2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Benimki de bakıyor ediyor ama aglayinca biraz uğraşıyor baktı susturamadı hemen bana getiriyor ağlıyor diye. Sade onda ağlıyor sanıyor, sanki o bakmazken hiç ağlamıyor. Alt değiştirme gaz çıkarma falan tamam da aglayinca panik hala.

Cok sagol canim cevap yazdigin icin, bizde sanki hafif hafif goz temasi basladi gibi ama inan her dakika cocugun yuzun bakiyorum bir ilerleme olur mu diye. Doktor 90. Gune kadar bekleyecegiz dedi.3 ay dolmadan test yapilmiyormus.
Cnm telaş yapma. Konuş sıpayla. Gözlerine bak vurgulu tane tane bişiler anlar gözlerinin içine bAkarak sorular sor

Benimkide ayni canim 5 dk aglasin hemen getiriyor acikti bu emik istiyo diye ancak yeni emipte aglarsa acikmadigini bilirse oyalamaya calisiyor.

Benimkide ayni canim 5 dk aglasin hemen getiriyor acikti bu emik istiyo diye ancak yeni emipte aglarsa acikmadigini bilirse oyalamaya calisiyor.

Benimki açlık konusunda kaynana gibi zaten sürekli aç bu çocuk diyip duruyor. Çocuğun ağzına parmak tutuyor, cocuk da ağzını açıyo hemen aç bu aç doymamiş diyor. Surekli emzireyim istiyor ağlamıyor ya memedeyken. Değişik bir kafaları var

Birde sen bu kafayla bebeğini emzirip doyurmaya çalışıyorsun helal olsun sana.
Aile büyükleriniz konuşsa düzelmezmi?

Niye böyle oluyor ki acaba

Benim bildigim terbiyeli daha iyi zaten sutun miktari bebegin emisine gore ayarlaniyor. Terbiyeli yumusak memede daha cok yagli sur varmis daha besleyici ve doyurucu oluyirmu. Benimkiler arada yumusuyir arada sertlesiyor buda bebegin dengesizliginden kaynaklaniyor bence.

Süte geçen vitaminler konusunda evet et ürünleri yeşillik yumurta sebze vs.tuketmek lazım iyi beslenmek sütun kalitesini artırıyor sadece doyurucu oluyor yani..Ben yiyorum ama abartmıyorum ekmek biraz fazla kaciyo sadece benim çocuk dr u bişey demiyo da her sağlık ocağına gidişimde ordaki hemşire ye ye deyip duruyo kırmızı et ye de nasıl yersen ye deyip duruyo ben öyle kavurma falan yemem kokusu midemi bulandiriyo humana çok içiyorum ben cok çabukbitiyo bir kutu bide lactamil içiyorum geceleri de yani elimden geldiğince yemeye gayret ediyorum hala biraz ödem de var ama yarın kadın doğum dr uma randevum var alttan bakacaktı neler olmuş bakalım :)
Vallahi iyi sabretmişsin ben s...p sivardim kv olsa bile dinlemem ben bide inadim o sinirle gömleği yere atıp üzerind e zıplardım yani al sana gömlek derdim artık sıcak yemek ütülü gömlek unutacak eskide kaldı onlar katlanacaklar pardon da bana mi güvendi yani tek başıma anam agalayack o da bakacak yok öyle cingari koparırım valla:)
Akşam gelince de çay filan bekliyor kendine ne yapayım ben acaba
Bideeee.....senin esin hala eski düzende takılı kalmış bilincinde değil bence bütün gün halini görmese bile eve gelince bütün günün yorgunluğunu yüzünden anlaması gerek kucakta uyuyan bir bebeğiniz var sizinde yani...
Canım uzulmeee dicem ama elinde değil biliyorum ama klise olcak güçlü olmak zorundasın oğlun icn ayakta durmalisin iyi bile idare ediyosun ben annem yanimda iken elim ayağım karisiyo sen maşallah çok iyi bakıyosun oğluna hiç tereddüt bile etme bak güzel olacak herşey iyi haberler alacaksın düzelecek emin ol ciddi bişey yoktur bence olsa dr paniklerdi ac diye sakin ol topla kendini minik bian önce emsin iyi haberlerini bekliyoruz...
Hoşgeldiniz aramiza:)

Birde sen bu kafayla bebeğini emzirip doyurmaya çalışıyorsun helal olsun sana.
Aile büyükleriniz konuşsa düzelmezmi?
Benim ailem hayatta konusmaz onla cok kizginlar cunku.
Sutum icin hep dua ediyorum allahim hep yardim ediyor sutum icin bazen hicbisi yemesemde cok sukur ki var agliyorum her gun ve dua ediyorum kacmassin diye.
Sabir iste kizim 3 yasina giricek cok iyi dusunup karar vermem lazim onlarin gelecegi + benim gelecegim icin

Ya ömerin bi derdi var ama ne çözemedim. Derin dalamıyor. Kıpır kıpır elleri. Gazı olduğunda ıkınır o ıhh ıhh diye zorlanma sesi çıkarır. Karnı yumuşacık gazı yok sanırım. Ama bi derdi var anlayamıyorum yatamıyorum o yüzden. Ben kakasına çok takıldım. Bugün rengi normale döndü ama kokusu bu sefer bambaşka ve balçık gibi mukuslu bi tuhaf. Bugün doktora gitmek için kaka bekledim. Ama geceye kadar hiç yapmadı. Yarın gidicem bakayım ne diyecek. Umarım önemli değildir Homely_angel sana yazmamıştım canım cevabını okumuştumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…