- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.161
Aynen ogle gercekten deKiyamam ya en cok cocuuklar etkileniyor bu islerden
Aslinda yardim almasi kendi icinde iyi olur genc yasta sinir hastasi olmus.. bence tek degil 2 cocugu oldugunun farkina varmali kendi ailesi uyarmiyor mu belki onlari dinlerHep boyleydi sinirlenince gozu hicbisi gormuyordu seytana donuyordu bir anda.
Cocuklardan sonra dahada artti tabi kendi kufurlu bir insandi ben evlenmeden oncw o yonunu hic gormedim dun diyorum gozum kormus seni boyle gormemistim ben oda dio kopruyu gecene kadar sakladim kendimi dio
Siniri gecince kac kurtul benden dio sonra gitme dio aglio naptigini oda bilmio piskologa git dedim 1 sefer gitti sonra yok ya isim olmaz dedi
Ben o durumu doktora sordum hafif geniz akintisi var 6 aydan sonra antihistaminik verebiliriz ama suan yapacak birsey yok dedi. Toza tuye herseye yeni alisiyor bunyesi alerji yapiyordur dedi. Biraz daha buyuyunce zaten onu yutmayi ogrenir dedi.Yok yok gayette bilincli cevablar veriyorsun...
Bende serum fizyolojik aldim o biraz rahatlatti ama hala var hirilti nette normal diyor ama ana yuregi iste.. sicak suyu bende denicem ins fayda eder
Hamile kadina tufek dogrultan bebesine geber diyen bir baba lafla islah olmaz. Ya komaya sokana kadsr doveceksin bir daha cesaret edemeyecek. Ya direk komaya sokacaksin eli kolu kalkmayacak. Yada yol vereceksin gidecek..Aslinda yardim almasi kendi icinde iyi olur genc yasta sinir hastasi olmus.. bence tek degil 2 cocugu oldugunun farkina varmali kendi ailesi uyarmiyor mu belki onlari dinler
Ay cok rahatladim sagol cnm nettede kucuk bebeklerde olur yaziyor..Ben o durumu doktora sordum hafif geniz akintisi var 6 aydan sonra antihistaminik verebiliriz ama suan yapacak birsey yok dedi. Toza tuye herseye yeni alisiyor bunyesi alerji yapiyordur dedi. Biraz daha buyuyunce zaten onu yutmayi ogrenir dedi.
Valla bana kalsa ben cocuklarimida alir giderim ben deli bir insanim kimsenin afrasiyla tafrasiyla ugrasamam...sonra kendilerini boyle bir b.k saniyorlar. Ama baskasina birak git denmiyor allah islah etsin visneli turtamin esiniHamile kadina tufek dogrultan bebesine geber diyen bir baba lafla islah olmaz. Ya komaya sokana kadsr doveceksin bir daha cesaret edemeyecek. Ya direk komaya sokacaksin eli kolu kalkmayacak. Yada yol vereceksin gidecek..
Her emerken mutlaka boguluyor benimkide saniriim herkeste ayni dert var oncexen panik oluyordum artik sadece burnunun ust kismini kaldiriyorum parmagimla geciyor. Ilk zamanlar ciglik atiyordum korkudan. Simdi aman yinrmi boguldun bebisim emik kaciyormu acelen ne diyorumAy cok rahatladim sagol cnm nettede kucuk bebeklerde olur yaziyor..
Birde bizim bebis emerken kitliktan cikmis gibi nefes almadan emiyor hizli hizli oda genzine kaciyordu orda birikintimi yapti acaba
Babasi allaha inanmaz kufurbazin alkoligin teki kardesi de babasinin izinden gidioAslinda yardim almasi kendi icinde iyi olur genc yasta sinir hastasi olmus.. bence tek degil 2 cocugu oldugunun farkina varmali kendi ailesi uyarmiyor mu belki onlari dinler
Allah razi olsun kizlar konusmak iyi geldi sizlerle @gsm_leeValla bana kalsa ben cocuklarimida alir giderim ben deli bir insanim kimsenin afrasiyla tafrasiyla ugrasamam...sonra kendilerini boyle bir b.k saniyorlar. Ama baskasina birak git denmiyor allah islah etsin visneli turtamin esini
Hic kimsem yok dertlesecsgim iyiki yazmisim yoksa icime ata ata hasta olurdum herhaldeKeske elimizden fazlasi gelse...
Evet oyleymis kuzum ya hastaymış bir aydr yemk yemiyormuş bnden gizlemişler en cokta buna kiziyorum neden gizlediler söyleselerdi gelirdim son kez gorurdumBende dedeme gitmemiştim çok iyi hatırlıyorum Perşembe günüydü annem gel gidelim dedi nedense gezmeden falan sanırım gitmedim cumartesi sabah vefat etti çok ağladım vedalaşmadık diye
annemi evliliğimin ilk zamanları her gün arayamiyordum unutuyordum sonra Dedem aklıma geldi o sebeplen annemi her gün ararım
Allahin takdiri buymuş kuzum
Saol tatlim teşekkür ederimBaşınız sağolsun canım
Sık sık emizirmeye calisiyorum insallah sutumde gelir bebekte hp emer yaEmzir sürekli, iner tekrar sütlerin. Sadece sık sık gaz çıkart.
