2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım yüzüstü yatırsan bile daldığında çevir kesinlikle önermiyorlar sırt üstü ve yüzüstü çok tehlikeli
Öyle alışır daha zor olur senin için. Ben de memeden çekip direk sırtüstü yaptırıyorum 5 dk sonra yan çeviriyorum yoksa gözüme uyku girmez sürekli nefesini kontrol ediyorum annelik zor gerçekten

Oy kızlar uyandı ya tam da uyucaktım bende kısmet değilmiş
Bu bebeler çok fena kandirik yapıyor ya bende gündüz uyudu sanıp seviniyordum çünkü gündüz sıfır uyku akşam 8 yada 9 a kadar bi bakıyorum feldir feldir gözler

Ya kızlar sütüm yetmiyo endişesiyle internetten biraz araştırma yapmıştım sütü gelmeyen bi annenin yazısını okumuştum emzirmeden önce bebeğinizi çoook öpün koklayın diyordu ben zaten öpüyordum ama emdikten sonra boştayken genelde. Bunu denedim 1 haftadır her emzirmeden önce aşk yaşıyoruz inanmazsınız emiyor uyyor uyanana kadar o göğsüm patlayacak gibi şişiyor
Ben de öneriyorum sütüm az diyen annelere

Bizimkinin öpmekten yüzü sivilce sivilce oldu nasıl öpüyüm ben şimdi koklayarak yetiniyorum ama daha fazla koklayım bari

Siz kaç günlüktünüz? Ben bugün saldım çayıra doğru düzgün emmedi gece bende hiç zorlamadım
55 günlük oldu. Acıkınca ortalığı yıkıyorlar zaten bi de uykuda da büyüme hormonu salgilaniyor zaten gündüz uyumuyor uyuduğunda kalkmasın istiyorum .eşim 1 gibi uyutmus ben rahatsız olmasam tekrar yedirir öyle yatirirdim gerçi de napalm çok aç olsa uyumazdi .

Bende öyle düşünüyorum artık. İçimdeki sürekli emmeli sürekli yemwli dürtüsünü bastırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…