2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bnm bebegim emmeyi basladi bu sefer sut yok
Ay çok sevindim ya muhteşem haber
Sağ emzir sağ emzir @kaancelil öyle yapmış sanırım oğlunda 3. Gün sonunda sut gelmiş
Bir nemesis sor sut artırıcı damla al
İki humana still tea cay al onu iç
Sut artırıcı seyler hoşaflar dene
Tahin pekmez tüket
3 kesinlikle günde 3/4 litre su iç
Evde her yer sürahi sise olsun

8de yatinca 12 ye kadar uyuyor 12de emince 4 e kadar.sonra 6da tekrar kalkiyor. Bazen uyuyor geri bugun mesela uyudu 8.30dz kalkti ama bazende 6da kalinca geri uyumuyor. Belli olmuyor yani. Ama efsun gunduz hic uyumuyor neredeyse. Anca disari cikarsam acik havada pusette uyuyor. Yoksa sabah 8den aksam 8e uyanik.
İnsallah canm ya dünden beri emmeyi basladi yârim saat emdi geçmiş msjlara bi bakim hmn denicem
Stilac damla dene canim birde.
Evet su en onemlisi suya abanmak lazim.ben mesela pazar gunu gezerken cok su icmemisim heralde. O gun memikler dolmadi.

Amin saol kuzum evet cok zor ya bizim gelmemiz icin gun sayarken boyle olmasi cok gormek istemisti hic beklemiyirdum gecen aradığında zmn yok diye kapatmıştım vicdan azabi cekiyorum

Saolun kizlar ecazeyi aradim birazdan getiricek damlayi humana cayi bn normalde hic su icmem gun icinde dun zorladim kendimi bir buçuk litre ictim bugun iki litre icerim insallah devami gelir emmeyi

Kizlar gunaydin bizim bebis dunden beri burnu tikali ve hiril hiril ötuyor serum fizyolojik yaptik banyo yaptirdik hala ayni cigerden ses ve oksuruk yok onerileriniz var mi

Rest ceksem aninda bosar beni farkindayim ailemle duzgunce konusup birakicam bu gidisle cocuklar babasiz buyumesin istiyorum ama boyle piskopat biriyle de yasamalarini istemiyorum sagol cnm allah razi olsun

