2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Cok sagol cnm allah yardim eder ben emi im beni yanliz birakmaz ailemde yanimda

Cok sagol canim zehir edicek hem benin hayatimi hem onlarin istanbula doner donmez hallediyorum hepsini

Yan yatması da tehlikeli diyorlar. Devrilip yüzüstü olabilir diye. Bi de hareketlendiler artık. Ben hafif eğimli yatakta sırt üstü yatırıyorum. Allaha emanet

Haklisin canim cok.kotuyum pisjolojim altust durumda donucem zaten baba evim daha guvenli daha sicak daha sefkatle davranirlar cocuklarima

Kuzum dönence almayi düşünüyorum ama göz kayması ve otizm tetikliyor va diye duydum sen hiç araştırdın mi bilgin var mj

POWERHACK canim benim daha yeni okudum olanı biteni. Yanlis hatirlamiyorsam annenle de pek gecinemiyordunuz di mi? Simdi cok guclu olmak zorundasin. 2 evladın var. Rabbim her zaman yardimcin olsun
Suan duzeldi annem kanser cunku ben affettttim o beni affetti durumlar iyi yani ailemle destekler bana zaten

P Prime18 içeride cok fazla kimyasal var ve kokuları bi bebek icin hic masum degil diyor. Mesela bana gecen hafta brezilya fönü yapti. Yaptiktan sonra en az 4 saat sacinda o kimyasalin kalmasi lazim. Evde tekrar pres gecip ben dus alana kadar bebegi emzirmeme izin vermedi. Pompayla sagdim eşim besledi altini degistirdi falan. Sacimi boyadiktan sonra da aynisini yapiyor. Evde tekrar dus alip kimyasalin gectiginden emin olana kadar mesafe koyuyor oglumla aramiza. Yani diyecegim o ki bir muddet bebisi evde birakip gidin kuafore

Son düzenleme:
Cok teşekkür ederim ya bn bu erkekleri anlamıyorum ya hamile degilim diye uzuldu bnmkisi sanki kendisi cekicek bu agrilari zorluklarida kendisi dogurucak gibi
=))) evde bebek varken baska bebek istemek de erkeklere ozgu garip bir davranis olsagerek =)))

Kizlar mukuslu kaka bizde de basladi. Bugun cok fazla mukus vardi, ayni anda pisik de basladi. Boyle olanlar vardi nasil bisey uyguladiniz?

Ben de cok mecbur kalmadikca goturmuuyorum.6yasindaki oglumu simdiye kadar toplasan 5defa goturmusumdur.ordaki agir kokulara ben dayanamiyorum.hemen alerjim baslar.bebeklerin bunyesi daha hassas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…