- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.050
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #52.081
Valla ben hamileligin basindan beri erteliyorum. Kacacak yerim kalmadi basladim. Artik gazaam mubarek olsun modundayimGeçmiş olsun bir dolgu var yapılacak bende de bir de kök alınıp protez yapılacak erteleyip duruyorum emzirdiğim için ama zor yemek yiyorum.
2 zaat emzirme sonra sag at oyle emzir dedi.aneztesi almadim bende. Ama canimdan can gitti :/Cnm ben gecen disimi cektirdim. Dis hekiminin birine gore direk emzirebilirim birine gore ilk sutumu sagip en az 4 saat idealde 6 saat emzirmemeliyim. Emzirme gurubuna gore lidokain iceriyorsa anestezi direk emzirebilirsin falan. Ben naaptim ilk sutumu sagdim. 2,5 saat anca durdu kizim. Sonra 4 saate yakin iyice emzirmistim :))
Normal o ben semiz otu yiyince nane gibi cikmisti yazmistim ya hatta burda hayret etmistimKızlar dün arkadasım ne dedi sok oldum bebeği 4 aylık o gün mangal yapmıştık ya et pul biberli falandı kızının kakasindan pul biber çıkmış yanlış duymadınız pul biber eşi inanmamış görünce sok olmuşlar
Bizimde bugün siyah siyah bsyler vardı artık doktora atmadım doktor benden bıktıutandım
Bilmiyorum zaten sohbete burda devam amaç sadece birbirimizi tanımakInstagram sıkıntı olmuyor mu acaba .. benim de hekeryilmaz
Evet giriliyor denize... Bugün 26 dereceydi hava ve ben oğlumu okuldan almaya gittim bunaldımmm_TopraK Uhu uhu Manavgat’ı paylaşmışsın denizi özledim ah ah cucpcup yüzmek vardı şimdi
Kızlar 47 günlüğüz 18 saat felan uyuyoruz yarı kucakta yarı yerinde. Normal mi sanki çok gibi ya uyanmayınca emmiyoda ?
Evet giriliyor denize... Bugün 26 dereceydi hava ve ben oğlumu okuldan almaya gittim bunaldımmm
Fatmanur ortak arkadaşımız var.. şaşırdım.. dünya küçük... gökhankarakaş ortak arkadaşKızlar görebildiğim kadar ben de ekliyorum şimdi. İsmim fatmanur, bu arada burda aile gibi olmuştuk zaten iyi oldu bu ekleşmeler.
Atlayın gelinnn...
Çok kıskandıııııııım, denizi özlediiiiiim.
Hayırlı yolculuklar canim
Bende de devreler yandı bazı kişilerdeBende ekledim arkadaşlar ama isimleri bilmediğimden kim kim karıştırdım :) nickle birlikte isimlerimizi de yazsak
Beynim karıştı
Fatmanur ortak arkadaşımız var.. şaşırdım.. dünya küçük... gökhankarakaş ortak arkadaş
Aaaaaa ben manavgattayımmmm... sende mi maavgattasınnnUzun yolculuk yapıyoruz ilk defa çekirdek ailemle. Manavgattan Bursa'ya dogru. Baya kolayladık yolu. Gecmisi okuyordum ben de. Oğlum sağolsun uyuyor sanki anlamis gibi kaç gündür bu yolun stresinde olduğumu.
Ben bulamadim seniInstagram sıkıntı olmuyor mu acaba .. benim de hekeryilmaz
Aaaaa denk gelsek görüşürdük... manavgatta öğretmenim bende... eşim ile aynı işte birlikte çalışıyorlar..Gördüm canim hakkaten dünya küçük. Benim liseden arkadaşım. Manavgatta büyüdüm ben. Şimdi evlenince eş durumundan Bursa'dayim. Ailem hala orda. Hatta şimdi ailemin yanindan Bursa'ya dönüyoruz eşimle.
Canım ben de sırt üstü yatırıp omzunun altına başka yastıkla destek veriyorum direk yan yatırmıyorum. Hem öyle kolu altta kalıyor ağrır.Yan yatması da tehlikeli diyorlar. Devrilip yüzüstü olabilir diye. Bi de hareketlendiler artık. Ben hafif eğimli yatakta sırt üstü yatırıyorum. Allaha emanet
Gözün aydın canim çok şükürKızlar çok şükür ekomuz temiz çıktı. Nasıl mutluyum anlatamam. Muayeneye girerken kucağıma aldım. Tam kapıdan girerken bir his geldi ki tasvir edemem. İçim burkuldu çok kötü oldum gözlerim doldu. Zaten doktor normal bir sorun yok diyene kadar eşimle yüzümüz kireç gibiydi. Çok şükür ki öyle girdiğim yerden mutlu çıktık. Rabbim kimseyi evladıyla onun sağlığıyla sınamasın.
Hiç bsy olmaz eninde sonunda yalnız kalcıktınız hiç kötü düşünme iyi düşün iyi olsunTeşekkür ederim canım. Buraya yazınca kendi kendime nazar değdirdim çocuğa. Huysuzlandı baya. Alt-üst temizlik, karin doyur derken anca uyudu. Gelmek üzereyiz neyse ki evimize. Arada ufak yalnız kalmaların disinda ilk kez yalnız kalacagiz oğlumla. Hep annemle baktik. Bir ara kiz kardesim vardi, bir ara babam da eklendi. Butun duzen bozuldu. Bakalım neler bekliyor bizi. Benden 3 gun haber alamazsaniz polisi arayın.
Biz hep yalnizdil birsey olmadi. Ilk 20 gun gunduz annem geliyordur. 20 gunden sonra o da gelmedi.Teşekkür ederim canım. Buraya yazınca kendi kendime nazar değdirdim çocuğa. Huysuzlandı baya. Alt-üst temizlik, karin doyur derken anca uyudu. Gelmek üzereyiz neyse ki evimize. Arada ufak yalnız kalmaların disinda ilk kez yalnız kalacagiz oğlumla. Hep annemle baktik. Bir ara kiz kardesim vardi, bir ara babam da eklendi. Butun duzen bozuldu. Bakalım neler bekliyor bizi. Benden 3 gun haber alamazsaniz polisi arayın.
Bu Gülten ebe denen kadın kafadan tirlatmis kadını severek takip ediyordum her soruya cevap veriyordu milletin
bi soru sordum beni bi döVmediği kaldı
Uzun zamandır takip ettiğim halde sorulan sorulara cevap vermediğini nasıl bilmiyor muşum her soruya cevap veren kadın bunu yazmış
Onun akıllıyla mi oynuyor musum yoksa kendi akıllım mo almıyor Muş online danışmanlık yapmadığını bana aptal diyor şair burada alttan alttan
Kadın kafayı tirtlatmis
Sorulara cevap verirken online danışman değil ama ben soru sorunca online danışman değilim ne diye soru soruyorsun diye insan azarlıyor değişik
Paylaşımlarını da çok faydalı buluyordum egolunun tekiymiş hint kumaşı sanki
Azarladigi hastalarla karıştırdı her halde
Bende online ahlak danışmanlığı öneriyorum size yaZdim yorumu silip beni takibinden çıkarmış
Aaaaa denk gelsek görüşürdük... manavgatta öğretmenim bende... eşim ile aynı işte birlikte çalışıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?