2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Benim doktor iyikorun, tüp bebekten sonra hamile kalmak çok kolay dedi :)

Yarın bebek bezi alıcam. Hangisini denesem diye karar veremedim. Komili ile evy baby arasındayım. Bunlardan kullanan var mı fikirleriniz neler?
Prima aktif bebek olanı açtım koku yok premium seri eskiden mavi kabarcikliydi çok güzeldi bu da öyle çıktı iyi ben memnunum şimdilik ama sanki premiuma göre daha küçük
Mesela Suan hem 2 no premoum
Hem aktif bebek 2 no var aktif. Bebenin ki küçük gibi geldi

Geçmiş olsun canım devam ederse soguk ter üşütmüş olabilirsin

Hayattaki şansım ve ben
İpeki hazırladim kendim hazırlandım sağlık ocağına gidip ordan anneme gidecektim çıktım asonsorun önüne bi geldim ki bozulmuş 2 de kalmış ben 5. Kattayım indim kapısını ittirdim tekmeyi caktim takılan bi yer varsa yok ise yaramadı yoneticiye gittim adam memur evde yok eve döndüm hala da bozuk kanguruyla inecek kadar da derman yok bende bugün
Bu da benim şansım iste her zamanki gibi

Ipeki evde yatagina koy kosa kosa arabayi indir.sonrada bebisi kucakla indir. Bizde de gecen ayni sey oldu ama inerken degil cikarken once efsunu aldim besigine koydum. Kostum indim arabayi cikardim. Sonra kollar koptu tabi. Isin pis tarafı ben 4 kattayken elektrik geldi asansor calismaya basladi.

Canım şimdi doktordan geldik, rutin kontrol. Rota virüs aşısını konuşurken kakada kan olanlara önermiyoruz dedi, bilgin olsun

5 kat gözüm yemedi çünkü annemin evde 4. Katta orda asonsor yok orada ablamla çıkaracaktık onu göze almıştım ama şimdi yemedi

Tunikodada goremezsinki. O bana daha zor geldi sert KISIM yok cunku O da kapaniyor svava al onun sert kismi baya uzun daha kolay acar bakarsın sanki. Bilemedim yinede.

Uzun zamandır paylaşım yapmasam da.. berraninetkinlikdunyası Bi zamanlar etkinlik annesiydim:)

toprakyaseminmehmet bende

Bende ekledim:))

Senide ekledim :)) mabada12 olarak

Kızlar beni de ekleyiverin
asya_cobanoglu

Fatmagulcavdar ekleşelim

Hepinizi ekledim etiket yapamadıklarım varsa pala ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…