- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.101
Ailem de sahit oldu dogum oncesi ölsün dedi bana ve cok uzulduler destekler 2 cocugada sanada bakariz babam ceketimi satar bakarim dio ki ben kacarak evlendim onlar esimi hic sevmediler esim beni tufekle hamileyken tehtit bile etti hepsini yuttum son demdeyim allah yardimcim olsun etmedigi kufur kalmadi cok sakin ve sessizim surekli asaliyor beni 23 yasim dahada katlanamiycam P Prime18 cnm biriktim doldum tasiyorum anliyacaginiz
Ya ömerin bi derdi var ama ne çözemedim. Derin dalamıyor. Kıpır kıpır elleri. Gazı olduğunda ıkınır o ıhh ıhh diye zorlanma sesi çıkarır. Karnı yumuşacık gazı yok sanırım. Ama bi derdi var anlayamıyorumyatamıyorum o yüzden. Ben kakasına çok takıldım. Bugün rengi normale döndü ama kokusu bu sefer bambaşka ve balçık gibi mukuslu bi tuhaf. Bugün doktora gitmek için kaka bekledim. Ama geceye kadar hiç yapmadı. Yarın gidicem bakayım ne diyecek. Umarım önemli değildir Homely_angel sana yazmamıştım canım cevabını okumuştumda
Tamamen sağmayı denedin mi? Benim öyle olmuştu emzince de az geliyordu ama doluydu sağıp boşaltınca rahatlamıştımKızlar galiba sol memede süt kanalı tıkandı, geceden beri deli etti beni.
Önce çok süt birikti sandım, çocuk uyanmadan ben uyandırıp emdirdim. Biraz rahatlar gibi olsa da bir bölgede sertlik ve Ağrı var. Öyle yattım, kalktım yine emzirdim ama geçmedi.ne yapsam ki?
Kızlar galiba sol memede süt kanalı tıkandı, geceden beri deli etti beni.
Önce çok süt birikti sandım, çocuk uyanmadan ben uyandırıp emdirdim. Biraz rahatlar gibi olsa da bir bölgede sertlik ve Ağrı var. Öyle yattım, kalktım yine emzirdim ama geçmedi.ne yapsam ki?
Boyle durumda en iyisi hastane pompasi ile sagmak. Hastaneye gidemem dersen once ilik dus al dusta o sert yerlere masaj yap.sonra sag bir guzel sagdiktan sonrada bebisi emzir. Mastit olmadan gecer umarim.Kızlar galiba sol memede süt kanalı tıkandı, geceden beri deli etti beni.
Degisik bir sey yaptin mi duzeltmek icin?Bizdede ben kendim uyudum mamamızı içirdim şükür şimdi kala yaptık uyanmadan değiştirirsem ne mutlu bana. Allah ım bu nöbetler bile ne güzelmiş
Basiniz sagolsun.allah rahmet eylesinGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Cok uzgunun kizlarrr ya babaannemi kaybettik bebegimi goremeden gitti iki ay kalmisti iki ay sonra gidicektik yanina iki ay ya
Amin cok saol canmBasiniz sagolsun.allah rahmet eylesin
Basin saolsun canim. Isiklar icinde uyusun.Benim annemin ananeside cok gormek istiyordu cocugum olsun. Torununun torunu olacakti efsun.gorursem cennetlik olacagim deyip duruyordu. Hamileyken vefat etti.Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Cok uzgunun kizlarrr ya babaannemi kaybettik bebegimi goremeden gitti iki ay kalmisti iki ay sonra gidicektik yanina iki ay ya
Yok sampuanlamiyorum. Mumkunse islatmiyorum bile kafasini. Ense biraz islaniyor ama tum başını islatmiyorum. 1 er gun arayla sac yikiyorum.bazem 2 gun bile oluyor. Cok yikanmaya alisip yaglanmasin saci diye.Kizlar bi de yavrularinizi her aksam gece yatmadan once yikadiginizda saclarini ger seferinde sampuanlamiyosuniz degil mi.basina su dokup cikariyo musunuz.
Cnm allah yardımcın olsun. Benim aklımda da tersi kalmış. Ailen destek olmuyor eşin destek diye. İkisinden birinin yarım kalması çok kötü. Hele ikisi de yoksa çok fena. Babalık ağır mı grliyor acaba eşineAilem de sahit oldu dogum oncesi ölsün dedi bana ve cok uzulduler destekler 2 cocugada sanada bakariz babam ceketimi satar bakarim dio ki ben kacarak evlendim onlar esimi hic sevmediler esim beni tufekle hamileyken tehtit bile etti hepsini yuttum son demdeyim allah yardimcim olsun etmedigi kufur kalmadi cok sakin ve sessizim surekli asaliyor beni 23 yasim dahada katlanamiycam P Prime18 cnm biriktim doldum tasiyorum anliyacaginiz
Amin saol canm cok zor bsymis cok istemisti gormek gun sayiyordu hic beklemiyordumBasin saolsun canim. Isiklar icinde uyusun.Benim annemin ananeside cok gormek istiyordu cocugum olsun. Torununun torunu olacakti efsun.gorursem cennetlik olacagim deyip duruyordu. Hamileyken vefat etti.
Yok sampuanlamiyorum. Mumkunse islatmiyorum bile kafasini. Ense biraz islaniyor ama tum başını islatmiyorum. 1 er gun arayla sac yikiyorum.bazem 2 gun bile oluyor. Cok yikanmaya alisip yaglanmasin saci diye.
Bizim doktor azda olsa şampuan dök dedi. Bende hergün şampuanlıyorum.Kizlar bi de yavrularinizi her aksam gece yatmadan once yikadiginizda saclarini ger seferinde sampuanlamiyosuniz degil mi.basina su dokup cikariyo musunuz.
Sut olmazsa emmez canim. Sen emzir. Sut gelir zamanla artar. Incir uyutmasi filan tarifi verdi arkadaslar dun onlari yap ye.Kizlar bnm bebegim emmeyi basladi bu sefer sut yok
evet kol altim sızlıyor dediğimde konuşmuştuk evet kasar geriliyor gibi tıkanmasından korktum bendeBendede oluyor canım yazmistim kimseden ses çıkmamıştı hala ara ara oluyor ama dikkat ettim dışarı çıkarken ince giyinipte göğüslerimi üşütürsem oyle oluyor emzirme sonrasinda sanki ince bir damar çekiliyor uçtan başlayıp meme içinden kol altına doğru sizliyor.
Çok sağol canım eşime atayım :)
Şükür olsun canim sevindim senin adına bence sigara içme süte geçiyor çünkü ondan da içmemiş olabilirKızlar şükürler olsun emdik. Ama aksama kadar ne dualar ettim ne sureler okudum. Bide ben bebeğimin fotosunu İnstagram olsun face olsun rahatca paylaşıyodum artık onu da yapmamaya karar verdim. Rabbim evlatlarımızı korusun çok zor
Basın sagolsun kuzum nur içinde yatsin benim dedem de nişanıma 20 gün kala vefat etmişti seni çok iyi anlıyorum içim hep buruktu çok istiyordu görmekGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
İnsallah canm ya dünden beri emmeyi basladi yârim saat emdi geçmiş msjlara bi bakim hmn denicemSut olmazsa emmez canim. Sen emzir. Sut gelir zamanla artar. Incir uyutmasi filan tarifi verdi arkadaslar dun onlari yap ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?