2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bugün Subat anaları olarak panikten üzüntüden gelen haberlerden moralimiz bozuk

Azıcık gülelim bari
Ben biberon kullanmam dedim tükürdüğümü yaladım
Allahım çok şükür biberon alıyor dediğim gün oldu :) büyük konuşmamak lazımmış bakalım başka hangi tükürdüğumu yalayacağım

Eklentiler

• E14E6AB4-2ECF-48E1-AC5F-DD8E7D01E535.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 79

Terbiye olmuş göğüslrriniz

Ben yapmam dediklerimi hebuz yapmadim. Ama hayatta nazara vs inanmazdim bugun inandim.tukurdugumu yalama bu olabilir benim icin :)

Haydin bakalım kızlar kimler yapmam dediklerini yaptı kimler tukurduklerini yaladı azıcık gülelim kafamız dağılsın

Eklentiler

• ECB0EDC0-8348-473D-A4B8-22FC4E244554.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 41
Ay bende inanmazdım ama fark ettim ki bazi kişilerin enerjisi beni de bebeği de etkiliyor
Nelere yapmam dedin :)
Valla sallamak yok dedim hic sallamadim.tv yok dedim ama2 yasina kadar henuz o kisma gelmedik izletmiyorum tv ama yolun basi. Avmye sokmam demedim zaten 5.gunden beri gidiyor avmye.ama haftasonu gitmiyoruz mesela hafta ici tenha iken gidiyoruz. O da zaten haftasonu avm beni basiyor normalde de giremem.abur cubura karsi degilim odasi istedigi kadar dagilabilir.oyuncak dagina hamile kalmadan cevirmistim. Gurultude uyumaya alisik sorun yok ondada. Bi yemek icin pesinden kosmam dedim. Onun vakti var iste :)

Kızlar alerjik bebek anne yazısı buldum
http://bidunyacocuk.com/nazli-ve-uras/
Fikir olur size

İlla mukus kan olmasa da alerjik olabiliyormuş bende şimdi işkillendim kakada ki yeşil seyler sanki ayran içtiğimde oluyor onu takip edeceğim kızın cildi çok kuru zaten doktor atopik dermatit dedi krem aldık ama yine kırmızı egzama mk çözemedim kakasida sulu yazıyı okuyunca işkillendim şimdi

@Visneli_Turtam canım yazdıklarinin hepsini okudum babasindan şiddet görmüş bir kız çocuğu olarak yazıyorum babam vefat etmeden bi gün önce affettim onu çok ağır tranvalar atlattım kızlarını düşün derim boşan yada boşanma diyemem allahim yar ve yardımcın olsun.
Liviya başın saolsun mekanı cennet olsun.
Süt icimde elimden geleni yap canim insallah emmeye devam edecek kuzucuk
P Prime18 ben de tükürdügümu yaladıgim sey cok oldu sadece anne sütu dedim mama vermek zorunda kaldım
Fitil kullanmam çocuğumun orasını kurcalamam dedim kullandım
Sallamiycam koyucam uyuycak dedim uyusun diye salincak aldım ve daha aklima gelmeyen vardır heralde :)
Bugün kontrole gittik gun itibariyle tam 90 gunluguz 3 ayı bitirdik allaha bin şükur her şey iyiymiş kilomuz 6.240 gr boyumuz 61 cm kafamız 42 cm olmuş doguma gore hepsi iyi dediler doktor sünnet icin nisan sonu ya da mayıs başı yaptır dedi bizden bole allahım tüm yavrulamiza sağlık sıhhat versin.

Ben biberon yerine şırıngayla veririm
Ne olacak demiştim emmeycegi aklıma gelmezdi şırıngayla baya zorladım hep ağzından attı diliyle ağladı ağzında tuttu yutkunmadı sonra sarılık olunca biberona hop koştuk aventi almadı diyorum bu çocuk biberon bile almıyor ağlıyorum sonra doktor biberon önerdi onu alınca şükür biberon alıyor bile dedim avm karşı değilim ben ama dediğin gibi haftasonları kalabalıkta çocukla yorucu oliyor
Yemek icin koşmam diyorum ama koşacak gibiyim sanki bizim ki iştahsız
Tablet telefon tv karşı değilim gerektiği kadar kullanılınca sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Odasını da toplamam ya kendi toplamayı öğrenmeli :) ama yine de büyük konuşmayım

Amin canim tüm bebislerimizi
Çok şükür iyi olmanıza sevindim

Icerisinde bir emzirme yazisi var ki o da cok guzel..

Tablet telefon ve tv ye iki yasindanonce karsi ol :) bebislerin goz yapisi ve damarlari daha cok narin oldugundan o isik gozlere zarar veriyor. Ve 2 yasindan once tv otizmi tetikliyor. Cok ciddi arastirmalar var otizm ve tv baglantisina dair.

Amin saol canm cok teşekkür ederim
Masallah minik iyi kilo almış mama ne sıklıkla veriyorsun

Tablet telefon ve tv ye iki yasindanonce karsi ol :) bebislerin goz yapisi ve damarlari daha cok narin oldugundan o isik gozlere zarar veriyor. Ve 2 yasindan once tv otizmi tetikliyor. Cok ciddi arastirmalar var otizm ve tv baglantisina dair.
Çok erkenden bağlansın istemiyorum evet ama çizgi film vs dediğin gibi 2 yastan sonra izleyebilir
Mesela benim en sevdiğim şey sirinler izlemekti akşam 6 da çok mutlu olurdum iple çekerdim saat 6 olsun diye uyur Uykudan kalkar beklerdim
2 den sonra bile kontrollü yapmakta fayda var tabi dediğin gibi

Amin saol canm cok teşekkür ederim
Masallah minik iyi kilo almış mama ne sıklıkla veriyorsun
saol canim her emzirmeden sonra mama veriyorum 120 cc hazirliyorum bazen hepsini iciyo bazen bırakıyo 150 cc gececektim dr 120 de biraktigi oluyosa gecme dedi bu sekilde devam edicem cnm emmeye baslarsa senin ufaklık sende boyle bi metod uygularsın insallah bence gelecek o sütler :))

İnsallah canm ya bi gogusumde var damla damla geliyo birinde hic yok biraz oncede emdi 10 dkk falan insallah devam eder emmeye

kahveci34 mesajını yeni fark ettim. Içini ferah Tut inşallah 3. Ayda gittiğinde daha da düzelmiş olacak merak etme. Doktorun dediği gibi bazı bebekler daha çok odaklanir takip eder bazısı daha az . Sen üzme kendini bebeğe yansımasın .sürekli konuş onunla iletişim kur düzelecek daha da . Bebekler büyük insan gibi ne söylesek anlıyorlar , hissediyorlar .

İnsallah canm ya bi gogusumde var damla damla geliyo birinde hic yok biraz oncede emdi 10 dkk falan insallah devam eder emmeye
ooo 10 dk emdiyse o damladan daha çok gelmistir yolsa birakırdı hadi masallah insallah biraz sagsana yani uyar goguslerini emzir sag emzir sag yani uyarildikca daha çok harekete gecer belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…