POWERHACK canim yazdıklarına çok üzüldüm sana şunu diyeyim kimseye boşan bosanma demem hayat seni hayatın ama siddet içinde büyümüş bir çocuk olarak babam aşırı siddet gösteren biriydi anneme hemde hukuk okumus bi adam düşün o soddetin içinde büyüdüm küçükken babamdan ayrılma anne derdim ama sonra iyi ki ayrılmışlar yoksa ablam yan da annem gözümün önünde olecekti
Babam annemin kolunu parmağını kırdı ablam kucagidnayken bıçak fırlatmış insan şah damarına 3 cm kalmış annemin ya ablama gelseydi der annem hep annem okumus öğretmen olmuş kadın ama o zamanlar dul derler vs diye he durdu evde ama 25 senenin sonunda boşandı
Ablamı gözümün önünde kayışla dovdu babam erkeklerle oturturken gördü diye
Psokopat bi herid babam ben çok çekmedim ayrıldıklarında orta sondaydim o yüzden hep dedim iyi ko ayrılmışlar ablam çok cekti
Beni de ortaokuldayken çardakta erkeklerle oturuyorsun diye dovdu asansörde kafama yumduğu bi koydu aynaya geçti kafam bizlere de başlayınca vurmaya annem ayrıldı
Ben 12 sene görüşmedim babamla ablam daha fazla sonra benim dugun vesilesiyle baristik hoş dugun Arife’sinde 2 kere kavga ettik 30 yaşındayım iki kere ustume yürüdü kufur etti bende ona kufur ettim kopegimle gitmiştim kopegim babamı sevmesine rağmen hırladi üstüme gelince ondan tırstı bende kufurlerinin aynısı saydırdım kaçtım kopegimle en son Arkamdan koşuyordu beni dovmek icin çünkü adam manyak sonra eşim gitti ağzına etti bi güzel biz nişanlıydık bu kız 30 yasında o kudurler ne baba böyle Olacak yine görüşmeyin ben göndermem dedi eşime yüzü düştü tabi zaten kanser oldu bagieska kanseri o yüzden eskisi gibi şiddetli olmasa da ara ara atışsak da gidiyorum baba diyorum gidiyorum aslibda özünde çok iyi bir insan ama siddete meyilli psikopat bi herif çünkü üvey anne elinde büyümüş biri babam kadın et yapar babamın önünde yermiş babama izlettirmiş aç bırakırmış e böyle bi anne elinde büyüyünceye adamda manyak olmuş
Yine de anneme babama siddet göstermesini kabul gödurmez ama içimden affetmeye çalışıyorum bu şekilde önceden beterdi şimdi yaşlandı ekmegi niye yamuk kestin diye anneme kufur eder geçerken halıyı yamulttun düzeltmedin diye ta sofradan kasik fırlatan bi adamdı şimdi evlenince de eşimden cekinir oldu
Anneme diyorum gidiyorum 3 saat dayanamıyorum ekmegi niye yamuk kestin bardagi niye oraya koydun diye konuşuyor hala anan artık kufur etmiyor ve haşlandı sadece homurdanıyor böyle yapıyor ben 3 saat dayanamıyorum sen nasıl 25 sene cekmissin diyorum
Yanı demem o ki seninde iki kızın var bizde iki kızız ablam 38 yasında hala evlenmedi çünkü babamdan dolayı korkuyor ben desen siddetin içinde büyüdüğüm icin aslibda çok şakın sen şakrak olsam da sinirkebince gözüm dönüyor acayip sinirleniyorum ve öfke kontrolüm olmuyor ya karşındakine vuruyorum ya bsy kırıyorum ya çok kırıcı oluyorum bu da küçüklükten siddet içinde buyumemden kolay öfkelenmiyorum ama öfkelendiğim zaman gözüm dönüyor mantıklı düşünemiyorum bu sebepten psikoloğa çok gittim mesela geçen kızı memeye ittirdim kolunu az da olsa sıktım diye buraya yaZdim ya
Hep öfkemi kontrol edemememden korkum siddet içinde büyüdüğüm icin tek bildiğim siddet olduğundan yarın bir gün kol sıkma yerine kızıma vurursam kendimi kontrol edemeyip öfkemi kontrol edemeyip kötü bsy yapmaktan korkuyorum o zaman kendimi hayatta affetmem Esimde beni camdan asagi Atar öyle bsy yaparsam annem bi tokat bile atmamıştır mesela ama babam bizim psikolojimizi çok bozdu mesela ablam çok cekti babamdan hem dayak yedi hem annemin dayagini gördü ama o benim kadar sinirli değildir
Ben ablamla annemin dayak yemesini gördüm ablam kadar olmasa da dayak yedim zaten ben dayak yiyince ablama da kufurleri başlayınca annem ayrıldı belki de ben annemi ablamı dayak yerken çok gördüğüm icin ablama göre daha sınırlıyım ablam soğukkanlıdır genelde ben hemen cellanirim

Yanı demem o ki iki kızın var onların can sağlığı ruh sağlığı açısından yarın bir gün sana yapılanları kızına da yapacagını düşünerek arkanda ailende varken en dogru kararı vermeni temenni ederim
Senin psikolojinden çok iki kızının siddete şahit olması ilerde siddet görmelerinin ben derece onlara zarar vereceğini düşün diye bunlari yazdım sana
Annem 25 sene cekti bizde onla çektik hep derim annemde der keşke erkenden ayrılsaydın ayrılsaydık babamda hep düzeleceğim diye kapılarda yataedi ağlardı zırlardı ama 2 hafta sonra kufurler yumruklar havalarda uçuşurdu