Bak bi sağlıklı atıştırmalık tarifi daha veriyim. Bunu bizim ev hslkı da çok sevdi bana kalmadı
10 adet hurmanın çekirdeklerini çıkarıp sıcak su da bekletiyoruz. Sonra hurmaları yarım bardak ceviz ve iki kaşık kakaoyla robattan geçiriyoruz. Küçük toplar yapıp buzdolabında biraz bekletip yiyoruz:)
Ben de senin muzlu tarifi deniycem bi ara. Bi gün muz bitiyo bi gün ceviz:) hepsini bi araya getirip yapcam inşallah:)
Alıntıladım cnm tarifiCanim senjn hurmalı tarifi bulamadım ben zahmet olmSA TEKRAR paylaşır misin
Farkindayim herseyin kizim peltek konusuyor tam sokulemedi belki kavgalari ve sozlu siddeti yuzundendir vurdu bir kac kez ona onune gectim sacmalama yapma dedim kizim hala onu seviyor o senden nefret ediyorum dio o hala bacagina yapisip baba baba diye agliyor cok zor durum gercekten kime anlatsam herkes benim tarafimda.
Evliligimin 2.ayinda bana zorla erotik film izlettimisti 1 ay kendime gelemedi kustum hep hayatim kararmisti resmen.
Keske ozmaan bosasaydim ilk kizima gebeyken cop kovasina torba gecirmedim diye cinnet getirip tufegi 6 aylik gebeyken karnima dayadi patlaticam dedi ki fisekleri onumde koymustu zaten tufege doluydu sıksana dedim sıkmadi kasap bicagiyla tehtit etti bir kqc kez eline alip kesicem seni dedi ki sabah kahvalti ya uyanamamisim diye ozaman bebek ucakti kolikti ilk kizim zorlaniyordum.
Cok zorlandim degisicem der aglar sizlardi kabul ederdim hep ama artik kabul edemiycem cok doldum
Bugun asil dogum yaptigim hastanede 2. Ay kontrolumuz vardi. Doktor odaklanma ve takip var dedi. Hic olmasaydi bazi tetkikler yapardik ama su an icin anormal bir durum var diyemeyiz dolayisiyla incelemeye alinacak bisey yok dedi. Yasina gore bir skala varmis onun icindeyiz biz ama bazi bebek o araligin ust sinirina daha yakindir daha cok odaklanir tepki verir dedi.3. Ayda tekrar degerlendirelim dedi. Simdi 3. Ayi bekleyecegim bakalim.Demek ki 3 ay dolmadan olmasi icin vakti var. Sende telas yapmamaya calis. Bence sorun cikmayacaktir. Zaten sen ilk doktora goturupte 2.ay sonunda detayli tahlil yapılacakmış dediginde arkadasi aramistim doktoru boyle demis 2.ayin sonunda ilave tahlil yapilacakmis diye cok sasirmisti 2 aylik bebeye ne tahlili diye. Bak simdi senin doktor 3 e ertelemis.3 de gitsen belki 6 diyecek.
Canim d.bakirda hangi cocuk druna gidiyosunuz.bizimde mama aldigi icin kabizlik problemimiz varKızlar bizde doktora gidicez birazdan. Kakasının değişik yapısı ve kokusundan dolayı. Biogaia damlamız bitti acaba ondan mı diye düşünüyorum ama içim rahat edecek doktor görürse. Kendi dr muz yıllık izindeymiş başka doktora aldım. Bu defa annem var trafikte dünkü yaşadığım stresi yaşamam
Kavgasiz gurultusuz kufursuz babama gittim 4 gun kaldim duzelir belki diye adam evde alkol partisi yapmis eve geldim raki kokusundan gecilmiyor ben orda aglarken o playstation oynamislar sabaha kadae bana cok agir kufur etti diye cicek almis evlilik hayatim boyunca ilk kez cicek qlio dedim bunla kendi mi affetiriceksin ben duzelmeni istiyorum geri birakayimmi seni dio sıkilmis cocuklu hayattan beyfendi ozaman korunucakti. Cok dogru soyluyorsun eziyet cekiyorum ki ilerde kizlariminda cekmesini istemitorum duzelmiycek cunku
Farkindayim herseyin kizim peltek konusuyor tam sokulemedi belki kavgalari ve sozlu siddeti yuzundendir vurdu bir kac kez ona onune gectim sacmalama yapma dedim kizim hala onu seviyor o senden nefret ediyorum dio o hala bacagina yapisip baba baba diye agliyor cok zor durum gercekten kime anlatsam herkes benim tarafimda.
Evliligimin 2.ayinda bana zorla erotik film izlettimisti 1 ay kendime gelemedi kustum hep hayatim kararmisti resmen.
Keske ozmaan bosasaydim ilk kizima gebeyken cop kovasina torba gecirmedim diye cinnet getirip tufegi 6 aylik gebeyken karnima dayadi patlaticam dedi ki fisekleri onumde koymustu zaten tufege doluydu sıksana dedim sıkmadi kasap bicagiyla tehtit etti bir kqc kez eline alip kesicem seni dedi ki sabah kahvalti ya uyanamamisim diye ozaman bebek ucakti kolikti ilk kizim zorlaniyordum.
Cok zorlandim degisicem der aglar sizlardi kabul ederdim hep ama artik kabul edemiycem cok doldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?