- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.901
Anladığın kadarıyla güvences@Visneli_Turtam işk okuduğumda cevap yazmadan çıktım, eşine yazılacak şeyler çok ama bu kadınlar platformunda yazmak istemiyorum.
Tek söyleyeceğim, kendin ve kızların içim DERHAL boşan ve uzaklaştırma kararı aldır. Kızların bu adamla büyürse tüm hayatları zehir olur. Kendine de onlara da yapma bu kötülüğü.
Ne zaman dertleşmek istersen yaz, avukat filan ararsan da var İstanbul da bildiğim bir tanıdık.
eman valla nasıl olmuş, ettim bile :) _ ile başlıyor:)Peki ya Beni beni bihterini
Kivril kivril buhar burnunu acmistir mamayida acikinca aglar o zaman verirsin hadi tatli ruyalar :)Kızlar bizimkinin huysuzlanma saati gelmişti biraz gezdirdim sonra küvetini su ile doldurdum altına battaniyesini serdim bide minik yastık içinede attım bunu bi 5 dakika felan tepindi yıkadık çıkardım. Giydirdim ben etrafı temizlerken bi baktım uyuya kalmış. Normal de gece uykusuna 2 den önce geçmiyo ve zorla uyuyodu. Korktum bidaha uyumaz diye üstünü örttüm. Ama uyumadan mama vercem diye az emzirmiştim daha burnunu felan açacaktım. İçim hiç rahat değil uyandırmaya da korkuyorum arada kaldım yanına kıvrılıversem mi ki?
Instagramdan takipleselim dedi kizlarNeye ekleniyorsunuz bacılar :)
Ay bi heycanlandım şimdiKivril kivril buhar burnunu acmistir mamayida acikinca aglar o zaman verirsin hadi tatli ruyalar :)
Uyandırma aç değil ki uyumuşKızlar bizimkinin huysuzlanma saati gelmişti biraz gezdirdim sonra küvetini su ile doldurdum altına battaniyesini serdim bide minik yastık içinede attım bunu bi 5 dakika felan tepindi yıkadık çıkardım. Giydirdim ben etrafı temizlerken bi baktım uyuya kalmış. Normal de gece uykusuna 2 den önce geçmiyo ve zorla uyuyodu. Korktum bidaha uyumaz diye üstünü örttüm. Ama uyumadan mama vercem diye az emzirmiştim daha burnunu felan açacaktım. İçim hiç rahat değil uyandırmaya da korkuyorum arada kaldım yanına kıvrılıversem mi ki?
Instagramdan takipleselim dedi kizlar
Kızlar bizimkinin huysuzlanma saati gelmişti biraz gezdirdim sonra küvetini su ile doldurdum altına battaniyesini serdim bide minik yastık içinede attım bunu bi 5 dakika felan tepindi yıkadık çıkardım. Giydirdim ben etrafı temizlerken bi baktım uyuya kalmış. Normal de gece uykusuna 2 den önce geçmiyo ve zorla uyuyodu. Korktum bidaha uyumaz diye üstünü örttüm. Ama uyumadan mama vercem diye az emzirmiştim daha burnunu felan açacaktım. İçim hiç rahat değil uyandırmaya da korkuyorum arada kaldım yanına kıvrılıversem mi ki?
Nickin ne ekleyeyimBen mesajları neden görmüyorum ya. Benide ekleyin o zaman :)
COK SAGol canim insallah keyifli olur :)Üşütmemeye dikkat et canım Deniz eser. Hava beklediğimden serin sıcağa da serine de hazırlıklı olkeyifli bir tatil diliyorum
Fark ettimKocan sanmıştım
Hosgeldin canimpuset araba falan eski model bir yakınım verdi. Gittiği yere kadar kullanıcam onları yeni alamıyorum maalesef.
Ekledimslntnabysl_
COK SAGol canim insallah keyifli olur :)
Fark ettim
Hosgeldin canim
Memelerin büyükse emzirme yastığında ben rahat ettim
Pentinin emzirme atletini beğendik suryeninhic beğenmedim taşıyor hep 90 beden giyiyorsan şimdi emzirirken sisiyor o yüzden en son beden bana küçük geldi tasiyor alma derim pentiden
Doğuma gitmeden kesinlikle duş
Hastane çantana havlu orda da girebilirsin duşa
Her ihtimale karşı sağma makinası al veya kiralarsin
Emmeme durumu olursa allah korusun biberon
Bebek icin reflü yatagi düşünebilirsin
Emzirecegin odaya gece lambası
Ben nevresim kestirdim ama bizimki çok terliyor nevresim yerine muslin örtüler daha kullanışlı ter emiyor çünkü
Bebek icin iki adet havlu Bornoz ne alacaksan biri duştan çıkar çıkmaz biri giydireceğin zaman ıslağı alıp kuruyu sermek icin
Bol alt açma örtüsü
Burun açma solüsyonu
E bir de burun açma aspiratörü
Pişik kremi
Bunlaro araştır derim kafana hangisi yatarsa alırsın
Bol battaniye kışın ama senin yaza gelecek sanırım
Bol su götürün Doğum yapacağın odaya çok susuyorsun çünkü sancı vs sırasında
Dependin hamile kullan at külodu muhteşem kalın pedler bile taşırıyor kanama çok oluyor o yüzden hasta bezi şeklindeler çok iyi oluyor
Anne bebek çantası hastaneden çıktın ertesi gün kontrol var neyi neye koyacağını şaşırıyorsun
Ben sırt çantası kullanıyorum mesela
Şimdilik aklıma gelenler bunlar yine aklına takılan olursa yardımcı olurum canim
Evet canım standart.Aaa cidden var mı hepsi ile uyumlu mu peki?
Evet aynı tepkiler aşırı sevme özellikle kafasından bebek uyurken sarki söyleme bunlar yine normal de bu ara çiş ve kaka kaçırma var ona canım sıkılıyor tek.Aynen kıskanç gibi de davranmiyor ama mesela emzirmeye kalktığımda hemen emzirme diyor ! Öyle zarar verecek şeyler yapmıyor ama yine de üstü kapalı kiskanmalar oluyor
Emizirmiyordum ozmn iki hafta oldu ilaci içtiğim e emiziren anne ilaci kullandiysa 4 gun emizirmemesi sutu sagip dokmesi lazımmışErtesi gun hapi aldıysam emzirmen sakıncali olabilir doktoruna bir danis
İnsallah kuzum yaBencede canım en temizi. İnşallah 2. Bebek vaktinde gelir ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?