2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Degismiycek kizim arabada huysuzlandi diye orospu cocugu idrarsin gozumde diskisin senden nefret ediyorum dedi ben aglamaya basladim bagirdim dedi bu araba 4umuze mezar olucak dedi donuste ayriilicm
Bu nasıl bir baba sok oldum şuan ben ve çok üzüldüm inan evladına nasıl nasil nasil öyle bi cümle kurar ağzımı bozardim ama terbiyem musade etmiyo hemn ayril canim hemen!ya anlamıyorum insan üvey olana bile yapmaz bunu o seni ve o bebeleri hak etmiyor nokta.uzaklastirma kararı aldır önce avukata git savcılığa dilekçe versin sen gidince bu etrafa saldırır Allah yardımcın olsun keşke yapacağım bişey olsa..ama evlatlarını 2kati daha fazla sevmen gerekecek babalarının yerine de yükün fazla olacak hem anne hem baba olacaksın Allah kolaylıklar versin bir an once feraha erersiniz inşallah

Biz bittik canim bana istem disi sahip oldu 2 kez yine agrili aglamakli iliski sinir oldum yok olmaz akil
Canım o ne demek yeni anladım bu adamin sevgiden aşktan anlayışı ne ?? Sadece ihtiyaç gidermek için dilim varmıyor nasil yapar ben olsam katil olurdum sesin çıkmadığı için yapıyor bir an önce ama bir an önce kaç kurtul lütfen

Yeni daha dun oldu
Nee hemde yeni Allah ım canım ne desem ki bilemedim kendini kimbilir nasil kötü hissediyosun offf bu adam valla boşluğu dolduramadım çocuklarına o şekild e davranıyorsa lütfen kızma yanlışta anlama çocuklarına herşeyi yapar sana onu yapan adan yani nasil rızan olmadan sana dokunur yaaa nasıl!!!!

Gündüz bakıcım oluyor onun da son demleri ramazanda calisamiyorum dedi bakalım napacam zorlanacam kesin .. kızım bana çok yapisik her şeyi benle yapmak istiyor tabi bu beni yoruyor bazen de sesim yükseliyor sonra vicdan yapıyorum ..

@Visneli_Turtam işk okuduğumda cevap yazmadan çıktım, eşine yazılacak şeyler çok ama bu kadınlar platformunda yazmak istemiyorum.

Tek söyleyeceğim, kendin ve kızların içim DERHAL boşan ve uzaklaştırma kararı aldır. Kızların bu adamla büyürse tüm hayatları zehir olur. Kendine de onlara da yapma bu kötülüğü.

Ne zaman dertleşmek istersen yaz, avukat filan ararsan da var İstanbul da bildiğim bir tanıdık.

Kızlar merhaba topuk kanı ile ilgili bilgisi olan var mı? Sonuç negatif mi pozitif mi çıkarsa iyi?

İyi akşamlar kizlar bi sorunla geliyorum ya gecen adetim bittikten sonra esimle iliski yasamistik esim korunmustu prezervatif yırtılmıştı onuda saglik ocagi vermisti hmn ertesi gun hapi kullandim ama bu iki gundur midem bulaniyo belim karnim agriyo korkuyorum bn tup bebekle hamile kaldim ya acaba normal hamile kalma ihtimal varmi ? Esim hanile degilsindir kac senede tedaviyle hamile kaldin ya olmamistir korkma diyo yarin test yapicam ama korkuyorum yaaa

Degismiycek kizim arabada huysuzlandi diye orospu cocugu idrarsin gozumde diskisin senden nefret ediyorum dedi ben aglamaya basladim bagirdim dedi bu araba 4umuze mezar olucak dedi donuste ayriilicm
Canım diğer mesajlara pek bakamadım ama bunu okuyunca çok korktum sizin adınıza. Biran önce babanın evine dön. En azından can güvenliğiniz olur. Tatlım allah rızası için bu adama güvenme. 5 sene emniyet teşkilatında bir fiil bulunmuş karakolda ailesinin korunmasıyla ilgili dosyalara bakmış BİRİSİ olarak söylüyorum. Her kadın ya çaresiszlikten yada değişir umuduyla,ilk erkekleri olduğu için içinde gizli sevgileri olduklarından affediyor. Sonuç yılları verip nihayetinde durumu kabulleniyorlar. Sakın amerikayı yeniden keşfe kalkışma derim. Ben meslekte değişenini görmedim. Heleki alkole düşkünlüğü de varsa tamamen kontrolü kaçıkki huysuzlanan evladına böyle davranabilmesi bunu gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…