- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.181
Bugun asil dogum yaptigim hastanede 2. Ay kontrolumuz vardi. Doktor odaklanma ve takip var dedi. Hic olmasaydi bazi tetkikler yapardik ama su an icin anormal bir durum var diyemeyiz dolayisiyla incelemeye alinacak bisey yok dedi. Yasina gore bir skala varmis onun icindeyiz biz ama bazi bebek o araligin ust sinirina daha yakindir daha cok odaklanir tepki verir dedi.3. Ayda tekrar degerlendirelim dedi. Simdi 3. Ayi bekleyecegim bakalim.
Mesaj yazan dua eden herkese cok tesekkur ederim...
Ben zaten demistim birsey cikmayacak oyle hissediyorum diye :) gor bak 3.ay bitmeden zaten hersey yoluna girecek.Bugun asil dogum yaptigim hastanede 2. Ay kontrolumuz vardi. Doktor odaklanma ve takip var dedi. Hic olmasaydi bazi tetkikler yapardik ama su an icin anormal bir durum var diyemeyiz dolayisiyla incelemeye alinacak bisey yok dedi. Yasina gore bir skala varmis onun icindeyiz biz ama bazi bebek o araligin ust sinirina daha yakindir daha cok odaklanir tepki verir dedi.3. Ayda tekrar degerlendirelim dedi. Simdi 3. Ayi bekleyecegim bakalim.
Mesaj yazan dua eden herkese cok tesekkur ederim...
Gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını. Gerçekten ağır şeyler. Umarım iki yönlü düşünüp en doğru kararı verirsiniz. Hem sizin hem çocukların ruh ve beden sağlığı için herşeyi düşünmelisin. Allah yardımcın olsunFarkindayim herseyin kizim peltek konusuyor tam sokulemedi belki kavgalari ve sozlu siddeti yuzundendir vurdu bir kac kez ona onune gectim sacmalama yapma dedim kizim hala onu seviyor o senden nefret ediyorum dio o hala bacagina yapisip baba baba diye agliyor cok zor durum gercekten kime anlatsam herkes benim tarafimda.
Evliligimin 2.ayinda bana zorla erotik film izlettimisti 1 ay kendime gelemedi kustum hep hayatim kararmisti resmen.
Keske ozmaan bosasaydim ilk kizima gebeyken cop kovasina torba gecirmedim diye cinnet getirip tufegi 6 aylik gebeyken karnima dayadi patlaticam dedi ki fisekleri onumde koymustu zaten tufege doluydu sıksana dedim sıkmadi kasap bicagiyla tehtit etti bir kqc kez eline alip kesicem seni dedi ki sabah kahvalti ya uyanamamisim diye ozaman bebek ucakti kolikti ilk kizim zorlaniyordum.
Cok zorlandim degisicem der aglar sizlardi kabul ederdim hep ama artik kabul edemiycem cok doldum
Ahaha yok kiz gayette acemi debelenen bir anayim bende. Hirilti Benimkinde de var canim. Serum fizyolojik damlatiyorum surekli. Birde geceleri emzirmeden once 1 2 kasik sicak su veriyorum. Birkac saat rahatlatiyor. Uzun vadeli bir cozumum yok.sabaha karsi osman amca gibi hirliyor bazen..
