2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geçmiş olsun bir dolgu var yapılacak bende de bir de kök alınıp protez yapılacak erteleyip duruyorum emzirdiğim için ama zor yemek yiyorum.
Valla ben hamileligin basindan beri erteliyorum. Kacacak yerim kalmadi basladim. Artik gazaam mubarek olsun modundayim
2 zaat emzirme sonra sag at oyle emzir dedi.aneztesi almadim bende. Ama canimdan can gitti :/
Normal o ben semiz otu yiyince nane gibi cikmisti yazmistim ya hatta burda hayret etmistim

Kızlar 47 günlüğüz 18 saat felan uyuyoruz yarı kucakta yarı yerinde. Normal mi sanki çok gibi ya uyanmayınca emmiyoda ?

Hayırlı yolculuklar canim

Teşekkür ederim canım. Buraya yazınca kendi kendime nazar değdirdim çocuğa. Huysuzlandı baya. Alt-üst temizlik, karin doyur derken anca uyudu. Gelmek üzereyiz neyse ki evimize. Arada ufak yalnız kalmaların disinda ilk kez yalnız kalacagiz oğlumla. Hep annemle baktik. Bir ara kiz kardesim vardi, bir ara babam da eklendi. Butun duzen bozuldu. Bakalım neler bekliyor bizi. Benden 3 gun haber alamazsaniz polisi arayın.

Fatmanur ortak arkadaşımız var.. şaşırdım.. dünya küçük... gökhankarakaş ortak arkadaş

Gördüm canim hakkaten dünya küçük. Benim liseden arkadaşım. Manavgatta büyüdüm ben. Şimdi evlenince eş durumundan Bursa'dayim. Ailem hala orda. Hatta şimdi ailemin yanindan Bursa'ya dönüyoruz eşimle.

Gördüm canim hakkaten dünya küçük. Benim liseden arkadaşım. Manavgatta büyüdüm ben. Şimdi evlenince eş durumundan Bursa'dayim. Ailem hala orda. Hatta şimdi ailemin yanindan Bursa'ya dönüyoruz eşimle.
Aaaaa denk gelsek görüşürdük... manavgatta öğretmenim bende... eşim ile aynı işte birlikte çalışıyorlar..

Yan yatması da tehlikeli diyorlar. Devrilip yüzüstü olabilir diye. Bi de hareketlendiler artık. Ben hafif eğimli yatakta sırt üstü yatırıyorum. Allaha emanet
Canım ben de sırt üstü yatırıp omzunun altına başka yastıkla destek veriyorum direk yan yatırmıyorum. Hem öyle kolu altta kalıyor ağrır.
Çok korkuyorum kusacak kafasını çevirecek diye.

Gözün aydın canim çok şükür
Hiç bsy olmaz eninde sonunda yalnız kalcıktınız hiç kötü düşünme iyi düşün iyi olsun

Biz hep yalnizdil birsey olmadi. Ilk 20 gun gunduz annem geliyordur. 20 gunden sonra o da gelmedi.

Bu Gülten ebe denen kadın kafadan tirlatmis kadını severek takip ediyordum her soruya cevap veriyordu milletin

bi soru sordum beni bi döVmediği kaldı
Uzun zamandır takip ettiğim halde sorulan sorulara cevap vermediğini nasıl bilmiyor muşum her soruya cevap veren kadın bunu yazmış
Onun akıllıyla mi oynuyor musum yoksa kendi akıllım mo almıyor Muş online danışmanlık yapmadığını bana aptal diyor şair burada alttan alttan
Kadın kafayı tirtlatmis
Sorulara cevap verirken online danışman değil ama ben soru sorunca online danışman değilim ne diye soru soruyorsun diye insan azarlıyor değişik
Paylaşımlarını da çok faydalı buluyordum egolunun tekiymiş hint kumaşı sanki
Azarladigi hastalarla karıştırdı her halde
Bende online ahlak danışmanlığı öneriyorum size yaZdim yorumu silip beni takibinden çıkarmış

Son düzenleme:

Sen burda yazınca benim de takipleyip takipten çıkmam bir olmuştu. Aynı sebepten. Yorumlarında çirkin bir üslubu var

Aaaaa denk gelsek görüşürdük... manavgatta öğretmenim bende... eşim ile aynı işte birlikte çalışıyorlar..

Yaa ne çok ortak yönümüz var ben de öğretmenim ama Bursa'da. Biz aslında daha duracaktik ama işte erken donmem gerekti. Dursaymisiz birbirimizden haberimiz olacakmis gorusecekmisiz. Bir dahaki sefere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…