2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Çok zor durum, biz sana şunu yap diyemeyiz tabi ki ama dilerim ki her şey yoluna girer. Naçizane Önerim ise eşine ciddi bir konuşma yapıp rest çekmen yönünde, ne demek tüfekle tehdit etmek filan. Allah yardımcın olsun.

Ne zor di mi bazen konuşamamaları, derdini anlatamamaları

Kızlar galiba sol memede süt kanalı tıkandı, geceden beri deli etti beni.

Önce çok süt birikti sandım, çocuk uyanmadan ben uyandırıp emdirdim. Biraz rahatlar gibi olsa da bir bölgede sertlik ve Ağrı var. Öyle yattım, kalktım yine emzirdim ama geçmedi.ne yapsam ki?

Tamamen sağmayı denedin mi? Benim öyle olmuştu emzince de az geliyordu ama doluydu sağıp boşaltınca rahatlamıştım

Kizlar gunaydin.bebegin uyku duzen isini ne yapiyosunuz.bana da bi fikir verin.benim oglan kolik.devamli kucakta.gunduz uykulari cok az.oglen 12-1ekadar sekerleme yaparak geciriyo.10dak 15dak kisa iykular.oglen 12gibi 2saatlik bi uykusu var.sonra 5e kadar yok.bazen oyaliyorum yatmasin diye.7bucuk gibi gece uykusuna gecsin diye.bazen de oyaliyamiyorum.1.sinifa giden oglum var.onunla ilgileneyim diye yatmasina musade ediyorum bazen.oyalarken nasil oyaliyosunuz.butun gun kucagimda.sirti yere gelince aglamaya basliyo.kanguru aldim onda da cok durmuyo.

Sicak uygula emzir sonrada ozellikle o bolgeye masaj yaparak sag

Boyle durumda en iyisi hastane pompasi ile sagmak. Hastaneye gidemem dersen once ilik dus al dusta o sert yerlere masaj yap.sonra sag bir guzel sagdiktan sonrada bebisi emzir. Mastit olmadan gecer umarim.

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Cok uzgunun kizlarrr ya babaannemi kaybettik bebegimi goremeden gitti iki ay kalmisti iki ay sonra gidicektik yanina iki ay ya

Kizlar bi de yavrularinizi her aksam gece yatmadan once yikadiginizda saclarini ger seferinde sampuanlamiyosuniz degil mi.basina su dokup cikariyo musunuz.

Cok uzgunun kizlarrr ya babaannemi kaybettik bebegimi goremeden gitti iki ay kalmisti iki ay sonra gidicektik yanina iki ay ya
Basin saolsun canim. Isiklar icinde uyusun.Benim annemin ananeside cok gormek istiyordu cocugum olsun. Torununun torunu olacakti efsun.gorursem cennetlik olacagim deyip duruyordu. Hamileyken vefat etti.
Kizlar bi de yavrularinizi her aksam gece yatmadan once yikadiginizda saclarini ger seferinde sampuanlamiyosuniz degil mi.basina su dokup cikariyo musunuz.
Yok sampuanlamiyorum. Mumkunse islatmiyorum bile kafasini. Ense biraz islaniyor ama tum başını islatmiyorum. 1 er gun arayla sac yikiyorum.bazem 2 gun bile oluyor. Cok yikanmaya alisip yaglanmasin saci diye.

Cnm allah yardımcın olsun. Benim aklımda da tersi kalmış. Ailen destek olmuyor eşin destek diye. İkisinden birinin yarım kalması çok kötü. Hele ikisi de yoksa çok fena. Babalık ağır mı grliyor acaba eşine

Amin saol canm cok zor bsymis cok istemisti gormek gun sayiyordu hic beklemiyordum

evet kol altim sızlıyor dediğimde konuşmuştuk evet kasar geriliyor gibi tıkanmasından korktum bende

P Prime18 esin soruyordu ya usume isini tesadüfen karsima cikti bu aciklama :)Eki Görüntüle 2135983
Çok sağol canım eşime atayım :)
Dün 10 da uyudu ya 3:3 da hortladı 4 e doğru uyudu ama o kadar az emdi ki memeler füze iki emdi durdu uyku arası
Sonra 5 de mırıldandı dedim hep 5 de kalkıyordu sanırım ondan sonra baktım gaz gözünü açmadık uyandırmadım 7 de uyandık
Tam uyuttum derken babayı gördü gözler açıldı uyku kaçtı tekrar emzirdim de şimdi 15 dk uyukladı şükür
Böyle olunca da ben dinletemedim 12 de yatınca beraber yatıp 5 de kalkıyorduk kız 10 da yatınca bende ortalığı toparlayıp 12 de yattım bu sefer 3 saat sonra uyanmış oldum
12 -5 6-9 10 olunca uyumuş oliyordum şimdi 3 er saat uyumuş oldum
Kızım uykusunu alsin da önemli değil artık o yatınca hemen yatarım napayim
Efsun kaç saate bir emiyor gece kaç kere kalkıyorsunuz uyaniklik süresi ben kadar bizim çok değişiyor bazen 1 1.5 bazen 3 saat uyanık kalıyor baldan anne en fazla 1.5 saat sonra uykuya geçmesi gerektiğini yazmış o yüzden uyutmayan çalışıyorum öğlen tutuyor genelde ama akşam zor :) babayı görünce uyumuyor
Baba da özlüyor
Dün dedim ya erkenden uyumaya alışırsa üzülür diye
Bugün sabah diyor ki 10 da yattı fazla oyanayamadik dükkana gelin kızımı göreyim ay dedim sabandan aksama helak oluruz
Uyumiyor uyusa kucakta uyuyor sabahtan akşamdan olmaz da yine öğlen geliriz dedim :) orda babayı görünce mağazada değişik seyleri görümce uyumiyor hoş ağlamıyor da
Yazanede emziriyoeum yatağa koyuyorum uyumiyor orda kendi yatağı olmayinca pusette de uyumiyor hem de sırtı çok terliyor sevmiyor bu sefer uyurken benim kucakla duruyor 3 saat kopuyor kollar Esimde müşteri gelir diye kucağına alamıyor ondan iki gün gittik yorulduk yeter iki günlük doz :)
Şükür olsun canim sevindim senin adına bence sigara içme süte geçiyor çünkü ondan da içmemiş olabilir
Sen Cuma’ya kalmadan bugün götür doktora dediğimde yer varsa evin nerde csnim Ankara tip fakültesinden de gidebilirsin
Basın sagolsun kuzum nur içinde yatsin benim dedem de nişanıma 20 gün kala vefat etmişti seni çok iyi anlıyorum içim hep buruktu çok istiyordu görmek
Üzülme cennetinden izler oglunu korur ben hep öyle diyorum anneannem dedelerim kızımı izleyip ordan koruyorlar diyorum keşke görselerdi ama hayat iste bizleri böyle boyle büyütüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…