- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.961
Kullanıcı adın ne canım:)Gunaydin kizlar dün girmedim ekleşmeler olmuş nereye ekliyorsunuz beni de ekleyin beni de
Maşallah canım 4.ay oldu mu geçmiş olsun şimdidenGünaydın gençlerrr bugün sağlık ocağından çağırdilar 4.ay aşısına gidicez umarım ates huysuzluk yapmaz. Hadi dua edin bize kolay geçsin
Bende merak ediyorumGördüm canım insan merak ediyor sohbet ediyoruz nasıl yüzleri var.. tada ben fazla meraklıyım
AdaşmisizBen de ekledim kızlar _selin ile başlayan ben:)
İyi akşamlar kizlar bi sorunla geliyorum yagecen adetim bittikten sonra esimle iliski yasamistik esim korunmustu prezervatif yırtılmıştı onuda saglik ocagi vermisti hmn ertesi gun hapi kullandim ama bu iki gundur midem bulaniyo belim karnim agriyo korkuyorum bn tup bebekle hamile kaldim ya acaba normal hamile kalma ihtimal varmi ? Esim hanile degilsindir kac senede tedaviyle hamile kaldin ya olmamistir korkma diyo yarin test yapicam ama korkuyorum yaaa
Evettt grubun erkenci gelen yaramazi olunca dört ay bitiverdi tabii bı de bana sorunMaşallah canım 4.ay oldu mu geçmiş olsun şimdiden
Eskişehir buluşmasında foto istiyoruz
Biz istanbuldakilere de bir teşvik olur belkim:)
Prima aktif bebek olanı açtım koku yok premium seri eskiden mavi kabarcikliydi çok güzeldi bu da öyle çıktı iyi ben memnunum şimdilik ama sanki premiuma göre daha küçükYarın bebek bezi alıcam. Hangisini denesem diye karar veremedim. Komili ile evy baby arasındayım. Bunlardan kullanan var mı fikirleriniz neler?
Evettt grubun erkenci gelen yaramazi olunca dört ay bitiverdi tabii bı de bana sorunMaşallah canım 4.ay oldu mu geçmiş olsun şimdiden
Canım sana istek yolladım :)
EkledimKızlar beni de ekleyiverin
asya_cobanoglu
Tam tersi benimkideOo benim gündüz uykusu çok güzel bi 5 saat felan top atsan uyanmaz gece su içmeye kalkarım gözler açık
Kuzum emzirme yastığında seninde karnına baskı oluyor mu
Geçmiş olsun canım devam ederse soguk ter üşütmüş olabilirsinKızlar günaydın , dün akşam arkadaşlar vardı oturduk biraz onlar 10 gibi gittiler. Onların gitmesine yakın benim midem bulanmaya başladı , karnıma ağrı girdi . Adet sancısı diye düşündüm . Sonra daha da siddetlendi . Bebeğe mamasini zor yedirdim .wc ye gittim. Ilik su içtim yattım o kadar kötü sanciyordu ki geçmedi kaç saat boyunca . Ali efe yi babasına verdim. Artık o sıra gözüm görmedi bisey. Bi iki saat sonra ayiptir söylemesi ishal gibi oldum. Her yerimden soğuk terler geliyordu , bi yandan adet olmuştum onun ağrısı vardı .sanırım sevmediğim bi tatlıyı yedim biraz fazla kaçtı galiba ya o yaptı ya da bbu ara kayısı , incir filan fazla yedim onlar dokundu , dikkatli olun sizde süt olsun derken çok kötü oldum.
Ipeki evde yatagina koy kosa kosa arabayi indir.sonrada bebisi kucakla indir. Bizde de gecen ayni sey oldu ama inerken degil cikarkenHayattaki şansım ve ben
İpeki hazırladim kendim hazırlandım sağlık ocağına gidip ordan anneme gidecektim çıktım asonsorun önüne bi geldim ki bozulmuş 2 de kalmış ben 5. Kattayım indim kapısını ittirdim tekmeyi caktim takılan bi yer varsa yok ise yaramadı yoneticiye gittim adam memur evde yok eve döndüm hala da bozuk kanguruyla inecek kadar da derman yok bende bugün
Bu da benim şansım iste her zamanki gibi
Yaaa kizlaar ne dicem size erik yedim ben kizim pisik oldu eczaci esime dogum yaptigimda asitli seyler yemesin pisik olur demisti de inanmamistim ama yinede portakal falan yememistim dayanamadim nolcak yaa dedim hatta gece kalktigimda yoktu bepantenide bulamadim surmemistim ay sabak kalktimki poposu kizarmis kabarik kabarik olmus cok uzuldum ya. Bide dayanamayip yumurta yemistim yuzu gene isilik olmaya baslamis. Bide ben ne zaman sut icsem kizimin kakasinda kan oluyor malesef onu kesfettim kesin alerji olmasa bile hassasiyeti var cocugun sut urunleri e
5 kat gözüm yemedi çünkü annemin evde 4. Katta orda asonsor yok orada ablamla çıkaracaktık onu göze almıştım ama şimdi yemediIpeki evde yatagina koy kosa kosa arabayi indir.sonrada bebisi kucakla indir. Bizde de gecen ayni sey oldu ama inerken degil cikarkenonce efsunu aldim besigine koydum. Kostum indim arabayi cikardim. Sonra kollar koptu tabi. Isin pis tarafı ben 4 kattayken elektrik geldi asansor calismaya basladi.
Tunikodada goremezsinki. O bana daha zor geldi sert KISIM yok cunku O da kapaniyor svava al onun sert kismi baya uzun daha kolay acar bakarsın sanki. Bilemedim yinede.
Nemesis086
Uzun zamandır paylaşım yapmasam da.. berraninetkinlikdunyası Bi zamanlar etkinlik annesiydim:)
toprakyaseminmehmet bende
slntnabysl_
Bende ekledim:))
Senide ekledim :)) mabada12 olarak
Kızlar merhaba. Pek faal bi şekilde giremiyorum ama sık sık okudum yazılanları. Gündüz uykusuyla ilgili şöyle bir durum var bizde. Ya memede uyuyo, ben memeyi ağzından çıkarmadan beşiğine götürüp tam yatağa koyacağım sırada ağzından çekiyorum ve yüzüstü bırakıyorum. Bizimki başından beri yüzüstü uyuyot. Sırt üstü koyduğun an uyanıyor. O yüzden sık kontrolle yüzüstü uyutuyoruz. Ya da kucakta yüzü bize dönük kaplumbağa gibi göğsümüzde uyuyor uykusu varsa evin içinde gezinirken. Oradan da ya beşiğe koyuyoruz ya da pozisyonu hiç bozmadan göğsümüzde koltukta üstümüzde uyuyor. Bu şekilde 2 saate yqkın uyuduğu oluyor. Beşiğe bırakınca da 30 dk falan genelde. Uyku alışkanlığı denemelerini haziran sonu yapalım dedik ama günler ne gösterecek. Hiçbir şey planlandığı gibi olmuyor ya kısmet :) bu arada instagram isimlerinizi yazmışsınız, kaçırmadığım varsa ekledim, şaşırmayın ezgiersingrcy benimki de :)
Kızlar beni de ekleyiverin
asya_cobanoglu
Fatmagulcavdar ekleşelim
Kızlar 40 kontrolünde notmal doğum yapanlara alttan bakıyorlar mı acil öğrenmem lzım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?