2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen kıskanç gibi de davranmiyor ama mesela emzirmeye kalktığımda hemen emzirme diyor ! Öyle zarar verecek şeyler yapmıyor ama yine de üstü kapalı kiskanmalar oluyor

Canım ertesi gün hapı kullandıysan bence değilsindir. Bu arada ilkinde tüp bebekle hamile kaldın diye diğeri de öyle olacak diye bişey yok arkadaşımın annesi buna güzel örnek. Oda ilki tüp bebek sonraki kendisi olmuş beklemedikleri anda dikkatli ol sen yinede

Cvb icin saol canm ya insallah hap etki etmiştir uc gundur bu gebelikteki belirtiler olmaya basladi belki korktugum icinde stresten de olabilir yarin en iyisi test yapim icim rahatlasin

Ben de asla koruma ya güvenmiyorum
Aile yanına gitmek de çare değil
Boşamak da değil
O adamı alıp tedavi ya da bir yere kapamaları gerekir
Öyle ya da böyle karşısına her türlü çıkar zarar da verir
Her şeyi iyi niyetle bitirmek gerekiyor
Adam normal değil çünkü

Ertesi gun hapi aldıysam emzirmen sakıncali olabilir doktoruna bir danis

Cnm perşembe günü arkadaşlar görecekler beni. Kafamı taşıyamadığım için boynum omuzlarımın içinde kayboldu, omuzlarım çökük ,kamburum çıkmış gibi dik duramıyorum ağrı yorgunluk oluyo. Yapamam deme yapılıyo ama senin şeklin şemalin değişiyo.

Erkeklerde gün geçtikçe genclersiyor bu ara taktım eşime al çocuk bak diyorum. O da sen bana gıcıksın sanki diyor ha şunu bileydin sen de az yaslan diyorum

Cvb icin saol canm ya insallah hap etki etmiştir uc gundur bu gebelikteki belirtiler olmaya basladi belki korktugum icinde stresten de olabilir yarin en iyisi test yapim icim rahatlasin
Bencede canım en temizi. İnşallah 2. Bebek vaktinde gelir ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…