- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.201
Aynı şeyi ben yaşadım diyeti bıraktım hiç kilo almadı. Alakası var mı yok mu bilemiyorum ama dr da 4 ay bitesiye devam et dediYa kızlar benim bebe , Cuma'dan beri 100 gram almış görünüyor
Önceki 2 hafta 500 gr aldı toplamda
Bu takibi sağlık ocağında yaptırdım tabi
En son Cuma tartıldı çok kötü görünüyorsun bırak dediler süt diyeti miyeti, ben de artık ne bulsam yiyorum, bu sefer kilo almı azaldı gibi bir durum ortaya çıktı
Canım m .bende geçen hafta nutella çok yemiştim bi gün kahvaltida. Sonraki gun O kadar huysuz oldu ki ben ona bağlamıştım. Içindeki sütten olduğunu düşünmüyorum burda da arkadaşlar gaz yapıyor demişti ben ona bağlamıştım. Belki gaz sancısı filan olmuş olabilir sizde de.Kızlar dün akşam bitter çikolata yemiştim canım istedi sütsüz diye onu yedim. Bugün öğlen 4 5 saat uyuyan çocuk uyuyamıyor uyuyamadıkça da nasıl ağlıyo görmelisiniz bu kadar etkiler mi acaba çikolata. Yoksa başka bi sıkıntısı mı vardır ki
Kalpte ufurum o canım . Normal merak etme .bende de var . Yeni doganlarda da oluyor sonra geçiyor büyük cogunlugunda merak etme .Doktor ömerin kalbinde ses var eko çekilmesi lazım dedi kızlar. Normal genelde ama yine de çektir dedi. Nolur normal diyin yoksa ben kalp krizi geçiricem. Annem olmasa yanımda yığılıp kalırım. Elim ayağım bıraktı
Kısa surede geçer insallahOf kuzum , senin gerçekten sıkkınmış , derdin varmış
Benim de sıkıntım var ama , yerinde gitmeeyen bişeyler var, benim kendi ailemle ilgili ,
O yüzden senin derdin yanında hiç bişey,,
Bişey yoktur inşallah. Bende hamileyken yaşadım aynı şeyi ... çok korkuyor insan bişey çıkacak diye .Doktor ömerin kalbinde ses var eko çekilmesi lazım dedi kızlar. Normal genelde ama yine de çektir dedi. Nolur normal diyin yoksa ben kalp krizi geçiricem. Annem olmasa yanımda yığılıp kalırım. Elim ayağım bıraktı
Kıyamam be canım. İnşallah hakettiğin mutluluğu bulurfsun. Çok zor ufak çocuklarlaDiyor zaten 2 cocukla biz hayatimizi yasayamiyoruz ozaman yapmiycaktik dedim ben cok istemisim de ondan yapmis kendi zerre korunmadi hala korunmuyir ben igneyle korunuyorum sıkıldim cinsel hayatindan da evliliginde de gina geldi biriktim doldum tastim
Kuzum bide cektirdik eko. Hatta eko kotu cikti ekg de cektirdik. Bizdede ritm bozuklugu var takipteyiz. 6 aylikken tekrar kontrol dedi doktor.muhtemelen sizede 6 aylikken kontrol der.Doktor ömerin kalbinde ses var eko çekilmesi lazım dedi kızlar. Normal genelde ama yine de çektir dedi. Nolur normal diyin yoksa ben kalp krizi geçiricem. Annem olmasa yanımda yığılıp kalırım. Elim ayağım bıraktı
Çok güzel haber çok sevindimBugun asil dogum yaptigim hastanede 2. Ay kontrolumuz vardi. Doktor odaklanma ve takip var dedi. Hic olmasaydi bazi tetkikler yapardik ama su an icin anormal bir durum var diyemeyiz dolayisiyla incelemeye alinacak bisey yok dedi. Yasina gore bir skala varmis onun icindeyiz biz ama bazi bebek o araligin ust sinirina daha yakindir daha cok odaklanir tepki verir dedi.3. Ayda tekrar degerlendirelim dedi. Simdi 3. Ayi bekleyecegim bakalim.
