2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
P Prime18 nemesis kızlar valla beni bu psikolojiye çevrem getirdi. En basta da ailem. Bakamazsın, edemezsin, yalnız kalınca görürsün gibi gibi bir sürü laflar. Yanlarında kalayim diye mi yapiyorlar gercekten böyle mi düşünüyorlar bilmiyorum. Zaten o kadar yola gitmisken daha kalacaktim ailemin yanında ama bu tarz konusmalara kizdim en sonunda çagirdim eşimi. Geldi aldı beni şimdi evimizdeyiz.

Bebekleri yıkarken kafaya su dökme esnasında kulağına su kaçırıyorum hep. Sizler nasıl yapıyorsunuz yıkama işini?

Sen burda yazınca benim de takipleyip takipten çıkmam bir olmuştu. Aynı sebepten. Yorumlarında çirkin bir üslubu var
Aynen birkaç kere hikayesine denk gelmiştim sitem edip duruyordu millet bsy yapıyor ki kadın tersliyor demiştim meğer Gülten ebe normal yazılanları bile tersliyormuş kibirli kadin

Kuzum yaparsin niye yapamayasın benim annem
Hastanede Yanımda kaldı bir de ilk gün ertesi gün istemedim annem kalmak çok istedi kalmayın dedim ablam sabahları annem akşam geldi arada geldiler hep yalnızdım iyi kötü idare ettim
Annem kalıp sabaha kadar benle uyumayıp ise gidecekti kıyamadım tek basına zor oliyir ama daha iyi oluyor
Esinle yaparsınız her seyi hepsi hallolur

Aynen birkaç kere hikayesine denk gelmiştim sitem edip duruyordu millet bsy yapıyor ki kadın tersliyor demiştim meğer Gülten ebe normal yazılanları bile tersliyormuş kibirli kadin
Evet ben emmediği zaman soru sormuştum bana çok soğuk bi şekilde burdancevap vermiyorum diye video göndermişti

Bebekleri yıkarken kafaya su dökme esnasında kulağına su kaçırıyorum hep. Sizler nasıl yapıyorsunuz yıkama işini?
Canim edim kulagini kepçe yerinden ittiriyor bas parmak serçeyle rockci işareti gibi arkası dönükken öyle yapınca döküyorum suyu
Banyo bitince de ağzımda kulak deliginden nefesimi cekiyorum vakum yapıyorum su varsa gelirmiş
Bizde de ağza kaçma sorunu var burun alından ağzını kapatıyorum elimle düz tutarak ama bizimki ağladı icin su ağzına hep kaçırıyor avucumla da kapatmak istemiyorum daha çok rahatsız olur diye bogulur diye
Bende ona cozum bulamadim

Evet ben emmediği zaman soru sormuştum bana çok soğuk bi şekilde burdancevap vermiyorum diye video göndermişti
Hahaha kadın kontak o zaman herkesin sorusuna cevap veriyordu catir catir adam mi seçiyor eserikli mi kafası mi gel git anlamadım ben
Gülten ebe tirlatmis

Bnde takip ediyordum canm gecen ay bi soru sordum okudu ilgilenmedi birde hikayesinde bi kac kisiniz soru sorduguna sitem ediyordu takibi birakmistim

Merhaba kızlar. 2.5 aylık bebeğin dişi çıkar mı??? Bebeğimin eli ağzında kaşıyor sürekli ve ağzı salyalı. Dişi çıkıyır olabilir mi??

Aynisi hepimizde var bebek aglayinca annem benden once koşuyordu. Kizdim sonunda istersen memede ver diye. Sonra bıraktı. Sanirim biz onlarin cocuklariyiz diue bakamayacagimizi dusunuyorlar. Hala cocuksunuz modundalar.

Canim gozun aydin.gecmis olsun.allah evlatlarimiza saglik versin.cok zor.

Hangi gorselde oldu kiz bi verelim agzinin payini

Merhaba kızlar. 2.5 aylık bebeğin dişi çıkar mı??? Bebeğimin eli ağzında kaşıyor sürekli ve ağzı salyalı. Dişi çıkıyır olabilir mi??
Belki suan çıkmıyodur ama erken çıkacaktır. Kuzenimin öyleydi hatta kehribar kolye felan aşdı 4.5 aylık dişi çıkmış

Amin canım . Hadi gözün aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…