2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evde tartıyorum canım 1 haftada 300 gr almış görünüyo. Eğer yarında böyle olursa yinede bi giderim ama

Ben bugün komili bez aldım kızlar. Çiş sızdırmadı şuana kadar. Primadan sonra bi muşamba gibi geldi elime ama kötü değil :) kakayı da sızdırmayıp benim için en önemlisi pişik yapmazsa devam edebilirim

Regl değil kuzum. Popom sancı yapıyor makat yani. Anlamadım ki. Bağırsaklarımda hissediyorum önce şiddetli bir şekilde sancıyı. Sonra makatıma vuruyor
Bendede oluyo arada o canım özellikle gazlı olup ta yapamadığımda yada wc ye çıkamadığımda bia an böyle ağrı vuruyo tam oturamıyorum

Görümcem bizde, sadece emzirmeye bana veriyorlar, nasıl dinlendim anlatamam, paso uyuyorum ,
Halbuki 2 hafta önce annem buradaydı.2hafta bütün evin işi yemek bebek bakma, derken ilaç gibi geldi.
Valla tek olanlara ,yardımcısı olmayan kızlar işiniz yükünüz gerçekten çok ağır
Kendime vakit ayırmadığım zaman geliyorlar sağdan sağdan bana
Böylelikle 2.yinde kolaylıkla düşünmemi sağlıyorlar:))

Annene allah sifa versin, aranizin duzelmesine cok sevindim. sen de hic üzülme. Sonucta evlatlarin icin en dogru karari alacak tek kisi sensin. Bolbol dereotu ye sutun etkilenmesin, azalmasin.
Ogle yapicam canim sogan yiyorum hep azalmasin diye etkileniyor hemen cunku.
Cok sukur iyiki duzelttim aramiz esim yuzune bozuktu deymezmis ailemi uzmeye onun icin

Cok sagol cnm araba aldi yeni 32 binlik.
Calismiyor suan taseron bir firmada issizlik maasi aliyor bankada hesabi yok kenarda 1 bilezik bir kelepce var baska maddi birikim yok 5 senelik evliyim nafaka oder odemek zorunda bence

Tamam canim dayanirim bir sure zaten donuste kizima yine bagirir kufur ederse ses kaydini alicam aklimda o evet aklina gelirse soyle

Hala tatildemisiniz eve dondun mu canim. Sen onun yanindayken benim bile icim rahat degil.

Tatildeyiz yarin sabah 7 8 gibi cikicaz 10 saat sonunda istanbuldayiz kavga etmiyorum suan ayri ayri yemek yedik ayri ayri havuza girdik o ranzada ben yatakta yatiyieuz dun aksam icti kopek gibi aglio yine aldiris etmedim uyudum oda sizmis.
Bu aksam icmedi bakti konusmuyorum uyuyo simdi gozumden dustu artik sogudum evliliginden iliskisinden de kadinligin da

Biran once kurtulursun insallah

Bebek yarım saat önce uyudu gibi o da birazdan uyanacak herhalde ağzını oynatıp duruyor bense bu yarım saatte evin tüm işini yaptım şu an oturdum ama öldüm yorgunluktan. Tüm gün bebek , yemek şimdi evi toplama derken bittim , iyi ki gelmişler ya valla benim burda kendi ailem olsa her gün çağırırım gel yardıma diye . Gorumcen varken bizim yerimize de dinlen

Cok sagol cnm araba aldi yeni 32 binlik.
Calismiyor suan taseron bir firmada issizlik maasi aliyor bankada hesabi yok kenarda 1 bilezik bir kelepce var baska maddi birikim yok 5 senelik evliyim nafaka oder odemek zorunda bence
Nafaka kesinlikle ödemek zorunda. Odemezse haciz ihtimalinden olacakları dedim. Adamlar genelde kadına gıcık oldukları için bosanmadan sonra ödememek için yol arıyor. Hadi bakalım kararın hayırlı olsun şimdiden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…