2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Nasıl sevindim anlatamam, gözlerinden yaş aksa içimiz gidiyor. Kıyas yapmamak lazım canım gerçekten bazı bebekler yaşına gelmeden yürüyor, bazısı 1,5 yaşında. Sonuçta hepsi yürüyor. Bir arkadaşımın kızı 2 yaşını geçti hala konuşmuyor ama doktorlar 3 yaş dolmadan sorun yok diyor mesela.

Ben zaten demistim birsey cikmayacak oyle hissediyorum diye :) gor bak 3.ay bitmeden zaten hersey yoluna girecek.

Gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını. Gerçekten ağır şeyler. Umarım iki yönlü düşünüp en doğru kararı verirsiniz. Hem sizin hem çocukların ruh ve beden sağlığı için herşeyi düşünmelisin. Allah yardımcın olsun

Bu hırıltı olayını biz kardeşimde çok çektik, annem takmıştı kafaya. O zaman doktorun açıklaması şöyleydi, normal doğan bebeklerde hırıltı olma olasılığı düşüktür çünkü Doğum kanalında içerdeki tüm pisliği boşaltırlar. Sezeryan ülke doğanlar bunu temizlemek için bir kaç ay uğraşır be özellikle geceleri hırıltı Yaşar. Prematüre doğanlar için bu süre daha da uzundur.

Saol tatlim teşekkür ederim

Sık sık emizirmeye calisiyorum insallah sutumde gelir bebekte hp emer ya

İnşallah canım, olumlu düşün. Sütün en önemli arttırıcısı bebekle zaman geçirip keyif almak, su içmek ve mutlu olacağın şeyler yapmak

Selam kızlar .. 1 haftadır takip edemedim mülakat telaşım vardı bitti şükür ... Pazar günü bebek mevlidi yapacam inşallah onun koşturmasi var ... Bugün 2 aylık asimizi olduk bakalım bugün gece neler bekliyor bizi ... Meme olayına gelince giguslerim çok yumuşak benim de .bazen süt yetmiyor mu diyorum .. kilomuz 5,400 boy 59 cm kafa 39 çıktı 2 ayı bir hafta geçti tabi .. ben biraz bogaz enfeksiyonun geçiriyorum .. artık takibe devam ederim neler oldu bilmiyorum topikde iyidir inşallah bebeislerimiz

Cok sagol canim allah razi olsun insallah

Cok guzel yazmissin gercekten cok sagol allah h3pinizinden razi olsun insallah cesaretimi toplar ailemle konusur destegi alir ve birakirim

Allah yardımcın olsun. Kısa sürede bis şekilde hayatın güzelleşir inşallah. Zaten hassas bir dönemdeyiz

Of kuzum , senin gerçekten sıkkınmış , derdin varmış
Benim de sıkıntım var ama , yerinde gitmeeyen bişeyler var, benim kendi ailemle ilgili ,
O yüzden senin derdin yanında hiç bişey,,

Ya kızlar benim bebe , Cuma'dan beri 100 gram almış görünüyor
Önceki 2 hafta 500 gr aldı toplamda
Bu takibi sağlık ocağında yaptırdım tabi
En son Cuma tartıldı çok kötü görünüyorsun bırak dediler süt diyeti miyeti, ben de artık ne bulsam yiyorum, bu sefer kilo almı azaldı gibi bir durum ortaya çıktı

Anladım canım sizin kararınız tabiki de
ama bu durumu ben biraz da normal Doğum ve szeryana benzetiyorum aslında
Acı var o an ve biticek, kısa süreliğine ,
Ya da zaman ilerledikçe , genel anestezi de
O an hissetmeyecek, ayılınca hissedecek acı süresi zaman olarak artacak, iyileşme de keza öyle ve acının nerden geldiğini bilicek,
Ama şuan Acının nerden geldiğini bilmediği için emme ile avunabilecek, bize sarılınca rahatlayacak
Ben o yüzden benim de yanında olabileceğim bir doktor seçtim. İnş sorunsuz atlatırız , bizim pipi de sorun var, be kadar erken o kadar iyi dedim doktorumuz.

Kızlar dün akşam bitter çikolata yemiştim canım istedi sütsüz diye onu yedim. Bugün öğlen 4 5 saat uyuyan çocuk uyuyamıyor uyuyamadıkça da nasıl ağlıyo görmelisiniz bu kadar etkiler mi acaba çikolata. Yoksa başka bi sıkıntısı mı vardır ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…