2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynı şeyi ben yaşadım diyeti bıraktım hiç kilo almadı. Alakası var mı yok mu bilemiyorum ama dr da 4 ay bitesiye devam et dedi

Canım m .bende geçen hafta nutella çok yemiştim bi gün kahvaltida. Sonraki gun O kadar huysuz oldu ki ben ona bağlamıştım. Içindeki sütten olduğunu düşünmüyorum burda da arkadaşlar gaz yapıyor demişti ben ona bağlamıştım. Belki gaz sancısı filan olmuş olabilir sizde de.

Doktor ömerin kalbinde ses var eko çekilmesi lazım dedi kızlar. Normal genelde ama yine de çektir dedi. Nolur normal diyin yoksa ben kalp krizi geçiricem. Annem olmasa yanımda yığılıp kalırım. Elim ayağım bıraktı

Liviya canım basın sagolsun , toprağı bol olsun. Üzme kendini takdir i ilahi demek görmeden vefat etmesi gerekti . Ayrıca bebisin emmesine çok sevindim . Inşallah sütün de gelir stres yapma .

Kalpte ufurum o canım . Normal merak etme .bende de var . Yeni doganlarda da oluyor sonra geçiyor büyük cogunlugunda merak etme .

@Visneli_Turtam Allah yardımcın olsun. Küçük yaşta severek hatta kaçarak evlenip bunları yaşamak çok zor bi durum . En iyi kararı kendin vereceksin tabi ki bizler sadece kendimize göre yorum yaparız. Hamilelik , lohusalik bunlar kadınların en çok destek beklediği dönem . Sen eşinin tüfek dogrulttugunu yazmışsın , Allah korusun sana da çocuklarına da bisey olmasın . Esin esrar filan kullanıyor mu bilmiyorum ama dengesi bozuksa dikkat et . Severek evlenip sonunun böyle olması kötü ama önünde uzun yıllar var. Kendin için en doğru karar ne sen düşünüp verebilirsin .Allah yardım etsin

Bişey yoktur inşallah. Bende hamileyken yaşadım aynı şeyi ... çok korkuyor insan bişey çıkacak diye .

Kıyamam be canım. İnşallah hakettiğin mutluluğu bulurfsun. Çok zor ufak çocuklarla

Kuzum bide cektirdik eko. Hatta eko kotu cikti ekg de cektirdik. Bizdede ritm bozuklugu var takipteyiz. 6 aylikken tekrar kontrol dedi doktor.muhtemelen sizede 6 aylikken kontrol der.

Çok güzel haber çok sevindim
Şimdiden başarılar canım
aylar geçtikçe az alıyorlar 500 bile yeterli oluyor diye duydum kaç aylık oldunu
Benim bebe gündüz uykusu 3 saati buluyor
Sizin kiler hiç uyumayanvar allalla? Normal mi değil mi
Bizimki 3 saat bazen 2 saat uyuyor
Ben yiyince çok huzursuzluk yapıyor ertesi güne canim 12 saate süte geçiyormuş ama bizde hep ertesi gün etki ediyor
Aman kuzum dur içini ferah tut çektirin bakalım önlem amaçlı istemiş olabilir üzülme şakın hissederler

Kızlar lütfen acil cevap verin. Emziren anneler göğüsleriniz ne durumda benimkiler çok yumuşak 2 haftadır o sert göğüslerimden eser kalmadı. Süt geliyo ama bebeğim doymuyo sanki yada bana öyle geliyor. Sizin göğüsleriniz ne durumda çarşamba günü 2 aylık olucaz

Başın sağolsun canım, bu arada süt için bütün tarifleri dene
Sanki kilo alımı durunca sütüm de mi bişe var kervanına ben de katıldım
Saol canm hepsini denicem insallah tekrar sutum gelir bebek memeden sogumadan sutum gelsede
Ayina gore normal kilodaysa sknti yapma canm bnmki mamayla beslendigi icin kilo alimindan korkuyorum sagliksz kilo alir diye sen anne sutu veriyorsun yetiyordur sutun

Liviya canım basın sagolsun , toprağı bol olsun. Üzme kendini takdir i ilahi demek görmeden vefat etmesi gerekti . Ayrıca bebisin emmesine çok sevindim . Inşallah sütün de gelir stres yapma .
Amin saol canm evet son kez gormek kismet olmadi o beni uzuyor
Bi yandan cok uzgunum bi yandan bebegim emdigi icinde sevincliyim insallah emmesinin devami da gelir birakmaz birdaha

Sut geliyorsa terbiye olmustur benim ki hala dengesiz emdiği icin terbiye olmadı sinir oluyorum mecbur sağma yakmak zorunda kalıyorum ya da boşa lavaboya sikiyorum sıkma canını bebeğin doymazsa sorun olur

Bende bugün kopegimi düşünüp düşünüp ağladım ölecek korkusu sardı
Sanırım kafayı yedim lohusa bunalımı 40 gün falan sürmüyor bence yalan bence adapte olmak sıkıntılar bitti derken 3 ayı buluyordur 3 aylık olacağız 24 ünde ben hala bunalım
Ha 2 saat sonra kızıma bakıp bakıp ota kola gülüyorum sıyırdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…