2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar benim oglan uyumadigi sure zarfinda hep aglak.babasinda da bir turlu durmuyo.hep kucakta.sizinkilerde oyle mi.normal mi acaba.yoksa bi saglik problemi mi vardiye dusunuyo insan bu sefer.53gunluguz.

Kizlar benim oglan uyumadigi sure zarfinda hep aglak.babasinda da bir turlu durmuyo.hep kucakta.sizinkilerde oyle mi.normal mi acaba.yoksa bi saglik problemi mi vardiye dusunuyo insan bu sefer.53gunluguz.
Eger en basindan babayla fazla iletisim kurmadiysa hep sen ilgilendiysen babayi yabanciliyordur.

Artık canları sıkılıyor, oyalayacak şeylerbulmalısın. Örneğin bizim ki İzmir marşına alıştı, ben söylüyorum o dinliyor. Başka şarkılarda dans ediyoruz. Her gün dışarı çıkıyoruz. Dönencesiyle zaman geçiriyor.

Babasıyla da verimli zaman geçirmeli, konuşmalı ki alışsın

Ya test yaptracaktim bu saat oldu daha disari cikamadim basimda dönüyor gozum kararıyor acaba kanszliktanmi tansyonum cok düsuk ondanmi yarina kaldi artik kan testi bugun eczaneden alicam evde yapim ne cikicak
Yapinca haber ver ben catlarim meraktan

Benim bi arkadasim vardi. Dogumdan sonra hic kilo veremedi. Hatta cok hizli aldi. Emzirme döneminde olabilir falan dedik. 5 bucuk aylik hamileyken bebegin tekmeleriyle anladi hamile oldugunu. 11 ay arayla dogun yapti. Olmaz deme olabiliyor. Hakkinda hayirlisi olsun tatlim

Aaa ciddiymisin canm Test aldim bebegim uyutuyorum sonra hmn yapicam esimde ruyamda hamileydin diyip duruyo bu testte cikmazsa bile yarin kan testi yapicam yoksa icim rahatlamaz

Yaptim canm cok şükür bisey yok

Kizlar kuaföre gitmek hepimizin en dogal hakkı kabul de bebekleri salonlarin icine sokmayin olur mu? Benim eşim de bayan kuaförü ve oglumun iceri girmesine asla izin vermiyor.

Verirmiyim hic cnm sagolun destek verdiniz bana demekki dogru yoldayim ben donmem daha zaten

Kurtulucam eziyet cekiyirum yoruldum gercejkten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…