Mesaj yazan dua eden herkese cok tesekkur ederim...
Şimdiden başarılar canımSelam kızlar .. 1 haftadır takip edemedim mülakat telaşım vardı bitti şükür ... Pazar günü bebek mevlidi yapacam inşallah onun koşturmasi var ... Bugün 2 aylık asimizi olduk bakalım bugün gece neler bekliyor bizi ... Meme olayına gelince giguslerim çok yumuşak benim de .bazen süt yetmiyor mu diyorum .. kilomuz 5,400 boy 59 cm kafa 39 çıktı 2 ayı bir hafta geçti tabi .. ben biraz bogaz enfeksiyonun geçiriyorum .. artık takibe devam ederim neler oldu bilmiyorum topikde iyidir inşallah bebeislerimiz
aylar geçtikçe az alıyorlar 500 bile yeterli oluyor diye duydum kaç aylık oldunuYa kızlar benim bebe , Cuma'dan beri 100 gram almış görünüyor
Önceki 2 hafta 500 gr aldı toplamda
Bu takibi sağlık ocağında yaptırdım tabi
En son Cuma tartıldı çok kötü görünüyorsun bırak dediler süt diyeti miyeti, ben de artık ne bulsam yiyorum, bu sefer kilo almı azaldı gibi bir durum ortaya çıktı
Bizimki 3 saat bazen 2 saat uyuyorBenim bebe gündüz uykusu 3 saati buluyor
Sizin kiler hiç uyumayanvar allalla? Normal mi değil mi
Ben yiyince çok huzursuzluk yapıyor ertesi güne canim 12 saate süte geçiyormuş ama bizde hep ertesi gün etki ediyorKızlar dün akşam bitter çikolata yemiştim canım istedi sütsüz diye onu yedim. Bugün öğlen 4 5 saat uyuyan çocuk uyuyamıyor uyuyamadıkça da nasıl ağlıyo görmelisiniz bu kadar etkiler mi acaba çikolata. Yoksa başka bi sıkıntısı mı vardır ki
Aman kuzum dur içini ferah tut çektirin bakalım önlem amaçlı istemiş olabilir üzülme şakın hissederlerDoktor ömerin kalbinde ses var eko çekilmesi lazım dedi kızlar. Normal genelde ama yine de çektir dedi. Nolur normal diyin yoksa ben kalp krizi geçiricem. Annem olmasa yanımda yığılıp kalırım. Elim ayağım bıraktı
Saol canm hepsini denicem insallah tekrar sutum gelir bebek memeden sogumadan sutum gelsedeBaşın sağolsun canım, bu arada süt için bütün tarifleri dene
Sanki kilo alımı durunca sütüm de mi bişe var kervanına ben de katıldım
Saol kuzum teşekkür ederimLiviya başın sağolsun cnm ya
@Visneli_Turtam inan öyle üzüldümki okurken çok zor bi karar ama en doğru kararı verecekain inşallah canım
Amin saol canm evet son kez gormek kismet olmadi o beni uzuyorLiviya canım basın sagolsun , toprağı bol olsun. Üzme kendini takdir i ilahi demek görmeden vefat etmesi gerekti . Ayrıca bebisin emmesine çok sevindim . Inşallah sütün de gelir stres yapma .
Sut geliyorsa terbiye olmustur benim ki hala dengesiz emdiği icin terbiye olmadı sinir oluyorum mecbur sağma yakmak zorunda kalıyorum ya da boşa lavaboya sikiyorum sıkma canını bebeğin doymazsa sorun olurKızlar lütfen acil cevap verin. Emziren anneler göğüsleriniz ne durumda benimkiler çok yumuşak 2 haftadır o sert göğüslerimden eser kalmadı. Süt geliyo ama bebeğim doymuyo sanki yada bana öyle geliyor. Sizin göğüsleriniz ne durumda çarşamba günü 2 aylık olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?