Allah razi olsun cnm sirf onlar icin direniyorum baktim olmadi bosanicam ailemin yanina gidicem.Sakın kendini bırakma ne olursa olsun senin iki tane yavrun var ve onlar icin ayakta durman lazim sende kendini bırakırsan onlar ne olacak dünyanın sonu değil öyle düşün dualarım seninle...
Niye böyle oluyor ki acabaBenim de sağ göğsüm doluyor ama sol göğsümün dolması 6 7 saat alıyor. Hep solda süt çok az
Niye böyle oluyor ki acabaBenim de sağ göğsüm doluyor ama sol göğsümün dolması 6 7 saat alıyor. Hep solda süt çok az
Çok sevdiğin bir arkadaşım var 2 kizi var benzetmek gibi olmasın ama oda kaçarak evlendi ve mutlu olamadı eşi hapiste ve boşanıyorlar dünyanın sonu değil tabiki herkesin kaderi kısmeti ayrı yasayacaklariniz varmış...Allah razi olsun cnm sirf onlar icin direniyorum baktim olmadi bosanicam ailemin yanina gidicem.
Dunyanin sonu degil evet yasimda ufakk 18 yasimda severek kactim pismanim ama
Bendede oluyor canım yazmistim kimseden ses çıkmamıştı hala ara ara oluyor ama dikkat ettim dışarı çıkarken ince giyinipte göğüslerimi üşütürsem oyle oluyor emzirme sonrasinda sanki ince bir damar çekiliyor uçtan başlayıp meme içinden kol altına doğru sizliyor.
Belkide ondandir ama çok acaip bir sizi meme ucu bile sizliyorOna süt kaynaması deniyormuş. Ananem söyledi. Damar çekilme gibi hissedersen sütün kaynıyor yani memeye iniyor damarlardan dedi. Bende emzirmeye başladığımda iki taraftada aynı yerde hissederiz bi kaç saniyw
Cahilligimin sonucu benimkisi ne dugun istedim ne bisi cok asiktim gozum kordu evliligimin 2.ci ayinda sozlu siddetle basladi ve hep var duzelicem dedi duzelmedi iste canim evde perde actirmaz kapali kapali giydirir herseyime baski yapardi zorla erotik seyler izletirdi cok kotu seyler yasadim yasiyorum haketmedjm bunlariÇok sevdiğin bir arkadaşım var 2 kizi var benzetmek gibi olmasın ama oda kaçarak evlendi ve mutlu olamadı eşi hapiste ve boşanıyorlar dünyanın sonu değil tabiki herkesin kaderi kısmeti ayrı yasayacaklariniz varmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?