2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aslinda yardim almasi kendi icinde iyi olur genc yasta sinir hastasi olmus.. bence tek degil 2 cocugu oldugunun farkina varmali kendi ailesi uyarmiyor mu belki onlari dinler

Yok yok gayette bilincli cevablar veriyorsun...
Bende serum fizyolojik aldim o biraz rahatlatti ama hala var hirilti nette normal diyor ama ana yuregi iste.. sicak suyu bende denicem ins fayda eder
Ben o durumu doktora sordum hafif geniz akintisi var 6 aydan sonra antihistaminik verebiliriz ama suan yapacak birsey yok dedi. Toza tuye herseye yeni alisiyor bunyesi alerji yapiyordur dedi. Biraz daha buyuyunce zaten onu yutmayi ogrenir dedi.

Aslinda yardim almasi kendi icinde iyi olur genc yasta sinir hastasi olmus.. bence tek degil 2 cocugu oldugunun farkina varmali kendi ailesi uyarmiyor mu belki onlari dinler
Hamile kadina tufek dogrultan bebesine geber diyen bir baba lafla islah olmaz. Ya komaya sokana kadsr doveceksin bir daha cesaret edemeyecek. Ya direk komaya sokacaksin eli kolu kalkmayacak. Yada yol vereceksin gidecek..

Ben o durumu doktora sordum hafif geniz akintisi var 6 aydan sonra antihistaminik verebiliriz ama suan yapacak birsey yok dedi. Toza tuye herseye yeni alisiyor bunyesi alerji yapiyordur dedi. Biraz daha buyuyunce zaten onu yutmayi ogrenir dedi.
Ay cok rahatladim sagol cnm nettede kucuk bebeklerde olur yaziyor..
Birde bizim bebis emerken kitliktan cikmis gibi nefes almadan emiyor hizli hizli oda genzine kaciyordu orda birikintimi yapti acaba

Hamile kadina tufek dogrultan bebesine geber diyen bir baba lafla islah olmaz. Ya komaya sokana kadsr doveceksin bir daha cesaret edemeyecek. Ya direk komaya sokacaksin eli kolu kalkmayacak. Yada yol vereceksin gidecek..
Valla bana kalsa ben cocuklarimida alir giderim ben deli bir insanim kimsenin afrasiyla tafrasiyla ugrasamam...sonra kendilerini boyle bir b.k saniyorlar. Ama baskasina birak git denmiyor allah islah etsin visneli turtamin esini

Ay cok rahatladim sagol cnm nettede kucuk bebeklerde olur yaziyor..
Birde bizim bebis emerken kitliktan cikmis gibi nefes almadan emiyor hizli hizli oda genzine kaciyordu orda birikintimi yapti acaba
Her emerken mutlaka boguluyor benimkide saniriim herkeste ayni dert var oncexen panik oluyordum artik sadece burnunun ust kismini kaldiriyorum parmagimla geciyor. Ilk zamanlar ciglik atiyordum korkudan. Simdi aman yinrmi boguldun bebisim emik kaciyormu acelen ne diyorum

Babasi allaha inanmaz kufurbazin alkoligin teki kardesi de babasinin izinden gidio
Kimse uyarmaz ben anne babasina
Beni tufekle tehtit edio oldurecek dedigimde olmemissin iste bak hayattasin bisi olmaz isten sinirlenmistir dio

Valla bana kalsa ben cocuklarimida alir giderim ben deli bir insanim kimsenin afrasiyla tafrasiyla ugrasamam...sonra kendilerini boyle bir b.k saniyorlar. Ama baskasina birak git denmiyor allah islah etsin visneli turtamin esini
Allah razi olsun kizlar konusmak iyi geldi sizlerle @gsm_lee nemesis aklim kalmamis benim akil veriyorsunuz bana odesin iki cocuga da bana da nafaka

Evet oyleymis kuzum ya hastaymış bir aydr yemk yemiyormuş bnden gizlemişler en cokta buna kiziyorum neden gizlediler söyleselerdi gelirdim son kez gorurdum

Canim senjn hurmalı tarifi bulamadım ben zahmet olmSA TEKRAR paylaşır misin
Alıntıladım cnm tarifi

Kanım dondu şuan. İnşallah o tüfek elinde patlar da bi tarafına gelir.

