- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.141
Aslında sen harici kızına da sözlü siddet başlamış canım kızına öl demesi hemde küçük çocuk icin büyük travmatik bi durumSen ablan annen cok kotu zamanlar gecirmissiniz siddet kadar kotu bisi yok benimki fiziksel degil sozel ustume yuruyor ama vurmuyor 3 yasindaki kizim agliyor ortamizda bazen ona geberesice öl rahatliyalim diyor agladiginda bende agliyorum sende öl diyor.
Hasta olmiyim adama geliyorlar kusuyorum geber artik dio ne yapsam ölmemi bekliyor cok sagolun desteginiz icin allah razi olsun gozum acildi artik ailemle konusup bu ise bir son vericem cocuklarimla daha iyi bir hayata merhaba dwriz siddetsiz.
Yasadiklariniza cok uzuldum gozlerim doldu siddeten korkuyorum benimki de meyilli baya allah babana akil versin duzelmez ama huy edinmis artik.
Ins siz mutlu olusunuz yuvanizda esin iyi davransin hep evliligi bozmak zor ama bazen gerekiyor iste
Rest ceksem aninda bosar beni farkindayim ailemle duzgunce konusup birakicam bu gidisle cocuklar babasiz buyumesin istiyorum ama boyle piskopat biriyle de yasamalarini istemiyorum sagol cnm allah razi olsun
Kavgasiz gurultusuz kufursuz babama gittim 4 gun kaldim duzelir belki diye adam evde alkol partisi yapmis eve geldim raki kokusundan gecilmiyor ben orda aglarken o playstation oynamislar sabaha kadae bana cok agir kufur etti diye cicek almis evlilik hayatim boyunca ilk kez cicek qlio dedim bunla kendi mi affetiriceksin ben duzelmeni istiyorum geri birakayimmi seni dio sıkilmis cocuklu hayattan beyfendi ozaman korunucakti. Cok dogru soyluyorsun eziyet cekiyorum ki ilerde kizlariminda cekmesini istemitorum duzelmiycek cunkuBoşanmak çok kolay olmamalı derim hep ama gerekiyorsa da eziyete dönüşmeden kangren parmağı keseceksin. Bunu en iyi sen anlayacaksın, oluru yok diyorsan yoktur ve eminim sen kızlarını gayet güzel büyütürsün
Farkindayim herseyin kizim peltek konusuyor tam sokulemedi belki kavgalari ve sozlu siddeti yuzundendir vurdu bir kac kez ona onune gectim sacmalama yapma dedim kizim hala onu seviyor o senden nefret ediyorum dio o hala bacagina yapisip baba baba diye agliyor cok zor durum gercekten kime anlatsam herkes benim tarafimda.Aslında sen harici kızına da sözlü siddet başlamış canım kızına öl demesi hemde küçük çocuk icin büyük travmatik bi durum
Büyük olsa aman babam sapıttı yine deyip gülüp geçebilir ama o yasta ki kız çocuğu icin çok kötü bsy allah göstermesin
İyi düşün iyi olsun ama Ailenle konus
Babasız kalmasınlar olayı çok dramatik saçma bi olay bence hiç öyle düşünme böyle olacağına babasız kalsın daha mutlu olur emin ol
Annemde babasız kalmasınlar diye dul demesinlee diye durdu sonuç babasız kaldım siddetten uzak kaldım akıl sağlığım daha da bozulmadan dayak yemekten erkenden kurtuldum yoksa babasız kalmasın diye diye babasız değil anasız ablasız kalacaktım
Sende öyle düşün babasız kalmasın derken anasız kalırsa bu çocuk ? O zaman ben olacak öl diyen bi baba kızlarına bakacak mi
Hem öl diyen bi baba olduktan sonra babasız kalsın daha iyi
Yanlış ablama açık açık akıl verir gibi yazmışım ama İnan bunlari yasayan bie çocuk gördüğümde kendim de yaşadığım icin ve bende bıraktığı izleri bak çocuğum oldu hala atlatamadığim icin dayanamıyorum
Tabi yine de en dogru karar senin
Canim senjn hurmalı tarifi bulamadım ben zahmet olmSA TEKRAR paylaşır misinBen uyanık tutmayı beceremiyorum ya:/ özellşkle akşam saatleribde çok ağlıyor hiç bi şwkilde durmuyor. 5 er dk uyuyup çok uyumuş gibi uyanıyor. 11 de ancak geçiyor gece uykusuna. Şu an 1 buçuk saat tutabildim uyudu ama uyanır büyük ihtimal
Basin sagolsun cnm bende babannemi kaybettim 40i cikicak zor gercekten ölüm sende uzulme diycem insan dayanamiyor biliyorum ama bebegini dusun bak emmeye baslamis sık sık emzir gelir sutun merak etmeGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Cok uzgunun kizlarrr ya babaannemi kaybettik bebegimi goremeden gitti iki ay kalmisti iki ay sonra gidicektik yanina iki ay ya
