2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cok sagol cnm allah yardim eder ben emi im beni yanliz birakmaz ailemde yanimda
Uzaklaştırma kararını iyi düşün unutma ha bide şunu diyim korkmuyorsan bir hafta evinde kal delil topla yani ses kaydı video falan filan boşanman kolay olur ya o an belki kayıt etmek aklına gelmez ama evin bi yerine kamera koy yada telefonuna arama kayıt programı yükle acr diye bi prog.var seni aradığı zaman konusmalari kayıt ediyo ama aktif etmeyi unutma o aradığı zaman hep kaydetsin ayarlarda sadece onun numarasindan gelen aramalari kayit et secenegi var bide mesajalri sakin silme özellikle tehdit unsuru içeren mesajları ve sağlam şahitler bul..aklıma gelen bişey olursa söylerim yine..

Bu sahne bana çok tanıdık geldiAynı şeyi kızımda yaşamıştım. Bütün hazırlıkları yapıp çıkıp asansörün bozuk olduğunu görmek

Kizlar mukuslu kaka bizde de basladi. Bugun cok fazla mukus vardi, ayni anda pisik de basladi. Boyle olanlar vardi nasil bisey uyguladiniz?
Süt diyeti yapıyorum cnm ama hala devam mukuslu kaka. Geçen bahsetmiştim ya çikolata yiynce çok arttı o günlerde. Ama belki sizinki devam etmez bi takip et bakalım

@Visneli_Turtam hakkında hayırlısı olsun diyelim. Boşanma olduktan sonra nafaka aşamasında esinin odememesi halinde icra yoluyla alınacağı için esinin malı durumu daha önem arz ediyor . Onun üstüne ev araba v.s var mi ? Evlilik birliği içinde mi alındılar öncesinde mi ? Hangi bankada hesabı var , ptt hesabi var mi ? Sgk calisani mi ? Bunlar o aşamada lazım olur aklında bulunsun. Banka hesabı , ptt hesabı filan bakarsın. Boşanma işi bi şekilde hallolur önemli olan kararlı olman boşanma sürecinde yeniden barisip en fazla iki yıl içinde ayrılan kişi çok oluyor. O yüzden o süreçte kandırılma tekrar . Biz senin anlattigin kadarını bilebiliriz ne yaşıyorsun kendin daha iyi bilirsin. Allah yardım etsin , hakkında hayırlısı olsun.

estherr simdi disciden ciktim. Aneztezi kullanirlarsa 2 saat emzirmemen lazimmis. Emzireceksen aneztesi alamiyorsu. Onun disinda sorun yok
Cnm ben gecen disimi cektirdim. Dis hekiminin birine gore direk emzirebilirim birine gore ilk sutumu sagip en az 4 saat idealde 6 saat emzirmemeliyim. Emzirme gurubuna gore lidokain iceriyorsa anestezi direk emzirebilirsin falan. Ben naaptim ilk sutumu sagdim. 2,5 saat anca durdu kizim. Sonra 4 saate yakin iyice emzirmistim :))

Süt diyeti yapıyorum cnm ama hala devam mukuslu kaka. Geçen bahsetmiştim ya çikolata yiynce çok arttı o günlerde. Ama belki sizinki devam etmez bi takip et bakalım

Cnm et yiyormusun? Yumurta yiyormusun?? Sut alerjenleri bunlarida iceriyor. Ben de de var kesinde sadece sut icince kanli oluyor gerisine kafayi yorma dedi doktor o yuzden yapmiyorum

Kizlar kuaföre gitmek hepimizin en dogal hakkı kabul de bebekleri salonlarin icine sokmayin olur mu? Benim eşim de bayan kuaförü ve oglumun iceri girmesine asla izin vermiyor.

Ben sırf bu yüzden kuaförümü değiştirdim. Bağımsız bir odası var, salondan bağımsız. Oğlum annemle birlikte orada kaldı. Bahçesi de çok müsait, güzel havalarda açık havada

Kizlar mukuslu kaka bizde de basladi. Bugun cok fazla mukus vardi, ayni anda pisik de basladi. Boyle olanlar vardi nasil bisey uyguladiniz?

Sadece mukus çok bİr şey ifade etmiyor.gözle görünürken da olursa alerji şüphesi artıyor.

Biz şu an biogaia prebiyotik kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…