POWERHACK . Kuzum yazdıklarını üzülerek okudum Rabbim yardimcin olsun. Ben kocamla tanismadan önce aynı bu karakterde biriyle sevgiliydim. Dakikasi dakikasını tutmazdi. Hem çok sinirli hem çok duygusaldi. Benimle sevgili olabilmek için hep melek yanını gösterdi. O kadar guzel kirpikleri gözleri vardi ki baktıkça dayanamadim ve aşık oldugumu zannedip teklifini kabul ettim. 1.5 senem zehir oldu onunla. Küfür de duydum bana vurmaya da kalkti beni kıskandırmak için başkasıyla da görüştü hatta ve hatta esrar kullandığını farkettim yine affettim yine affettim düzelecek zannettim hep söz verdi ama düzelmedi ben de salak gibi umutla bekledim. Ailemle tanıştırdim babam bile bizi defalarca gördü ve saygi duydu evlilik yolundayiz diye. Sonra baktim ki bu ne esrardan vazgececek ne kötü huylarindan. Bir toplum icinde söylediği bir cümle sonrasi aniden ayrilma kararı aldim ve kesinlikle vazgecmedim aylarca yalvardi.
Ondan birkac ay sonra eşimle tanistim. Dünyada ne kadar güzel kalpli temiz hayat yasayan insanlar var dedim. Eşim bana melek gibi geldi eli yüzü dili tertemiz. Sadık.. Güvenle yaslanabilrcegim... Tam da baba olabilecek bir insan :)) eşimle bir kere görüştük ikinciye ailesini alıp evime geldi üçüncüde yüzükleri taktık:) çok şükür bin şükür onu karsima cikaran Rabbime. Eger ben o serseriye tahammül etmeye devam etseydim şimdi kim bilir ne berbat durumdaydim kendi kararlarimizin sonuclarini yasiyoruz canim tabi ki kader bunun adı... Bunu söylemek çok zir tabi ki ama dilerim ki sen de bir gün yeter artik dersin.. Yaşın çok küçük senin yasitlarin hala hayatla tanismamis universitelerde simarik çocuk gibi yaşıyor. Dinimizde de demokraside de evlilik kadar boşanmak da haktır.. İnsallah kendi hayatinin ve çocuklarının hayatinin çok degerli oldugunun farkina vardiginda gerekeni yaparsin kuzum

Kızlar bizde doktora gidicez birazdan. Kakasının değişik yapısı ve kokusundan dolayı. Biogaia damlamız bitti acaba ondan mı diye düşünüyorum ama içim rahat edecek doktor görürse. Kendi dr muz yıllık izindeymiş başka doktora aldım. Bu defa annem var trafikte dünkü yaşadığım stresi yaşamam

Bugun asil dogum yaptigim hastanede 2. Ay kontrolumuz vardi. Doktor odaklanma ve takip var dedi. Hic olmasaydi bazi tetkikler yapardik ama su an icin anormal bir durum var diyemeyiz dolayisiyla incelemeye alinacak bisey yok dedi. Yasina gore bir skala varmis onun icindeyiz biz ama bazi bebek o araligin ust sinirina daha yakindir daha cok odaklanir tepki verir dedi.3. Ayda tekrar degerlendirelim dedi. Simdi 3. Ayi bekleyecegim bakalim.
Mesaj yazan dua eden herkese cok tesekkur ederim...

Canim d.bakirda hangi cocuk druna gidiyosunuz.bizimde mama aldigi icin kabizlik problemimiz var

Şu okuduklarımdan sonra yazarsam çok ağır olacak, o yüzden susuyorum. Allah seni de, kızlarını da kurtarsın o adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…