Saol tatlim teşekkür ederim
Sık sık emizirmeye calisiyorum insallah sutumde gelir bebekte hp emer ya
Cok sagol canim allah razi olsun insallahGözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını. Gerçekten ağır şeyler. Umarım iki yönlü düşünüp en doğru kararı verirsiniz. Hem sizin hem çocukların ruh ve beden sağlığı için herşeyi düşünmelisin. Allah yardımcın olsun
Cok guzel yazmissin gercekten cok sagol allah h3pinizinden razi olsun insallah cesaretimi toplar ailemle konusur destegi alir ve birakirimPOWERHACK . Kuzum yazdıklarını üzülerek okudum Rabbim yardimcin olsun. Ben kocamla tanismadan önce aynı bu karakterde biriyle sevgiliydim. Dakikasi dakikasını tutmazdi. Hem çok sinirli hem çok duygusaldi. Benimle sevgili olabilmek için hep melek yanını gösterdi. O kadar guzel kirpikleri gözleri vardi ki baktıkça dayanamadim ve aşık oldugumu zannedip teklifini kabul ettim. 1.5 senem zehir oldu onunla. Küfür de duydum bana vurmaya da kalkti beni kıskandırmak için başkasıyla da görüştü hatta ve hatta esrar kullandığını farkettim yine affettim yine affettim düzelecek zannettim hep söz verdi ama düzelmedi ben de salak gibi umutla bekledim. Ailemle tanıştırdim babam bile bizi defalarca gördü ve saygi duydu evlilik yolundayiz diye. Sonra baktim ki bu ne esrardan vazgececek ne kötü huylarindan. Bir toplum icinde söylediği bir cümle sonrasi aniden ayrilma kararı aldim ve kesinlikle vazgecmedim aylarca yalvardi.
Ondan birkac ay sonra eşimle tanistim. Dünyada ne kadar güzel kalpli temiz hayat yasayan insanlar var dedim. Eşim bana melek gibi geldi eli yüzü dili tertemiz. Sadık.. Güvenle yaslanabilrcegim... Tam da baba olabilecek bir insan :)) eşimle bir kere görüştük ikinciye ailesini alıp evime geldi üçüncüde yüzükleri taktık:) çok şükür bin şükür onu karsima cikaran Rabbime. Eger ben o serseriye tahammül etmeye devam etseydim şimdi kim bilir ne berbat durumdaydimkendi kararlarimizin sonuclarini yasiyoruz canim tabi ki kader bunun adı... Bunu söylemek çok zir tabi ki ama dilerim ki sen de bir gün yeter artik dersin.. Yaşın çok küçük senin yasitlarin hala hayatla tanismamis universitelerde simarik çocuk gibi yaşıyor. Dinimizde de demokraside de evlilik kadar boşanmak da haktır.. İnsallah kendi hayatinin ve çocuklarının hayatinin çok degerli oldugunun farkina vardiginda gerekeni yaparsin kuzum
Ailem de sahit oldu dogum oncesi ölsün dedi bana ve cok uzulduler destekler 2 cocugada sanada bakariz babam ceketimi satar bakarim dio ki ben kacarak evlendim onlar esimi hic sevmediler esim beni tufekle hamileyken tehtit bile etti hepsini yuttum son demdeyim allah yardimcim olsun etmedigi kufur kalmadi cok sakin ve sessizim surekli asaliyor beni 23 yasim dahada katlanamiycam @gsm_lee cnm biriktim doldum tasiyorum anliyacaginiz
Teşekkür ederim canm kafami dagitmaya çalışıyorumİnşallah canım, olumlu düşün. Sütün en önemli arttırıcısı bebekle zaman geçirip keyif almak, su içmek ve mutlu olacağın şeyler yapmak
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Cok uzgunun kizlarrr ya babaannemi kaybettik bebegimi goremeden gitti iki ay kalmisti iki ay sonra gidicektik yanina iki ay ya
Amin saol tatlim cok saolLiviya . Kuzum başınız sağolsun. Allah sabir versin..
Saol canm teşekkür ederimBaşın sağolsun
Of kuzum , senin gerçekten sıkkınmış , derdin varmışCahilligimin sonucu benimkisi ne dugun istedim ne bisi cok asiktim gozum kordu evliligimin 2.ci ayinda sozlu siddetle basladi ve hep var duzelicem dedi duzelmedi iste canim evde perde actirmaz kapali kapali giydirir herseyime baski yapardi zorla erotik seyler izletirdi cok kotu seyler yasadim yasiyorum haketmedjm bunlari
Başın sağolsun canım, bu arada süt için bütün tarifleri deneTeşekkür ederim canm kafami dagitmaya çalışıyorum
Anladım canım sizin kararınız tabiki de15-20 gün kremle uyuşma sağlayıp, fazla hareketli de olmadığı için rahat işlem yapılıyormuş. Ama şimdi iğne ile lokal anestezi yapılıp bebeği hareketsiz tutmaya çalışıyorlarmış. Ve o sırada çok ağlıyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?