- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.050
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.081
Simdi soyle anlatayim. Senin bebe gunduz uykusunu 5den 7de uyuyunca dogal olarak uyku kanmis oluyor. Dolayisi ile 8de gece uykusuna gecemiyor saat 10 11 i buluyor tekrar uyumasi.o yuzden 5 den sonra 8 kadar uyumamasi lazim. Ama 5de uyumaya alistigindan direk 8 ekadar ayakta tutamazsin.hadi tuttun diyelim bu kez uykusuzluktan yorgunluktan uyuyamaz. O yuzden 5 sonrasi uykuyu yavas yavas 8e dogru cek. Yarin mesrla baktin 5de uykusu geldi. 5.30a kadar oyalamaya calis. Sonraki gun 5.45 yap. Sonraki gun 6 yap boyle boyle 15 dk arttirarak saati uzatmaya calis.zaten 5de uyumayi birakinca aksam 7 de 7.30da yikamaya baslar uyku rutini oturtursun. Oncelikli hedefin gece rutini olusturmak degil o 5den sonraki sekerlemeyi kaldirmak olmali. O kalkinca rutine geçersin.
Ben o konuda cok korkuttum esimi. Eger uzak kalirsan seninle bag kuramaz diye.o yuzden ilk gunden sorumlulugu paylastik. Diyorum ya haftada 2 gun gece nöbeti esimde. Sutumu sagip birakiyorum biberonla o besliyor uyaninca. Gazini alip geri yatiriyor.boyle olunca bende dinlenmis oluyorum. Gündüz bensiz gezmeyi ilk kez yaptilar. Gunduzleri 2 2.5 saatte 1 emiyor efsun o yuzden 2 saatte geldiler geri. Efsunda gelince emdi.
Baedak koyma aparatini denemedim acikcasi aklima bile gelmedi. Balayim @gsm_lee nin onerdigi canta olmazsa onuda denerim.
Cnm telaş yapma. Konuş sıpayla. Gözlerine bak vurgulu tane tane bişiler anlar gözlerinin içine bAkarak sorular sorCok sagol canim cevap yazdigin icin, bizde sanki hafif hafif goz temasi basladi gibi ama inan her dakika cocugun yuzun bakiyorum bir ilerleme olur mu diye. Doktor 90. Gune kadar bekleyecegiz dedi.3 ay dolmadan test yapilmiyormus.
Benimkide ayni canim 5 dk aglasin hemen getiriyor acikti bu emik istiyo diyeBenimki de bakıyor ediyor ama aglayinca biraz uğraşıyor baktı susturamadı hemen bana getiriyor ağlıyor diye. Sade onda ağlıyor sanıyor, sanki o bakmazken hiç ağlamıyor. Alt değiştirme gaz çıkarma falan tamam da aglayinca panik hala.
Amin canım inşallahBen bile ağlamaklı oldum canım umarım hemencik iyileşir, cokcok emer.
Benimkide ayni canim 5 dk aglasin hemen getiriyor acikti bu emik istiyo diyeancak yeni emipte aglarsa acikmadigini bilirse oyalamaya calisiyor.
Emik foreverBenimki açlık konusunda kaynana gibi zaten sürekli aç bu çocuk diyip duruyor. Çocuğun ağzına parmak tutuyor, cocuk da ağzını açıyo hemen aç bu aç doymamiş diyor.Surekli emzireyim istiyor ağlamıyor ya memedeyken. Değişik bir kafaları var
Gozun aydin hadi :)Kızlar şükürler olsun emdik. Ama aksama kadar ne dualar ettim ne sureler okudum. Bide ben bebeğimin fotosunu İnstagram olsun face olsun rahatca paylaşıyodum artık onu da yapmamaya karar verdim. Rabbim evlatlarımızı korusun çok zor
Birde sen bu kafayla bebeğini emzirip doyurmaya çalışıyorsun helal olsun sana.Ailem de sahit oldu dogum oncesi ölsün dedi bana ve cok uzulduler destekler 2 cocugada sanada bakariz babam ceketimi satar bakarim dio ki ben kacarak evlendim onlar esimi hic sevmediler esim beni tufekle hamileyken tehtit bile etti hepsini yuttum son demdeyim allah yardimcim olsun etmedigi kufur kalmadi cok sakin ve sessizim surekli asaliyor beni 23 yasim dahada katlanamiycam @gsm_lee cnm biriktim doldum tasiyorum anliyacaginiz
Süper haber her saniye meme ver artık.Amin canım inşallah
Niye böyle oluyor ki acaba