Hakkında hayırlısı olsun rabbim iki kızının yüzüne baksın seni en hayırlı yola soksun insalah

Diyor zaten 2 cocukla biz hayatimizi yasayamiyoruz ozaman yapmiycaktik dedim ben cok istemisim de ondan yapmis kendi zerre korunmadi hala korunmuyir ben igneyle korunuyorum sıkıldim cinsel hayatindan da evliliginde de gina geldi biriktim doldum tastim

Amin saol kuzum evet cok zor ya bizim gelmemiz icin gun sayarken boyle olmasi cok gormek istemisti hic beklemiyirdum gecen aradığında zmn yok diye kapatmıştım vicdan azabi cekiyorum
Bende dedeme gitmemiştim çok iyi hatırlıyorum Perşembe günüydü annem gel gidelim dedi nedense gezmeden falan sanırım gitmedim cumartesi sabah vefat etti çok ağladım vedalaşmadık diye
annemi evliliğimin ilk zamanları her gün arayamiyordum unutuyordum sonra Dedem aklıma geldi o sebeplen annemi her gün ararım
Allahin takdiri buymuş kuzum

Sorma eski düzende kalmış orası kesin .ama dün akşam hallettim onu bi daha öyle yapacağını sanmıyorum neymiş geç kalmış duruşmaya o yüzden sormuş nerede gömlek var mi diye yoksa bisey dememiş filan hemen kıvırmaya çalıştı da yemezler. Verdim dün akşam ali yi ona öldü yorgunluktan 2 saatte , biraz yapmaz lazım.bundan sonra her akşam böyle al bak dicem

Bizimki de 8 8:30 da yatarsa 12 e hortlar o zaman
Gündüz uyulmadığı icin o zaman erken uykuya geçiyor bizimki de gündüz evdeysek uyur araları en fazla 1.5 saat ama işte gündüz ayık kalacağı zamanı 8 den sonra yapıyor :) doktor zamanla 6/7 saat uyuyacak geceleri dedi o günleri iple cekiuorim :)

Sen ablan annen cok kotu zamanlar gecirmissiniz siddet kadar kotu bisi yok benimki fiziksel degil sozel ustume yuruyor ama vurmuyor 3 yasindaki kizim agliyor ortamizda bazen ona geberesice öl rahatliyalim diyor agladiginda bende agliyorum sende öl diyor.
Hasta olmiyim adama geliyorlar kusuyorum geber artik dio ne yapsam ölmemi bekliyor cok sagolun desteginiz icin allah razi olsun gozum acildi artik ailemle konusup bu ise bir son vericem cocuklarimla daha iyi bir hayata merhaba dwriz siddetsiz.
Yasadiklariniza cok uzuldum gozlerim doldu siddeten korkuyorum benimki de meyilli baya allah babana akil versin duzelmez ama huy edinmis artik.
Ins siz mutlu olusunuz yuvanizda esin iyi davransin hep evliligi bozmak zor ama bazen gerekiyor iste

Bebeleriniz gunduz uyuyo mu kizlar.uyumadigi vakitlerde nasil oyaliyosyunuz.hep kucak ustiyo ve huysuz oluyolar
Uyuyor ama kucakla canim kolik çünkü ancak gece yatağında oluyor onda da kucakta dalıyor akşamları baba uyutuyor kicaginda durduruyor bi 45 dk öğlen yatırıyor

Boyle durumda en iyisi hastane pompasi ile sagmak. Hastaneye gidemem dersen once ilik dus al dusta o sert yerlere masaj yap.sonra sag bir guzel sagdiktan sonrada bebisi emzir. Mastit olmadan gecer umarim.

Umarım, gerekirse gidip sağarım canım. Önce diğer seçenekleri deniyim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…