2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet otizm tetikliyor. Eğitimini almıştım. Hafif düzeyde otizm varsa ilerletiyor. Dönen nesnelere saatlerce bakabilirler
Sağol canım bizim kıza arkadaş oyun Halis’i verdi iki dk baktı sonra gözler ablamda ablam şarkı söylüyor bizimki tepiniyor oyuncaklara donup bakmadı bile o sebeple tetiklemese bile dönenceden vazgeçmiştim bunu duymam da iyi oldu teşekkürler
Bu sahne bana çok tanıdık geldiAynı şeyi kızımda yaşamıştım. Bütün hazırlıkları yapıp çıkıp asansörün bozuk olduğunu görmek
Valla ya bi taşınsaydım su evden annemin dibine gideceğim en fazlada 2. Katta oturacağım zaten sonra baston araba alır onu kolayca indiririm

Cnm et yiyormusun? Yumurta yiyormusun?? Sut alerjenleri bunlarida iceriyor. Ben de de var kesinde sadece sut icince kanli oluyor gerisine kafayi yorma dedi doktor o yuzden yapmiyorum
Et yiyorum. Yumurtayı sevmem hiç yiyemem. Ama bişeylerin içindd yiyorum ona dikkat etmiyorum. sadece süt ürünleri diyeti yapıyorum. Biz bi kere kan gördük o gün ne yiyip içmiştim hiç hatırlamıyorum. Sonra süt diyetine başladım zaten. 4. Aya kadar devam et dedi dr sonra bi deniycez bakalım. Bu belirsizlik de zor valla kesin bişey yok:/

Nicelerini yazan arkadaşlar gerilerde kaldığı icin bulamadım tekrar Ezgi / Atlas bebek
Esin/ arden bebek bu arada erkek olaydı bizim kız arden ilk sıradaydı :)
Tuğba dan..
Asya ç
Betül bak
Sümeyye
Arkadaşlar hanginiz hanginiz ben karıştırdım
Kusura bakmayın
Soyadları kısaltarak yazdim

Kizlar kuaföre gitmek hepimizin en dogal hakkı kabul de bebekleri salonlarin icine sokmayin olur mu? Benim eşim de bayan kuaförü ve oglumun iceri girmesine asla izin vermiyor.
Yaa niue acaba boyadan dolayimi?? Ben bugun artik kas bakimi icin gittim de sakindi zaten koku falan yoktu normalde gittigim yer uzak gidemiyorum orda sadece agda vs yapiliyor

Cnm dr bana bir saydi sit ve sut urunleri ijtiva eden butun hazir gidalar, bazi etler marine ediliyor onlar, dana eti koyun kuzu eti buyuk balik bunlar ilk etapta kesilecek sonra etler denenecek dedi. Diger drum yorma kendini cocukta reaksiyon yok demisti oyuzden baslamafim bende

Kızlar dün arkadasım ne dedi sok oldum bebeği 4 aylık o gün mangal yapmıştık ya et pul biberli falandı kızının kakasindan pul biber çıkmış yanlış duymadınız pul biber eşi inanmamış görünce sok olmuşlar
Bizimde bugün siyah siyah bsyler vardı artık doktora atmadım doktor benden bıktı utandım

Uzun yolculuk yapıyoruz ilk defa çekirdek ailemle. Manavgattan Bursa'ya dogru. Baya kolayladık yolu. Gecmisi okuyordum ben de. Oğlum sağolsun uyuyor sanki anlamis gibi kaç gündür bu yolun stresinde olduğumu.
Hayırlı yolculuklar canim

Bizim bugün kaka da siyahlıklar vardı minik minik doktora attım takip edelim besin alerjisi düşünebiliriz kanlı olursa hemen haberleşelim demiş

Dünkü kırmızılık içinde doktora gittik dün suyu her gün verelim böbrekleri idrsr testide normal bazi çocuklarda olur çok terlediği icin olabilir fazla suya ihtiyaç duyabilir korkulacak bsy yok zaten yaz geliyor her gün her emme sonrası 3 ml su verelim dedi

İnsallah suyu sever bi hastam vardı suyu sevmiyordu 6 ay o kırmızılık idrarında devam etti dedi
Kız çocuklarında akıntı normal dedi

Benim ilki tüp bebek ikinci kendiliginden :)) ama korkma bence değildir rahim bile kendini 6 ayda toparliyor bunun en azi 3 ay bile.. eğer devam ederse test alırsın soru işaretlerinden kurtulursun

Fatmagül? Ben

Benim ilki tüp bebek ikinci kendiliginden :)) ama korkma bence değildir rahim bile kendini 6 ayda toparliyor bunun en azi 3 ay bile.. eğer devam ederse test alırsın soru işaretlerinden kurtulursun
Test yaptim canm cok şükür deglim ama iyi korunma yontemi bulmam hic bsye guven yokmus

Kızlar bizim kız yine dengesiz emmeye başladı dün 10 da 1 de emdi saat 6 ya kadar meme verdim ağladı ortalığı ayağa kaldırdı 6 da emdi 9 da az emdi sonra ta 12:30 da emdi o sebeple yine göğüslerim sis ama emdiginde tüm göğsümü boşalttı tüm tıkanıklıklar gitti
Bugünde sabah 9:3 da 2 buçukta emdi daha da emmedi ve yine uyudu su 5 uykusunu bi uzatamadım 5 de yine gitti gözler göğüsümün biri füze birini tam boşattı sağmakta istemiyorum sürekli dolar diye mastit de olmam insallah
Asil korkum bu kızın susuzluk durumundan dolayı emmedikce susuz kalmasi çok az emmiyor ya resmen sadece 3 öğün emmeye başladı emzirmeye çalışıyorum aglıyor Gazi da Yok

Kizlar donenceyle ilgili biri yazdi ama kimdi kacirdim. Benim bildigim donence otizme neden olmuyor zaten otizm olan cocuklar donen seylere ve parlak isikli seylere asiri ilgi duyduklari icin donenceyle sakinlesiyorlar ama bu 1 yasindan sonra olan birseymis. Simdi bakip heyecanlanmasi sadece cevreyi yeni tanimaya baslamasindan.

Betül olan benim canım

Kızlar çok şükür ekomuz temiz çıktı. Nasıl mutluyum anlatamam. Muayeneye girerken kucağıma aldım. Tam kapıdan girerken bir his geldi ki tasvir edemem. İçim burkuldu çok kötü oldum gözlerim doldu. Zaten doktor normal bir sorun yok diyene kadar eşimle yüzümüz kireç gibiydi. Çok şükür ki öyle girdiğim yerden mutlu çıktık. Rabbim kimseyi evladıyla onun sağlığıyla sınamasın.

Gözün aydın, çok sevindim.

Amincanım, Allah hepsini korusun, sağlık sıhhat versin.

Ya kizlar bn test yaptim bsy cikmadi ama cok midem bulaniyo yemklerden tiksinme var gozum karariyo basim donuyo acaba neden yarin hastaneye gidicem ama en korktugum sey mide bulantısı ya yarina kadar nasil dayanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…