Aynen o durumdayiz canim. Gece kaliteli uyku uyuyamasi o yuzden. Yan cevirip yatirinca daha rahat etti derin uykuya düştü. Neden oluyor acabaKizlar gunaydin bizim bebis dunden beri burnu tikali ve hiril hiril ötuyor serum fizyolojik yaptik banyo yaptirdik hala ayni cigerden ses ve oksuruk yok onerileriniz var mi
Canim bana hiç vurmadı diyorsun ama bunlar vurmakta beter seyler zaten ilerisi vurmak bir adim daha cinnet geçirirse bu adam o tüfeğin tetiğine Basar yanı illa sana tokat atmak yumruk atmak zorunda değil siddet her turlu siddet ki çocuğuna da vurmaya başlamışFarkindayim herseyin kizim peltek konusuyor tam sokulemedi belki kavgalari ve sozlu siddeti yuzundendir vurdu bir kac kez ona onune gectim sacmalama yapma dedim kizim hala onu seviyor o senden nefret ediyorum dio o hala bacagina yapisip baba baba diye agliyor cok zor durum gercekten kime anlatsam herkes benim tarafimda.
Evliligimin 2.ayinda bana zorla erotik film izlettimisti 1 ay kendime gelemedi kustum hep hayatim kararmisti resmen.
Keske ozmaan bosasaydim ilk kizima gebeyken cop kovasina torba gecirmedim diye cinnet getirip tufegi 6 aylik gebeyken karnima dayadi patlaticam dedi ki fisekleri onumde koymustu zaten tufege doluydu sıksana dedim sıkmadi kasap bicagiyla tehtit etti bir kqc kez eline alip kesicem seni dedi ki sabah kahvalti ya uyanamamisim diye ozaman bebek ucakti kolikti ilk kizim zorlaniyordum.
Cok zorlandim degisicem der aglar sizlardi kabul ederdim hep ama artik kabul edemiycem cok doldum
Kuzum senin hurmalı tarifi bulamadım kaçırdım ben ya zahmet olmazsa tekrar paylaşabilir misinÇift taraf pişirdim aslında soğuyunca yedik. Aman benim kız zaten meyve ve kuruyemişle yaşıyor böyle karışık yemesede olur:) inciri cevizi muzu ayrı ayrı çok severek yer
Bu arada evet incirleri küçük küçük doğrayıp koydum
Dün sabaha karşı 3 gibi uyandi ondan sonra hep sıkılgan sesler cikardi yataginda uyuyamadi. Sonra gündüz iki kere yarimsar saat uyudu banyo yaptirdim yine uyumadi. Akşam da misafirlerimiz vardi resmen bizimle 11 e kadar uyanik kaldiBebeleriniz gunduz uyuyo mu kizlar.uyumadigi vakitlerde nasil oyaliyosyunuz.hep kucak ustiyo ve huysuz oluyolar
Tabiki siddetin turlusu var ben piskolojik siddete maruz kaliyorum cok zor seyler yasadim 5 senelik evlilik hayatim boyunca fedakarlik yaptim ona sorarsan o yapmis calismis yedirmis icirmis okadarina kadar soyluyor dun aksam sen bitirirsen biter diyor her aksam bunu konusuyoruz su 2 gun icinde iyice dusunup karar vericem ben onceden hep alttan aldim gecen ruya gordum bana bir kadin birseylerin musallat oldugunu bakara suresini okuttur kendine dedi bir ablamiz sagolsun okudu hoca degil ama gozum acildi esimin tavirlari bir an da cirkinlesti gozumde eskiden de yapardi fazla batmazdi goze simdi bana batiyor artik ne dus alasim ne sacimi basimi tarayip makyaj yapasim var zorla birlikte oluyoruz eziyet bana surekli kaygastirici kullaniyor cunku kuruyorum istek yok ban yo yaparken agliyorum zorluyor iliskiye diye eziyet oldu bana evlilik kafamda son noktayi koyunca evde durasim gelmiyorCanim bana hiç vurmadı diyorsun ama bunlar vurmakta beter seyler zaten ilerisi vurmak bir adim daha cinnet geçirirse bu adam o tüfeğin tetiğine Basar yanı illa sana tokat atmak yumruk atmak zorunda değil siddet her turlu siddet ki çocuğuna da vurmaya başlamış
Çocuklar küçükken hayvanlar gibi koşulsuz şartsız sever ama ilerde anlar bende küçükken Babama öyleydim ne kadar dovse de annemi ablamı babamı severdim ilerde anladım ha hala severim ama iyi ki o ortamdan kurtulmuşuz diyorum Sevmekle Özlem’le bitmiyor her şey akıl sağlığı en önemlisi
Yeni dogum yapmis birine bosan demek zor ama bence arkana bakma kac kurtul yahu. Kendin icin cocuklarin icin kac. Benn okurken dehsete dustum. O bebeler o ortamda kalmamali..Farkindayim herseyin kizim peltek konusuyor tam sokulemedi belki kavgalari ve sozlu siddeti yuzundendir vurdu bir kac kez ona onune gectim sacmalama yapma dedim kizim hala onu seviyor o senden nefret ediyorum dio o hala bacagina yapisip baba baba diye agliyor cok zor durum gercekten kime anlatsam herkes benim tarafimda.
