2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar karında ani sancı hissedip o sancı makata vuran var mı?
Bi kaç gündür gaz bağırsaklarımdayken birden bi sancı vuruyor makatta da çok şiddetli hissediyorum gaz çıkınca geçiyor. Sonra yine. Büyük abdesttede aynı sırun var. Oturup kalkarken de batma var. Randevu aldım ama korkuyorum

Geçmiş olsun canım için rahat artik cok şükür Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin çok sevindim:)

Kızlar 47 günlüğüz 18 saat felan uyuyoruz yarı kucakta yarı yerinde. Normal mi sanki çok gibi ya uyanmayınca emmiyoda ?
Canim ne güzel işte daha ne uyuyosun benimki ancak yarisi kadar yada 10 en fazla 12 saat uyuyo ve az bence

Kızlar benim oğlan bugün hep uyudu ya arada kalktı az emdi sonra geri uyudu gecede 2 den sonra uyumuştu hala da uyuyo bugün 3 4 saar anca uyanık kalmıştır hasta felan mı ki ateşide yok ama bilemedim nasıl anlarım içim rahat değil

Regli oldun mu yakın zamanda
Regli olqcsksindir belki

Canım banada aynı havayı yarattılar annemlerde kalırken annem ufak tefek bikac yere beni yalnız bırakıp gitti ve inan daha sakindik ve daha rahattık..panik yapma yeter soğuk kanlı ol şimdi kendi evime geldigim 1 ay oluyo ve annem artık 11 de geliyo akşam 5 te gidiyo o da sadece dinleneyim işlerimi yapayım yemek yiyeyim diye geliyo..alışacaksın bikac gün zorluk cekeceksin ama sonrası kolay gelecek bende çok korktum ya bakamazsam diye ama yanında esin de var yardımcı oluyorlar sadece sakinlik ve panik yapmamak lazım

Kuzum iki uyuma arası 1 saat uyanık kalmalı seninki su zamanda bence sorun yoktur iyi emiyorsa
Ama az emiyorsa kilo olayı vardı sanırım uyandır emzir bence

Bebekleri yıkarken kafaya su dökme esnasında kulağına su kaçırıyorum hep. Sizler nasıl yapıyorsunuz yıkama işini?
Kafasina su dökerken serçe ve bas parmagim ile kapatıyorum yada bi kulağının üzerine yatırıp parmagimla birisini tıkayıp döküyorum...

Amin canım şükürler olsun

Kuzum iki uyuma arası 1 saat uyanık kalmalı seninki su zamanda bence sorun yoktur iyi emiyorsa
Ama az emiyorsa kilo olayı vardı sanırım uyandır emzir bence
Uyandırıyorum da az emiyo geri uyuyo hiç emmiyo diyemem ama çokta değil. Yarım saat felan uyanık kalıyo geri uyuyo

Uyandırıyorum da az emiyo geri uyuyo hiç emmiyo diyemem ama çokta değil. Yarım saat felan uyanık kalıyo geri uyuyo
Zaten en fazla 1 saat kalmasi lazim baldan anneyi takip ediyor Muş’un orda aylara göre uyku ve uyanıklık surelerini paylaşmis bi bak istersen ve aklında kalacaksa yarın sağlık ocağına gidip kilo kontrolu yaptırabilirsin

Aynisi hepimizde var bebek aglayinca annem benden once koşuyordu. Kizdim sonunda istersen memede ver diye. Sonra bıraktı. Sanirim biz onlarin cocuklariyiz diue bakamayacagimizi dusunuyorlar. Hala cocuksunuz modundalar.
Ayni modelden bende de vardı ağlayınca benden önce bakıyordu ama ben bişey diyemedim çünkü annem acayip alıngan..ama artık yorulmaya başladım saat 11 olsa da gelse kucağımdan alsa dinlensem uyusam diye bakıyorum acayip uykusuzluk çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…