Süte geçen vitaminler konusunda evet et ürünleri yeşillik yumurta sebze vs.tuketmek lazım iyi beslenmek sütun kalitesini artırıyor sadece doyurucu oluyor yani..Ben yiyorum ama abartmıyorum ekmek biraz fazla kaciyo sadece benim çocuk dr u bişey demiyo da her sağlık ocağına gidişimde ordaki hemşire ye ye deyip duruyo kırmızı et ye de nasıl yersen ye deyip duruyo ben öyle kavurma falan yemem kokusu midemi bulandiriyoKuzum iki gün önce doktordaydik. Bebek emmedigi icin zayıfladı ben de hep sikkat ediyordum kendime kilo almamak için. Doktor kızdı bu bebegi beslenmen için iyi yemen lazım sonra peşine kosarken zaten zayiflayacaksin bebegin vitaminli süte ihtiyacı var dedi. Ben de dünden beri daha da yemeye başladım. Arada deprem oluyor gibi başım dönüyordu ama yanlış yaptım. Sütüm var diye yemedim ama belki de vitamin degeri çok düştü
Vallahi iyi sabretmişsin ben s...p sivardim kv olsa bile dinlemem ben bide inadim o sinirle gömleği yere atıp üzerind e zıplardım yani al sana gömlek derdim artık sıcak yemek ütülü gömlek unutacak eskide kaldı onlar katlanacaklar pardon da bana mi güvendi yani tek başıma anam agalayack o da bakacak yok öyle cingari koparırım valla:)Ben bütün gün wc ye bile zor gideyim . Eşim resmen gömleği ütüsüz diye laf söyledi , bi de kaynanam vardı. Sonra da bana yanlış anladın özür dilerim diyor . Sinir oluyorum ya bunlar gündüz ne durumda olduğumuzu bilmiyorlar
Bideeee.....senin esin hala eski düzende takılı kalmış bilincinde değil bence bütün gün halini görmese bile eve gelince bütün günün yorgunluğunu yüzünden anlaması gerek kucakta uyuyan bir bebeğiniz var sizinde yani...Akşam gelince de çay filan bekliyor kendine ne yapayım ben acaba
Canım uzulmeee dicem ama elinde değil biliyorum ama klise olcak güçlü olmak zorundasın oğlun icn ayakta durmalisin iyi bile idare ediyosun ben annem yanimda iken elim ayağım karisiyo sen maşallah çok iyi bakıyosun oğluna hiç tereddüt bile etme bak güzel olacak herşey iyi haberler alacaksın düzelecek emin ol ciddi bişey yoktur bence olsa dr paniklerdi ac diye sakin ol topla kendini minik bian önce emsin iyi haberlerini bekliyoruz...Kızlar geldik doktora 8 günde 90 gr almış sadece. 2 gün daha gözetim altında tut olmadı hastaneye yatırıp biz takviye yaparız dedi. Ciğerini dinledi rengine baktı normal dedi bende kan ve idrar tetkiki yapmasını istedim. Enfeksiyona felan bakılacak sonuç bekliyoruz. Moralim çok bozul sütüm felan öyle azaldı ki dün 11 30 da emdi gece 4 te zorla kaldırdım tam 7 kere çekti uyudu ne yapsam emmedi sabah 7 30 da emdi. 8 saat ya az mı emdiği de 47 saniye. Kan verirken bebeğim ağladı ben ağladım. Hala da ağlıyorum bunu bile göz yaşım süzülerek yazıyorum. Nolur dua edin hersey geliyo aklıma. Hastaneye yatsa delik deşik olcak. Artık sütüm felan umrumda değil azmış çokmış. Tek mama yesin ama böyle olmasın yavrum
Hoşgeldiniz aramiza:)Kizlar .merabalar.ben de subat annesiyim.en son gebeyken yazmistim sonra araya tatil matil girdi.ben kullanici adimi sifremi unuttum.sizi her gun okuyorum.sizi ve yavrularinizi cok iyi taniyorum.allahim ne guzel sohbet ediuyolar diyip diyip duruyorum.sonra bugun farkettim kendimi bildigim icin kullanici adimi sifremi telefonuma kaydetmisim.telefonuma kaydettigimi de unutmusumm
Bundan sonra sohbetlerinize beni de alin.
Benim ailem hayatta konusmaz onla cok kizginlar cunku.Birde sen bu kafayla bebeğini emzirip doyurmaya çalışıyorsun helal olsun sana.
Aile büyükleriniz konuşsa düzelmezmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?