2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Geçmiş olsun, artık dahanormal beslenmeliyiz sanırım.

Kullanıcı adımı yazacağım ama korkuyorum ahahahaha eşim biliyor burayı subat analarıyla dedikodu da misin diyo takiliyor hep :) şimdi kullanıcı adımı yazsam adamın subat analarını okuyacağı falan tutar sanmam ilgilenmez ama ne olur ne olmaz :) sonra anasının hakkında atıp tuttuklarımı görür diye yazamadım hepinizi ekledim burda ki nickimi bilmiyor allahtan :)

Canım artık sırt üstü uyıyabilirlet, kafa kontrolleri başladı çünkü.

Sanstan bahsetmisken efsun hanimi giydirdim hazirladim altini degistirdim pusete yerlestirdim tam evden cikacagim disci randevum var. Patir patir patir kaka yapti simdi yine alt degistircem
Hahhahaha bugün şans bizden yana değil totoyu dönmüş:)

5 kat gözüm yemedi çünkü annemin evde 4. Katta orda asonsor yok orada ablamla çıkaracaktık onu göze almıştım ama şimdi yemedi

Böyle durumlar için bisiklet kilidi alın kızlar, çok işe yarıyor.

Sanstan bahsetmisken efsun hanimi giydirdim hazirladim altini degistirdim pusete yerlestirdim tam evden cikacagim disci randevum var. Patir patir patir kaka yapti simdi yine alt degistircem
Sen dişçideyken efsun duruyor mu canım bende manikure gitmek istiyorum artık nasıl yapacağım bilmiyorum pusete de uyanınca 10 dk ancak duruyor cirlak kizim

Aysınısı bende yaşıyorum bizde 7 yaşındayız.sürekli oynamak istiyor bizimle neden sürekli onun kucağımızda olduğunu sorguluyor.genel olarak çok mutsuz bende inan napıcağımı bilmiyorum.
Benim kizim cok hırçınlasti. Cok agliyor cok bagiriyor. Bu ergenler olur yaa oyle hic dinlemiyor birsey soyleyince bin tane saydiriyor. Cok agir bir bunalimda bence

Benim doktor iyikorun, tüp bebekten sonra hamile kalmak çok kolay dedi :)
Ya test yaptracaktim bu saat oldu daha disari cikamadim basimda dönüyor gozum kararıyor acaba kanszliktanmi tansyonum cok düsuk ondanmi yarina kaldi artik kan testi bugun eczaneden alicam evde yapim ne cikicak

Ya test yaptracaktim bu saat oldu daha disari cikamadim basimda dönüyor gozum kararıyor acaba kanszliktanmi tansyonum cok düsuk ondanmi yarina kaldi artik kan testi bugun eczaneden alicam evde yapim ne cikicak

Pek ihtimal vermiyorum,muhtemelen psikolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…