Evliligimin 2.ayinda bana zorla erotik film izlettimisti 1 ay kendime gelemedi kustum hep hayatim kararmisti resmen.
Keske ozmaan bosasaydim ilk kizima gebeyken cop kovasina torba gecirmedim diye cinnet getirip tufegi 6 aylik gebeyken karnima dayadi patlaticam dedi ki fisekleri onumde koymustu zaten tufege doluydu sıksana dedim sıkmadi kasap bicagiyla tehtit etti bir kqc kez eline alip kesicem seni dedi ki sabah kahvalti ya uyanamamisim diye ozaman bebek ucakti kolikti ilk kizim zorlaniyordum.
Cok zorlandim degisicem der aglar sizlardi kabul ederdim hep ama artik kabul edemiycem cok doldum
Bugun doktora goturecegim cnm sorarim bizimki guzel uyuyor sorun yok ama rahat ememiyor ac kaliyor gibi hissediyorum 1 saatte bir zorla 4 5 dk anca emiyor hiril hirilAynen o durumdayiz canim. Gece kaliteli uyku uyuyamasi o yuzden. Yan cevirip yatirinca daha rahat etti derin uykuya düştü. Neden oluyor acaba
Kizim ufak bir ses yukselttigimde iki buklum oluyor korkudan farkindayim herseyin canim bitirmek en hayirlisi benim ve cocuklarim icin sanirim ogle de olucakYeni dogum yapmis birine bosan demek zor ama bence arkana bakma kac kurtul yahu. Kendin icin cocuklarin icin kac. Benn okurken dehsete dustum. O bebeler o ortamda kalmamali..
Cnm oncedende boyle miydi yoksa bebisten sonrami boyle oldu erkeklerde de lohusa depresyonu olabilirmisKizim ufak bir ses yukselttigimde iki buklum oluyor korkudan farkindayim herseyin canim bitirmek en hayirlisi benim ve cocuklarim icin sanirim ogle de olucak
Ahaha yok kiz gayette acemi debelenen bir anayim bende. Hirilti Benimkinde de var canim. Serum fizyolojik damlatiyorum surekli. Birde geceleri emzirmeden once 1 2 kasik sicak su veriyorum. Birkac saat rahatlatiyor. Uzun vadeli bir cozumum yok.sabaha karsi osman amca gibi hirliyor bazen..
Yok yok gayette bilincli cevablar veriyorsun...Ahaha yok kiz gayette acemi debelenen bir anayim bende. Hirilti Benimkinde de var canim. Serum fizyolojik damlatiyorum surekli. Birde geceleri emzirmeden once 1 2 kasik sicak su veriyorum. Birkac saat rahatlatiyor. Uzun vadeli bir cozumum yok.sabaha karsi osman amca gibi hirliyor bazen..
Hep boyleydi sinirlenince gozu hicbisi gormuyordu seytana donuyordu bir anda.Cnm oncedende boyle miydi yoksa bebisten sonrami boyle oldu erkeklerde de lohusa depresyonu olabilirmis
Kiyamam ya en cok cocuuklar etkileniyor bu islerdenKizim ufak bir ses yukselttigimde iki buklum oluyor korkudan farkindayim herseyin canim bitirmek en hayirlisi benim ve cocuklarim icin sanirim ogle de olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?