2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yaaa kizlaar ne dicem size erik yedim ben kizim pisik oldu eczaci esime dogum yaptigimda asitli seyler yemesin pisik olur demisti de inanmamistim ama yinede portakal falan yememistim dayanamadim nolcak yaa dedim hatta gece kalktigimda yoktu bepantenide bulamadim surmemistim ay sabak kalktimki poposu kizarmis kabarik kabarik olmus cok uzuldum ya. Bide dayanamayip yumurta yemistim yuzu gene isilik olmaya baslamis. Bide ben ne zaman sut icsem kizimin kakasinda kan oluyor malesef onu kesfettim kesin alerji olmasa bile hassasiyeti var cocugun sut urunleri e

Kızlar merhaba. Pek faal bi şekilde giremiyorum ama sık sık okudum yazılanları. Gündüz uykusuyla ilgili şöyle bir durum var bizde. Ya memede uyuyo, ben memeyi ağzından çıkarmadan beşiğine götürüp tam yatağa koyacağım sırada ağzından çekiyorum ve yüzüstü bırakıyorum. Bizimki başından beri yüzüstü uyuyot. Sırt üstü koyduğun an uyanıyor. O yüzden sık kontrolle yüzüstü uyutuyoruz. Ya da kucakta yüzü bize dönük kaplumbağa gibi göğsümüzde uyuyor uykusu varsa evin içinde gezinirken. Oradan da ya beşiğe koyuyoruz ya da pozisyonu hiç bozmadan göğsümüzde koltukta üstümüzde uyuyor. Bu şekilde 2 saate yqkın uyuduğu oluyor. Beşiğe bırakınca da 30 dk falan genelde. Uyku alışkanlığı denemelerini haziran sonu yapalım dedik ama günler ne gösterecek. Hiçbir şey planlandığı gibi olmuyor ya kısmet :) bu arada instagram isimlerinizi yazmışsınız, kaçırmadığım varsa ekledim, şaşırmayın ezgiersingrcy benimki de :)

Kızlar günaydın , dün akşam arkadaşlar vardı oturduk biraz onlar 10 gibi gittiler. Onların gitmesine yakın benim midem bulanmaya başladı , karnıma ağrı girdi . Adet sancısı diye düşündüm . Sonra daha da siddetlendi . Bebeğe mamasini zor yedirdim .wc ye gittim. Ilik su içtim yattım o kadar kötü sanciyordu ki geçmedi kaç saat boyunca . Ali efe yi babasına verdim. Artık o sıra gözüm görmedi bisey. Bi iki saat sonra ayiptir söylemesi ishal gibi oldum. Her yerimden soğuk terler geliyordu , bi yandan adet olmuştum onun ağrısı vardı .sanırım sevmediğim bi tatlıyı yedim biraz fazla kaçtı galiba ya o yaptı ya da bbu ara kayısı , incir filan fazla yedim onlar dokundu , dikkatli olun sizde süt olsun derken çok kötü oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…